Rekommenderad rutt
Troon
Resa direkt till Larne med färja
Larne
Se priser
Alternativa rutter
Troon
Resa med samåkning, tåg till Glasgow
Glasgow
Resa med flyg till Belfast
Belfast
Resa med samåkning, tåg till Larne
Larne
Se priser

Hur tar man sig från Troon till Larne med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Troon till Larne? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Troon till Larne är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Troon till Larne, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Troon till Larne så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som P&O Ferries. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Troon Larne som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta P&O Ferries-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Troon till Larne behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Troon till Larne

Avgångshamn
Troon
Storbritannien
Skottland
Ankomsthamn
Larne
Storbritannien
Nordirland
Avstånd
105 km
Färjerederier
P&O Ferries
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Vilka bolag trafikerar mellan Troon och Larne?

Om du vill resa mellan Troon och Larne med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat P&O Ferries som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

P&O Ferries Troon Larne
P&O Ferries
P&O Ferries är ett engelskt företag med säte i Dover. Det är listat på Vivanoda som är en jämförelseguide som gör att du kan hitta en billig P&O Ferries Troon Larne-överfart. På Vivanoda kan du jämföra priser för Troon-Larne och boka en biljett från P&O Ferries mellan Troon och Larne. Mer information om P&O Ferries

Var avgår färjorna från i Troon? Var anländer båtarna i Larne?

Avgångshamn i Troon

P&O Ferriess färjor till Larne avgår från följande hamnar i Troon:

Troon
Karta

Ankomsthamn i Larne

P&O Ferries fartyg anländer till Larne från följande hamnar:

Larne Car Ferry Terminal
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Det finns 1 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Troon och Larne: P&O Ferries.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av P&O Ferries.

Färja Troon Larne - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Troon till Larne

Vad kan man besöka och göra i Larne?

En av juvelerna i Larnes krona är Cairncastle Castle, som ligger bara några kilometer från staden. Detta 1600-talsslott erbjuder en hisnande utsikt över kusten och den omgivande landsbygden. Det är också känt för sin koppling till den populära TV-serien "Game of Thrones".

För naturälskare är Carnfunnock Park ett måste. Med sina stora trädgårdar, pittoreska lekplatser och skogsområden är det ett utmärkt ställe att koppla av och njuta av naturen. Parken erbjuder också utomhusaktiviteter som minigolf, bågskytte och vandringsleder.

Larnes stränder är också väl värda ett besök. Browns Bay är en pittoresk strand med klart, grunt vatten, perfekt för en familjedag ute. Ballygally Beach erbjuder spektakulär havsutsikt och är perfekt för en lugn promenad.

När du besöker Larne får du inte missa stadens museum. Här finns en fascinerande samling historiska artefakter som berättar stadens historia från stenåldern till idag. Museet erbjuder också interaktiva utställningar som gör det möjligt för besökare att fördjupa sig i regionens rika förflutna.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid