Velas
Resa direkt till Praia med färja
Praia
Se priser

Hur tar man sig från Velas till Praia med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Velas till Praia? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Velas till Praia är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Velas till Praia, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Velas till Praia så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Atlanticoline. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Velas Praia som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Atlanticoline-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Velas till Praia behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Velas till Praia

Avgångshamn
Velas
Portugal
Azorerna
Ankomsthamn
Praia
Portugal
Azorerna
Avstånd
45 km
Färjerederier
Atlanticoline
Frekvens av överfarter
4 överfarter i veckan
Minsta tid för överfart
2 timmar 20 minuter
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Vilka bolag trafikerar mellan Velas och Praia?

Om du vill resa mellan Velas och Praia med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Atlanticoline som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Atlanticoline Velas Praia
Atlanticoline
Atlanticoline är ett färjerederi med säte i Funchal, Portugal, som erbjuder färjetrafik mellan Azorerna och den portugisiska kusten. På Vivanoda kan du jämföra priser för Velas-Praia och boka en biljett från Atlanticoline mellan Velas och Praia. Atlanticoline kör 4 överfarter i veckan till Praia från Velas och restiden är 2 timmar 20 minuter. Mer information om Atlanticoline
2 timmar 20 minuter
4 överfarter i veckan

Var avgår färjorna från i Velas? Var anländer båtarna i Praia?

Avgångshamn i Velas

Atlanticolines färjor till Praia avgår från följande hamnar i Velas:

Velas
Karta

Ankomsthamn i Praia

Atlanticoline fartyg anländer till Praia från följande hamnar:

Praia
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid