Valletta
Resa direkt till Pozzallo med färja
Pozzallo
Se priser

Hur tar man sig från Valletta till Pozzallo med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Valletta till Pozzallo? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Valletta till Pozzallo är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Valletta till Pozzallo, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Valletta till Pozzallo så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Virtu Ferries. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Valletta Pozzallo som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Virtu Ferries-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Valletta till Pozzallo behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Valletta till Pozzallo

Avgångshamn
Valletta
Malta
Ankomsthamn
Pozzallo
Italien
Sicilien
Avstånd
96 km
Färjerederier
Virtu Ferries
Frekvens av överfarter
12 överfarter i veckan
Minsta tid för överfart
1 timmar 50 minuter
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Valletta Pozzallo: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Valletta till Pozzallo kan du hitta biljetter från 925 kr för en person om du reser utan bil till 2602 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Valletta till Pozzallo är 1758 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Valletta till Pozzallo är 1 timmar 45 minuter. De långsammaste färjorna tar 1 timmar 45 minuter att nå Pozzallo, medan de snabbaste båtarna anländer till Pozzallo på 1 timmar 45 minuter. Den första färjan avgår från hamnen i Valletta kl 05:00. Den sista båten till Pozzallo avgår från hamnen i Valletta kl 18:30.

Genomsnittspris för en Valletta till Pozzallo färjeöverfart
1758 kr
Prisintervall för färjor Valletta Pozzallo (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
925 kr - 2602 kr
Genomsnittlig överfartstid Valletta Pozzallo
1 timmar 45 minuter
Avgångstid för första färjan till Pozzallo
05:00
Tid då sista färjan avgår till Pozzallo
18:30
Ankomsttid för första färjan till Pozzallo
06:45
Ankomsttid för sista färjan till Pozzallo
20:15

Vilka bolag trafikerar mellan Valletta och Pozzallo?

Om du vill resa mellan Valletta och Pozzallo med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Virtu Ferries som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Virtu Ferries Valletta Pozzallo
Virtu Ferries
Virtu Ferries bedriver färjetrafik till Italien och Malta, inklusive färjetrafik mellan hamnarna i Valletta och Pozzallo. På Vivanoda kan du jämföra priser för Valletta-Pozzallo och boka en biljett från Virtu Ferries mellan Valletta och Pozzallo. Virtu Ferries kör 12 överfarter i veckan till Pozzallo från Valletta och restiden är 1 timmar 50 minuter. Mer information om Virtu Ferries
1 timmar 50 minuter
12 överfarter i veckan

Var avgår färjorna från i Valletta? Var anländer båtarna i Pozzallo?

Avgångshamn i Valletta

Virtu Ferriess färjor till Pozzallo avgår från följande hamnar i Valletta:

Valletta
Karta

Ankomsthamn i Pozzallo

Virtu Ferries fartyg anländer till Pozzallo från följande hamnar:

Pozzalo
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende
Färja Valletta Pozzallo - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Valletta till Pozzallo

Vad kan man besöka och göra i Pozzallo?

En av stadens främsta attraktioner är utan tvekan den magnifika stranden. Det kristallklara vattnet och den fina sandstranden gör det till den perfekta platsen att koppla av och njuta av solen. Vattensporter som dykning och jetski är också mycket populära här.

Pozzallo har också ett rikt arkitektoniskt arv. I den historiska stadskärnan finns många byggnader från 1500-talet som ger staden en autentisk atmosfär. Missa inte kyrkan Santa Maria di Portosalvo, en magnifik barockkyrka som vetter mot havet. Cabrera-tornet är också ett måste i Pozzallo. Detta före detta vakttorn erbjuder en hisnande utsikt över staden och det omgivande området.

För en autentisk kulinarisk upplevelse ska du bege dig till hamnen i Pozzallo, där det finns gott om fisk- och skaldjursrestauranger som serverar läckra rätter baserade på färsk fisk. Passa på att prova den berömda pastarätten "spaghetti alle vongole" (med musslor) eller njut av en italiensk hantverksglass i en av stadens många gelaterior.

När det gäller transport är Pozzallo lätt att nå med bil från Siciliens största städer. Om du inte har bil kan du också ta dig till Pozzallo med buss från Catania eller Syrakusa. Väl framme är det bästa sättet att ta sig runt i staden till fots. De flesta turistattraktionerna ligger inom gångavstånd, och du kan också njuta av den vackra strandpromenaden längs havet.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid