Resa med båt från Trieste till Västra grekland

Att resa med färja från Trieste till Västra grekland är ett utmärkt val! Trieste Västra grekland-färjor körs av 1 rederier (Minoan Lines) som trafikerar hamnarna i Patras och Trieste.

För att vara säker på att hitta en billig Trieste Västra grekland båtbiljett rekommenderar vi att du använder vår sökmotor, som jämför erbjudanden, priser och tidtabeller från Minoan Lines.

Färja Trieste Västra grekland i siffror

Länder
Italien
Grekland
Antal hamnar
2
Antal färjeförbindelser
1
Antal färjerederier
1
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Alla Trieste Västra grekland färjerutter

Letar du efter en Trieste till Västra grekland färja? Upptäck de mest populära rutterna som gör att du kan segla mellan dessa olika regioner. Oavsett om du vill nå öar, historiska hamnar eller pittoreska stränder är färjor ett bekvämt och bekvämt sätt att resa mellan Trieste och Västra grekland. Bekväma hytter, restauranger ombord, biografer, barnaktiviteter... färjor från Minoan Lines erbjuder utmärkta faciliteter och tjänster för hela familjen.

För att planera din färjeresa till Trieste eller Patras använder du vårt prisjämförelseverktyg för att hitta de bästa erbjudandena på Trieste Västra grekland färjebiljetter som sparar dig tid och pengar. Med hjälp av vårt lättanvända prisjämförelseverktyg kan du hitta erbjudanden och tidtabeller från ett antal färjebolag inklusive Minoan Lines. Det finns säkert ett erbjudande som passar dina behov och din budget. Sök bland 1 färjerutter mellan Trieste och Västra grekland!

Sök efter färjor
Sök och boka boende
Färja Trieste Västra grekland - Billiga båtbiljetter

Guide för en färjeresa från Trieste till Västra grekland

Västra grekland: Ankomst med färja från Trieste och utforskning av regionen

Patras är en utmärkt utgångspunkt för att utforska västra Grekland. Den berömda karnevalen är en av de största i landet. Du kan också besöka det magnifika medeltida slottet Andravida eller koppla av på stranden i Rio, känd för sitt kristallklara vatten.

Sedan bär det av till Olympia, födelseplatsen för de antika olympiska spelen. Du kan besöka den arkeologiska utgrävningsplatsen som rymmer stadion, Zeus tempel och det arkeologiska museet i Olympia, som innehåller värdefulla reliker. På sommaren kan man titta på ett återskapande av de traditionella olympiska spelen och fördjupa sig i historien om denna antika civilisation.

Västra grekland: Bästa tiden att resa?

Den bästa tiden att resa till västra Grekland är utan tvekan på sommaren, från juni till september. Under denna period ligger temperaturen i genomsnitt mellan 25 och 32 grader Celsius, vilket gör dagarna idealiska för att njuta av stränderna och olika utomhusaktiviteter. Du kan också förvänta dig lite nederbörd, vilket garanterar soligt väder för att utforska regionens många historiska och naturliga platser.

Å andra sidan är den sämsta tiden att resa i västra Grekland vintern, från november till februari. Även om temperaturerna är relativt milda, i genomsnitt mellan 10 och 15 grader Celsius, kännetecknas denna period av kraftig nederbörd. Nederbörden kan göra utflykterna mindre trevliga och vissa turistmål kan till och med stänga under den här perioden. Men om du är naturälskare och tycker om grönskande landskap kan vintern vara en bra tid att besöka västra Grekland.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

None

None
None
None