Venedig
Resa direkt till Umag med färja, samåkning, buss
Umag
Se priser

Hur tar man sig från Venedig till Umag med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Venedig till Umag? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Venedig till Umag är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Venedig till Umag, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Venedig till Umag så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Venezia Lines, Atlas Kompas eller Commodore Cruises . På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Venedig Umag som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Commodore Cruises , Atlas Kompas eller Venezia Lines-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Venedig till Umag behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Venedig till Umag

Avgångshamn
Venedig
Italien
Veneto
Ankomsthamn
Umag
Kroatien
Istrien
Avstånd
92 km
Färjerederier
Venezia Lines, Atlas Kompas, Commodore Cruises
Frekvens av överfarter
1 överfarter i veckan
Minsta tid för överfart
2 timmar 30 minuter
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Venedig Umag: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Venedig till Umag kan du hitta biljetter från 971 kr för en person om du reser utan bil till 971 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Venedig till Umag är 971 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Venedig till Umag är 3 timmar 30 minuter. De långsammaste färjorna tar 3 timmar 30 minuter att nå Umag, medan de snabbaste båtarna anländer till Umag på 3 timmar 30 minuter. Den första färjan avgår från hamnen i Venedig kl 16:30.

Genomsnittspris för en Venedig till Umag färjeöverfart
971 kr
Prisintervall för färjor Venedig Umag (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
971 kr - 971 kr
Genomsnittlig överfartstid Venedig Umag
3 timmar 30 minuter
Avgångstid för första färjan till Umag
16:30
Ankomsttid för första färjan till Umag
20:00

Varför ta en färja från Venedig till Umag?

Oavsett om du reser ensam, som par eller med familjen kan en färja från Venedig till Umag vara ett bekvämt och trevligt alternativ för att ta dig till Umag. Här är 3 anledningar till varför vi tycker att en färja från Venedig till Umag är ett idealiskt sätt att resa.

Att äntligen ta sig tid att resa
Det är välkänt att vi lever i ett samhälle där allt måste gå fort, snabbare och snabbare. Att segla i mindre än 40 km/h ombord på en Commodore Cruises , Atlas Kompas eller Venezia Lines-färja för de 92 km mellan Venedig och Umag blir ett avkopplande stopp. Alla fartyg är utrustade med en mängd tjänster (bar, restauranger, lounger, underhållning osv.). Du kanske till och med tycker att din överfart Venedig-Umag är lite för kort!
Det är mycket mindre tråkigt än på ett flygplan.
Om man jämför hastigheten är planet definitivt det snabbaste sättet att ta sig från Venedig till Umag. Men du sitter fast i din stol, fastspänd av säkerhetsbältet, och det finns nästan ingen möjlighet att resa. Under överfarten Venedig-Umag på Venezia Lines, Atlas Kompas eller Commodore Cruises -färjan har du däremot full frihet när det gäller dina aktiviteter, att äta, gå, roa dig eller vila. En helt annan upplevelse än att flyga!
För det är det perfekta sättet att resa med familjen!
Om du har barn finns det inget bättre sätt att resa från Venedig till Umag som familj än med färja. Allt är enklare. Så snart du lämnar Venedig kan du föreställa dig att dina barn utforskar fartyget, spenderar långa stunder med att leka på lekplatserna för barn eller i videospelen och arkaderna (för tonåringar), tittar på de senaste filmerna på bio, delar en familjemiddag i restaurangen eller förundras över en trollerishow eller andra otaliga aktiviteter. Ombord på färjan till Umag flyger tiden förbi snabbare än man tror och denna maritima upplevelse mellan Venedig och Umag kommer att förbli oförglömlig för dina barn under lång tid.

Vilka bolag trafikerar mellan Venedig och Umag?

Om du vill resa mellan Venedig och Umag med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Commodore Cruises , Atlas Kompas eller Venezia Lines som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Commodore Cruises  Venedig Umag
Commodore Cruises
Commodore Cruises är ett färjerederi med säte i Monaco som erbjuder kryssningar över Medelhavet. På Vivanoda kan du jämföra priser för Venedig-Umag och boka en biljett från Commodore Cruises mellan Venedig och Umag. Mer information om Commodore Cruises
Atlas Kompas Venedig Umag
Atlas Kompas
Atlas Kompas bedriver färjetrafik till Italien och Kroatien, inklusive färjetrafik mellan hamnarna i Venedig och Umag. På Vivanoda kan du jämföra priser för Venedig-Umag och boka en biljett från Atlas Kompas mellan Venedig och Umag. Atlas Kompas kör 1 överfarter i veckan till Umag från Venedig och restiden är 3 timmar 30 minuter. Mer information om Atlas Kompas
3 timmar 30 minuter
1 överfarter i veckan
Venezia Lines Venedig Umag
Venezia Lines
Venezia Lines är ett färjerederi baserat i Italien som erbjuder färjetrafik mellan Venedig och de grekiska öarna. På Vivanoda kan du jämföra priser för Venedig-Umag och boka en biljett från Venezia Lines mellan Venedig och Umag. Venezia Lines kör 1 överfarter i veckan till Umag från Venedig och restiden är 2 timmar 30 minuter. Mer information om Venezia Lines
2 timmar 30 minuter
1 överfarter i veckan

Var avgår färjorna från i Venedig? Var anländer båtarna i Umag?

Avgångshamn i Venedig

Commodore Cruises , Atlas Kompas eller Venezia Liness färjor till Umag avgår från följande hamnar i Venedig:

Venezia Tronchetto
Karta

Ankomsthamn i Umag

Venezia Lines, Atlas Kompas eller Commodore Cruises fartyg anländer till Umag från följande hamnar:

Umag
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Om du tar en färja från Venedig till Umag tar det minst 2 timmar 30 minuter att täcka de 92 km mellan Venedig och Umag.

Det beror ofta på säsongen (det finns färre överfarter mellan Venedig och Umag på vintern) och färjerederiet (Commodore Cruises , Atlas Kompas och Venezia Lines). Det finns för närvarande 1 överfarter i veckan mellan Venedig och Umag.

Det finns 3 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Venedig och Umag: Commodore Cruises , Atlas Kompas och Venezia Lines.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Venezia Lines, Atlas Kompas, Commodore Cruises .

Innan du bokar, jämför priserna på Venezia Lines, Atlas Kompas, Commodore Cruises på vår hemsida Vivanoda. Boka sedan enkelt och säkert den önskade överfarten på vår partners webbplats.

Om du vill ändra eller avbryta din bokning av färjan från Venedig Umag kan du enkelt göra det genom att kontakta vår partner som hanterar din bokning. Observera att vissa biljetter, beroende på biljettvillkoren, inte kan återbetalas eller ändras. Det är viktigt att du tar hänsyn till detta när du bokar din biljett.

Under din överfart mellan Venedig och Umag reser du 92 km.

För att åka med båt från Venedig till Umag kan du hitta priser från 971 kr för det lägsta, till 971 kr för det högsta. Det genomsnittliga priset vi observerade var 971 kr.

Den första färjan avgår från Venedig kl 16:30 till Umag.

Din erfarenhet av färjeöverfart från Venedig till Umag

Om du aldrig har åkt färja tidigare är det svårt att föreställa sig hur en dag till sjöss mellan Venedig och Umag kan se ut. För att hjälpa dig att fördjupa dig i atmosfären på en färjekryssning med Venezia Lines, Atlas Kompas eller Commodore Cruises , förklarar vi här de olika stegen på resan, från ombordstigning i Venedig till avstigning i Umag. Du kan också hitta lite turistinformation och praktisk information om Venedig och Umag.

Ombordstigning i Venedig

Innan du beger dig iväg på din färjeresa från Venedig Umag med färja, finns här några steg att ta innan du går ombord:

  • Ankomsttid i Venedigs hamn / Du bör anlända till hamnen i Venedig i god tid i förväg. Kontrollera detta med ditt Venezia Lines, Atlas Kompas eller Commodore Cruises -bolag. Efter denna tid kan företaget vägra dig ombordstigning.
  • Incheckning för överfarten Venedig - Umag / Gå till Venezia Lines, Atlas Kompas eller Commodore Cruises -diskarna i Venedig färjeterminal för att checka in med ditt pass eller ID-kort och ditt bokningsnummer. Om du reser med bil ska du ställa dig i de reserverade körfälten. Incheckningen sker direkt från ditt fordon.
  • Ombordstigning på färjan till Umag / Håll utkik efter röstmeddelanden i färjeterminalen i Venedig som uppmanar dig att gå ombord. Med bil följer du Commodore Cruises , Atlas Kompas eller Venezia Liness personalens anvisningar för att gå ombord och parkera ditt fordon ombord.

Ombord på färjan från Venedig till Umag

Ombord på Venezia Lines, Atlas Kompas eller Commodore Cruises -fartyget kan du välja dina aktiviteter efter dina önskemål! Vissa vill koppla av i en av de liggande loungerna, andra vill utnyttja alla tjänster som erbjuds ombord eller bara njuta av utsikten över havet från fartygsdäcket.

Umag är i sikte, avstigning är nära förestående!

Här finns lite information för avstigning i Umag:

  • Närmar sig Umags hamn / Du får inte återvända till ditt fordon förrän färjan har stannat och lagt sig vid kajen i Umag Harbour. Det finns ingen anledning att skynda sig. Det är bäst att vänta på ytterdäck för att se färjan manövrera in i Umags hamn.
  • Om du sitter i en hytt. / Om du har rest från Venedig till Umag i en bekväm hytt måste du lämna hytten ungefär en halvtimme före ankomst till Umag.
  • Lämna fartyget och Umag är ditt / Det går ganska snabbt att köra ut från fartygets garage. Som fotgängare kommer du ut ännu snabbare. I Umag kommer du sannolikt att passera en tullkontroll. Äntligen börjar din vistelse i Umag på allvar!
Färja Venedig Umag - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Venedig till Umag

Vad kan man besöka och göra i Umag?

Umag kan utforskas till fots, eftersom de flesta turistattraktionerna ligger i den historiska stadskärnan. Strosa längs de smala kullerstensgatorna och beundra den venetianska arkitekturen som vittnar om stadens arv. Missa inte det venetianska tornet, en emblematisk symbol för Umag, som erbjuder en panoramautsikt över staden och havet.

För historiefantaster är ett besök på Umags arkeologiska museum ett måste. Här kan du upptäcka antika föremål, romerska lämningar och utställningar som berättar den fascinerande historien om denna region.

För att få ut det mesta av Umags vackra natur ska du bege dig till strandpromenaden. Här kan du koppla av på stenstränderna och njuta av det kristallklara vattnet i Adriatiska havet. Vattensporter är också mycket populära här, inklusive dykning, segling och fiske.

Om du vill upptäcka det omgivande området kan du hyra en cykel och utforska Istriens pittoreska landsbygd. De slingrande vägarna tar dig genom vackra landskap, traditionella byar och vingårdar där du kan smaka på lokala viner.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid