Vibo Valentia
Resa direkt till Panarea med färja
Panarea
Se priser

Hur tar man sig från Vibo Valentia till Panarea med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Vibo Valentia till Panarea? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Vibo Valentia till Panarea är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Vibo Valentia till Panarea, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Vibo Valentia till Panarea så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Liberty Lines. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Vibo Valentia Panarea som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Liberty Lines-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Vibo Valentia till Panarea behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Vibo Valentia till Panarea

Avgångshamn
Vibo Valentia
Italien
Calabria
Ankomsthamn
Panarea
Italien
Eoliska öarna
Avstånd
89 km
Färjerederier
Liberty Lines
Frekvens av överfarter
2 överfarter i veckan
Minsta tid för överfart
2 timmar
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Vibo Valentia Panarea: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Vibo Valentia till Panarea kan du hitta biljetter från 393 kr för en person om du reser utan bil till 393 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Vibo Valentia till Panarea är 393 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Vibo Valentia till Panarea är 2 timmar 5 minuter. De långsammaste färjorna tar 2 timmar 5 minuter att nå Panarea, medan de snabbaste båtarna anländer till Panarea på 2 timmar 5 minuter. Den första färjan avgår från hamnen i Vibo Valentia kl 16:00.

Genomsnittspris för en Vibo Valentia till Panarea färjeöverfart
393 kr
Prisintervall för färjor Vibo Valentia Panarea (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
393 kr - 393 kr
Genomsnittlig överfartstid Vibo Valentia Panarea
2 timmar 5 minuter
Avgångstid för första färjan till Panarea
16:00
Ankomsttid för första färjan till Panarea
18:05

Vilka bolag trafikerar mellan Vibo Valentia och Panarea?

Om du vill resa mellan Vibo Valentia och Panarea med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Liberty Lines som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Liberty Lines Vibo Valentia Panarea
Liberty Lines
Liberty Lines grundades 1992 och har sitt säte i Palermo, Italien. Företaget trafikerar de sicilianska öarna och hamnar i södra Italien. På Vivanoda kan du jämföra priser för Vibo Valentia-Panarea och boka en biljett från Liberty Lines mellan Vibo Valentia och Panarea. Liberty Lines kör 2 överfarter i veckan till Panarea från Vibo Valentia och restiden är 2 timmar. Mer information om Liberty Lines
2 timmar
2 överfarter i veckan

Var avgår färjorna från i Vibo Valentia? Var anländer båtarna i Panarea?

Avgångshamn i Vibo Valentia

Liberty Liness färjor till Panarea avgår från följande hamnar i Vibo Valentia:

Vibo Valentia
Karta

Ankomsthamn i Panarea

Liberty Lines fartyg anländer till Panarea från följande hamnar:

Panarea
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende
Färja Vibo Valentia Panarea - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Vibo Valentia till Panarea

Vad kan man besöka och göra i Panarea?

Panareas främsta attraktion är utan tvekan dess pittoreska charm. Med sina typiska vita hus, smala gator och blomsterfyllda trädgårdar ser ön ut som hämtad från ett vykort. Strosa genom de charmiga byarna San Pietro och Drauto, upptäck de vackra kyrkorna och njut av panoramautsikten över havet.

En annan höjdpunkt i Panarea är det livliga nattlivet. På ön finns många restauranger, barer och diskotek där du kan dansa hela natten. Missa inte de utsökta rätterna med färsk fisk och skaldjur, en av öns specialiteter.

Om du vill utforska området runt Panarea kan du besöka grannön Stromboli. Stromboli är en aktiv vulkan som bjuder på ett otroligt skådespel med sina regelbundna utbrott. En båttur ger dig möjlighet att beundra detta unika naturfenomen.

När det gäller transport på Panarea är ön liten och de flesta resor kan göras till fots. Man kan enkelt ta sig från en plats till en annan till fots eller genom att hyra en skoter. Det finns också taxibilar om du föredrar det.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid