Vulcano
Resa direkt till Filicudi med färja
Filicudi
Se priser

Hur tar man sig från Vulcano till Filicudi med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Vulcano till Filicudi? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Vulcano till Filicudi är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Vulcano till Filicudi, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Vulcano till Filicudi så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Liberty Lines eller Siremar. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Vulcano Filicudi som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Liberty Lines eller Siremar-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Vulcano till Filicudi behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Vulcano till Filicudi

Avgångshamn
Vulcano
Italien
Eoliska öarna
Ankomsthamn
Filicudi
Italien
Eoliska öarna
Avstånd
37 km
Färjerederier
Liberty Lines, Siremar
Frekvens av överfarter
3 överfarter per dag
Minsta tid för överfart
1 timmar 30 minuter
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Vulcano Filicudi: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Vulcano till Filicudi kan du hitta biljetter från 162 kr för en person om du reser utan bil till 1075 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Vulcano till Filicudi är 439 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Vulcano till Filicudi är 2 timmar 22 minuter. De långsammaste färjorna tar 3 timmar 15 minuter att nå Filicudi, medan de snabbaste båtarna anländer till Filicudi på 1 timmar 15 minuter. Den första färjan avgår från hamnen i Vulcano kl 07:30. Den sista båten till Filicudi avgår från hamnen i Vulcano kl 14:25.

Genomsnittspris för en Vulcano till Filicudi färjeöverfart
439 kr
Prisintervall för färjor Vulcano Filicudi (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
162 kr - 1075 kr
Genomsnittlig överfartstid Vulcano Filicudi
2 timmar 22 minuter
Avgångstid för första färjan till Filicudi
07:30
Tid då sista färjan avgår till Filicudi
14:25
Ankomsttid för första färjan till Filicudi
09:00
Ankomsttid för sista färjan till Filicudi
15:50

Varför ta en färja från Vulcano till Filicudi?

Oavsett om du reser ensam, som par eller med familjen kan en färja från Vulcano till Filicudi vara ett bekvämt och trevligt alternativ för att ta dig till Filicudi. Här är 3 anledningar till varför vi tycker att en färja från Vulcano till Filicudi är ett idealiskt sätt att resa.

För en omtänksam personal
Under hela resan från Vulcano till Filicudi kommer en professionell och hjälpsam besättning att finnas till hands för att hjälpa dig. De kommer att orientera dig på fartyget, guida dig till din hytt, servera dig i restaurangen och svara på dina frågor. En informationsdisk finns nästan alltid på fartygets huvuddäck.
Du får mycket mer vila än i bilen
Långa bilresor är tröttande och kräver ständig vaksamhet vid körning. Färjeturen från Vulcano Filicudi är raka motsatsen! Ombord, beroende på vilket fartyg från Liberty Lines eller Siremar som är i trafik, är allting utformat för att ge dig tid att koppla av i lugnet i bekväma liggsoffor, att slappna av på utedäcken, att underhålla och att ha roligt. Du kommer garanterat att börja din semester i Filicudi redan utvilad.
Du behöver inte oroa dig för att resa med din cykel
På tåg, buss eller flyg är det ofta mycket komplicerat och ibland omöjligt att resa med denna besvärliga följeslagare: din cykel. Så är inte fallet på färjan. Precis som alla andra fordon kommer din tvåhjuling att parkeras i fartygets garage. Du reser från Vulcano till Filicudi i lugn och ro, utan att behöva vara rädd för att din motorcykel ska skadas. Du stiger på din cykel i Filicudi för att gå av båten.

Vilka bolag trafikerar mellan Vulcano och Filicudi?

Om du vill resa mellan Vulcano och Filicudi med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Liberty Lines eller Siremar som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Liberty Lines Vulcano Filicudi
Liberty Lines
Liberty Lines grundades 1992 och har sitt säte i Palermo, Italien. Företaget trafikerar de sicilianska öarna och hamnar i södra Italien. På Vivanoda kan du jämföra priser för Vulcano-Filicudi och boka en biljett från Liberty Lines mellan Vulcano och Filicudi. Liberty Lines kör 3 överfarter per dag till Filicudi från Vulcano och restiden är 1 timmar 30 minuter. Mer information om Liberty Lines
1 timmar 30 minuter
3 överfarter per dag
Siremar Vulcano Filicudi
Siremar
Siremar grundades 1960 och har sitt säte i Milazzo, Italien. Företaget trafikerar de Eoliska öarna och hamnarna på Sicilien. På Vivanoda kan du jämföra priser för Vulcano-Filicudi och boka en biljett från Siremar mellan Vulcano och Filicudi. Mer information om Siremar

Var avgår färjorna från i Vulcano? Var anländer båtarna i Filicudi?

Avgångshamn i Vulcano

Liberty Lines eller Siremars färjor till Filicudi avgår från följande hamnar i Vulcano:

Vulcano
Karta

Ankomsthamn i Filicudi

Siremar eller Liberty Lines fartyg anländer till Filicudi från följande hamnar:

Filicudi
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Om du tar en färja från Vulcano till Filicudi tar det minst 1 timmar 30 minuter att täcka de 37 km mellan Vulcano och Filicudi.

Det beror ofta på säsongen (det finns färre överfarter mellan Vulcano och Filicudi på vintern) och färjerederiet (Liberty Lines och Siremar). Det finns för närvarande 3 överfarter per dag mellan Vulcano och Filicudi.

Det finns 2 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Vulcano och Filicudi: Liberty Lines och Siremar.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Liberty Lines, Siremar.

Under din överfart mellan Vulcano och Filicudi reser du 37 km.

För att åka med båt från Vulcano till Filicudi kan du hitta priser från 162 kr för det lägsta, till 1075 kr för det högsta. Det genomsnittliga priset vi observerade var 439 kr.

Den första färjan avgår från Vulcano kl 07:30 till Filicudi.

Den sista färjan till Filicudi avgår vanligtvis från Vulcano kl 14:25.

Färja Vulcano Filicudi - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Vulcano till Filicudi

Vad kan man besöka och göra i Filicudi?

En av Filicudis mest anmärkningsvärda sevärdheter är Grotta del Bue Marino, en imponerande havsgrotta som fått sitt namn efter de många munksälar som en gång levde i området. Grottan erbjuder en unik dykupplevelse med sitt klara vatten och spektakulära klippformationer.

Ett annat måste är byn Pecorini a Mare. Denna pittoreska fiskeby är känd för sina färgglada hus och sin autentiska atmosfär. Du kan vandra genom de smala gatorna, koppla av på stenstränderna och prova färska skaldjursrätter på någon av de lokala restaurangerna.

För att utforska Filicudis omgivningar kan du hyra en båt och njuta av öns vackra natur från havet. Du kan segla längs kusten, upptäcka avskilda vikar och njuta av solen och havsbrisen.

Om du föredrar att stanna på land kan du också utnyttja de vandringsleder som går kors och tvärs över ön. En av de mest populära lederna är den som leder till toppen av Monte Fossa delle Felci, Filicudis högsta punkt. Denna vandring erbjuder en spektakulär panoramautsikt över ön och dess omgivningar.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid