Vulcano
Resa direkt till Reggio Kalabrien med färja
Reggio Kalabrien
Se priser

Hur tar man sig från Vulcano till Reggio Kalabrien med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Vulcano till Reggio Kalabrien? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Vulcano till Reggio Kalabrien är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Vulcano till Reggio Kalabrien, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Vulcano till Reggio Kalabrien så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Liberty Lines. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Vulcano Reggio Kalabrien som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Liberty Lines-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Vulcano till Reggio Kalabrien behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Vulcano till Reggio Kalabrien

Avgångshamn
Vulcano
Italien
Eoliska öarna
Ankomsthamn
Reggio Kalabrien
Italien
Calabria
Avstånd
69 km
Färjerederier
Liberty Lines
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Vilka bolag trafikerar mellan Vulcano och Reggio Kalabrien?

Om du vill resa mellan Vulcano och Reggio Kalabrien med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Liberty Lines som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Liberty Lines Vulcano Reggio Kalabrien
Liberty Lines
Liberty Lines grundades 1992 och har sitt säte i Palermo, Italien. Företaget trafikerar de sicilianska öarna och hamnar i södra Italien. På Vivanoda kan du jämföra priser för Vulcano-Reggio Kalabrien och boka en biljett från Liberty Lines mellan Vulcano och Reggio Kalabrien. Mer information om Liberty Lines

Var avgår färjorna från i Vulcano? Var anländer båtarna i Reggio Kalabrien?

Avgångshamn i Vulcano

Liberty Liness färjor till Reggio Kalabrien avgår från följande hamnar i Vulcano:

Vulcano
Karta

Ankomsthamn i Reggio Kalabrien

Liberty Lines fartyg anländer till Reggio Kalabrien från följande hamnar:

Reggio di Calabria
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende
Färja Vulcano Reggio Kalabrien - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Vulcano till Reggio Kalabrien

Vad kan man besöka och göra i Reggio Kalabrien?

En av Reggio Calabrias mest kända sevärdheter är stadens arkeologiska nationalmuseum, som är hem för de berömda Riace-bronserna. Dessa bronsstatyer från det femte århundradet före Kristus föreställer grekiska krigare och anses vara en av Italiens viktigaste arkeologiska skatter.

En annan sevärdhet är strandpromenaden Lungomare, som erbjuder en fantastisk utsikt över Messinasundet och den kalabriska kusten. Du kan promenera längs strandpromenaden, stanna till på ett av de många kaféerna för en italiensk espresso eller bara koppla av på sandstränderna.

För att ta dig runt i staden kan du använda kollektivtrafik som bussar och spårvagnar. Transportsystemet är välorganiserat och gör att du enkelt kan nå de olika områdena i Reggio Calabria. Du kan också hyra en cykel för att utforska staden i din egen takt, eller välja en promenad för att upptäcka de pittoreska små gatorna och livliga torgen.

När det gäller mat är Reggio Calabria känt för sitt utsökta, autentiska kök. Passa på att prova lokala specialiteter som nduja, en kryddig korv, eller den pittoreska peperoncino calabrese. Fisk och skaldjur är också mycket populärt här, med välsmakande rätter baserade på färsk fisk och skaldjur.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid