Velas
Resa direkt till Vila do Porto med färja
Vila do Porto
Se priser

Hur tar man sig från Velas till Vila do Porto med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Velas till Vila do Porto? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Velas till Vila do Porto är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Velas till Vila do Porto, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Velas till Vila do Porto så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Atlanticoline. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Velas Vila do Porto som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Atlanticoline-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Velas till Vila do Porto behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Velas till Vila do Porto

Avgångshamn
Velas
Portugal
Azorerna
Ankomsthamn
Vila do Porto
Portugal
Azorerna
Avstånd
331 km
Färjerederier
Atlanticoline
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Vilka bolag trafikerar mellan Velas och Vila do Porto?

Om du vill resa mellan Velas och Vila do Porto med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Atlanticoline som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Atlanticoline Velas Vila do Porto
Atlanticoline
Atlanticoline är ett färjerederi med säte i Funchal, Portugal, som erbjuder färjetrafik mellan Azorerna och den portugisiska kusten. På Vivanoda kan du jämföra priser för Velas-Vila do Porto och boka en biljett från Atlanticoline mellan Velas och Vila do Porto. Mer information om Atlanticoline

Var avgår färjorna från i Velas? Var anländer båtarna i Vila do Porto?

Avgångshamn i Velas

Atlanticolines färjor till Vila do Porto avgår från följande hamnar i Velas:

Velas
Karta

Ankomsthamn i Vila do Porto

Atlanticoline fartyg anländer till Vila do Porto från följande hamnar:

Vila do Porto
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende
Färja Velas Vila do Porto - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Velas till Vila do Porto

Vad kan man besöka och göra i Vila do Porto?

Ett av stadens viktigaste landmärken är São Pedro-kyrkan, ett fint exempel på religiös arkitektur från 1500-talet. Vila do Portos stora torg, Praça Gonçalo Velho, är också en trevlig plats att strosa runt på med sina kaféer, terrasser och blomsterträdgårdar.

Utanför staden har området kring Vila do Porto mycket att erbjuda. En av de mest populära platserna är Praia Formosa, en magnifik gyllene sandstrand som är känd för sitt kristallklara vatten. Det är den perfekta platsen att koppla av, simma och njuta av solen.

Vandringsentusiaster kommer inte heller att bli besvikna, eftersom området runt Vila do Porto är fullt av vandringsleder som erbjuder spektakulära vyer över öns vulkaniska landskap. Bland de mest populära lederna finns Pico Alto Trail, som erbjuder panoramautsikt över hela ön, och Sentier dos Burros, som går genom grönskande fält och betesmarker.

För att ta sig runt i regionen är det bäst att hyra bil, eftersom kollektivtrafiken kan vara begränsad. Vila do Porto är dock en kompakt stad och det är möjligt att ta sig runt till fots för att utforska huvudattraktionerna.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid