Ullapool
Resa direkt till Isle of Lewis med färja
Isle of Lewis
Se priser

Hur tar man sig från Ullapool till Isle of Lewis med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Ullapool till Isle of Lewis? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Ullapool till Isle of Lewis är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Ullapool till Isle of Lewis, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Ullapool till Isle of Lewis så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Caledonian MacBrayne. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Ullapool Isle of Lewis som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Caledonian MacBrayne-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Ullapool till Isle of Lewis behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Ullapool till Isle of Lewis

Avgångshamn
Ullapool
Storbritannien
Skottland
Ankomsthamn
Isle of Lewis
Storbritannien
Skottland
Avstånd
81 km
Färjerederier
Caledonian MacBrayne
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Vilka bolag trafikerar mellan Ullapool och Isle of Lewis?

Om du vill resa mellan Ullapool och Isle of Lewis med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Caledonian MacBrayne som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Caledonian MacBrayne Ullapool Isle of Lewis
Caledonian MacBrayne
Caledonian MacBrayne bedriver färjetrafik till Storbritannien, inklusive färjetrafik mellan hamnarna i Ullapool och Isle of Lewis. På Vivanoda kan du jämföra priser för Ullapool-Isle of Lewis och boka en biljett från Caledonian MacBrayne mellan Ullapool och Isle of Lewis. Mer information om Caledonian MacBrayne

Var avgår färjorna från i Ullapool? Var anländer båtarna i Isle of Lewis?

Avgångshamn i Ullapool

Caledonian MacBraynes färjor till Isle of Lewis avgår från följande hamnar i Ullapool:

Ullapool
Karta

Ankomsthamn i Isle of Lewis

Caledonian MacBrayne fartyg anländer till Isle of Lewis från följande hamnar:

Stornoway
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende
Färja Ullapool Isle of Lewis - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Ullapool till Isle of Lewis

Vad kan man besöka och göra i Isle of Lewis?

Huvudattraktionen på Isle of Lewis är Callanish Standing Stones, ett komplex av bautastenar med anor från bronsåldern. Dessa imponerande vertikala stenar bildar ett gigantiskt kors och är omgivna av mindre stenar som är placerade i cirklar. Du kan vandra bland dem och insupa deras mystik och skönhet. I närheten ligger också Callanish Visitor Centre, med utställningar om historien och betydelsen av dessa fascinerande stenar.

En annan sevärdhet är den vackra byn Stornoway, som också är öns huvudort. Här hittar du färgglada hus vid havet, en livlig hamn och massor av butiker och restauranger. Passa på att besöka det fascinerande Stornoway Museum, som berättar om de Yttre Hebridernas historia och kultur genom en samling historiska artefakter.

Om du är en naturälskare har Isle of Lewis något för alla. De vita sandstränderna, som Bosta Beach, är spektakulära och erbjuder hisnande vyer. De branta klipporna och vindpinade landskapen är perfekta för vandring och fotografering. Du kan också utforska avskilda sjöar och öde hedar, där du kan observera unik flora och fauna.

När det gäller transport rekommenderar vi att man hyr en bil för att utforska Isle of Lewis och det omgivande området. Vägarna är väl underhållna och erbjuder panoramautsikt över kusten och de omgivande bergen. Det finns också regelbundna bussförbindelser till de största städerna och byarna på ön.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid