Trieste
Resa direkt till Porec med färja, buss, samåkning
Porec
Se priser

Hur tar man sig från Trieste till Porec med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Trieste till Porec? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Trieste till Porec är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Trieste till Porec, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Trieste till Porec så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Liberty Lines eller Trieste Lines. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Trieste Porec som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Liberty Lines eller Trieste Lines-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Trieste till Porec behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Trieste till Porec

Avgångshamn
Trieste
Italien
Friuli-Venezia Giulia
Ankomsthamn
Porec
Kroatien
Istrien
Avstånd
49 km
Färjerederier
Liberty Lines, Trieste Lines
Frekvens av överfarter
4 överfarter i veckan
Minsta tid för överfart
1 timmar 10 minuter
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Trieste Porec: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Trieste till Porec kan du hitta biljetter från 127 kr för en person om du reser utan bil till 127 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Trieste till Porec är 127 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Trieste till Porec är 1 timmar 36 minuter. De långsammaste färjorna tar 1 timmar 45 minuter att nå Porec, medan de snabbaste båtarna anländer till Porec på 1 timmar 10 minuter. Den första färjan avgår från hamnen i Trieste kl 08:30. Den sista båten till Porec avgår från hamnen i Trieste kl 17:30.

Genomsnittspris för en Trieste till Porec färjeöverfart
127 kr
Prisintervall för färjor Trieste Porec (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
127 kr - 127 kr
Genomsnittlig överfartstid Trieste Porec
1 timmar 36 minuter
Avgångstid för första färjan till Porec
08:30
Tid då sista färjan avgår till Porec
17:30
Ankomsttid för första färjan till Porec
09:40
Ankomsttid för sista färjan till Porec
19:15

Varför ta en färja från Trieste till Porec?

Oavsett om du reser ensam, som par eller med familjen kan en färja från Trieste till Porec vara ett bekvämt och trevligt alternativ för att ta dig till Porec. Här är 3 anledningar till varför vi tycker att en färja från Trieste till Porec är ett idealiskt sätt att resa.

För att njuta av den otroliga havsutsikten
Varje gång vi åker på semester vid kusten letar vi efter den bästa havsutsikten. Under överfarten från Trieste till Porec, oavsett om du befinner dig på däck, äter i restaurangen eller kopplar av i de bekväma salongerna på Liberty Lines eller Trieste Lines-fartyget, kommer du helt enkelt att sitta på första parkett för att se det otroliga skådespel som havet erbjuder. Överallt ger stora fönster dig en extraordinär utsikt över det azurblå havet för att du ska få ut det mesta av dess lugnande kraft.
Det är mycket mindre tråkigt än på ett flygplan.
Om man jämför hastigheten är planet definitivt det snabbaste sättet att ta sig från Trieste till Porec. Problemet är att man sitter fast i sitt säte i flera timmar. Under överfarten Trieste-Porec på Trieste Lines eller Liberty Lines-färjan har du däremot full frihet när det gäller dina aktiviteter, att äta, gå, roa dig eller vila. En helt annan upplevelse än att flyga!
Du behöver alltså inte oroa dig för mängden bagage.
Med tåg, buss eller flyg tillämpas ofta ett överskott på ett gratis bagage och varje ytterligare bagage genererar en extra kostnad. För överfarten Trieste-Porec krävs inget tillägg så länge allt ditt bagage finns i din bil. Om du reser som fotgängare kan villkoren vara mer restriktiva eftersom du måste bära ditt bagage med dig tills du anländer till Porec. Det är dock tillrådligt att fråga besättningen på Liberty Lines eller Trieste Lines, eftersom det ofta finns bagageförvaringsskåp där passagerarna kan förvara sitt bagage under överfarten.

Vilka bolag trafikerar mellan Trieste och Porec?

Om du vill resa mellan Trieste och Porec med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Liberty Lines eller Trieste Lines som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Liberty Lines Trieste Porec
Liberty Lines
Liberty Lines grundades 1992 och har sitt säte i Palermo, Italien. Företaget trafikerar de sicilianska öarna och hamnar i södra Italien. På Vivanoda kan du jämföra priser för Trieste-Porec och boka en biljett från Liberty Lines mellan Trieste och Porec. Liberty Lines kör 4 överfarter i veckan till Porec från Trieste och restiden är 1 timmar 10 minuter. Mer information om Liberty Lines
1 timmar 10 minuter
4 överfarter i veckan
Trieste Lines Trieste Porec
Trieste Lines
Trieste Lines grundades 2015 och har sitt säte i Italien. Det erbjuder överfarter mellan Italien och Kroatien. På Vivanoda kan du jämföra priser för Trieste-Porec och boka en biljett från Trieste Lines mellan Trieste och Porec. Mer information om Trieste Lines

Var avgår färjorna från i Trieste? Var anländer båtarna i Porec?

Avgångshamn i Trieste

Liberty Lines eller Trieste Liness färjor till Porec avgår från följande hamnar i Trieste:

Trieste
Karta

Ankomsthamn i Porec

Trieste Lines eller Liberty Lines fartyg anländer till Porec från följande hamnar:

Porec
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Om du tar en färja från Trieste till Porec tar det minst 1 timmar 10 minuter att täcka de 49 km mellan Trieste och Porec.

Det beror ofta på säsongen (det finns färre överfarter mellan Trieste och Porec på vintern) och färjerederiet (Liberty Lines och Trieste Lines). Det finns för närvarande 4 överfarter i veckan mellan Trieste och Porec.

Det finns 2 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Trieste och Porec: Liberty Lines och Trieste Lines.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Liberty Lines, Trieste Lines.

Under din överfart mellan Trieste och Porec reser du 49 km.

För att åka med båt från Trieste till Porec kan du hitta priser från 127 kr för det lägsta, till 127 kr för det högsta. Det genomsnittliga priset vi observerade var 127 kr.

Den första färjan avgår från Trieste kl 08:30 till Porec.

Den sista färjan till Porec avgår vanligtvis från Trieste kl 17:30.

Färja Trieste Porec - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Trieste till Porec

Vad kan man besöka och göra i Porec?

Porecs främsta attraktion är utan tvekan den gamla stadsdelen, som finns med på UNESCO:s världsarvslista. Strosa genom de pittoreska gatorna och beundra de magnifika exemplen på romansk, venetiansk och gotisk arkitektur. Passa på att besöka den berömda Euphrasian-basilikan, ett mästerverk av bysantinsk konst från 600-talet.

Förutom sitt rika kulturarv har Porec också några fantastiska stränder. Huvudstranden, som heter Zelena Laguna, är perfekt för att koppla av och njuta av den kroatiska solen. Det finns också många små, avskilda vikar längs kusten, där du kan simma i kristallklart vatten.

För att utforska området runt Porec kan du hyra en cykel och ta cykelvägarna som slingrar sig genom den omgivande landsbygden. På så sätt kan du upptäcka Istriens magnifika landskap med olivlundar, vingårdar och pittoreska byar.

Om du inte vill trampa kan du också ta båten till ön Saint-Nicolas, som ligger precis mittemot staden. Ön har vackra stränder och gott om möjligheter till dykning och vattensporter.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid