Rekommenderad rutt
Thessaloniki
Resa direkt till Agios Konstantinos med färja
Agios Konstantinos
Se priser
Alternativa rutter
Thessaloniki
Resa med färja till Skiathos
Skiathos
Resa med färja till Agios Konstantinos
Agios Konstantinos
Se priser

Hur tar man sig från Thessaloniki till Agios Konstantinos med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Thessaloniki till Agios Konstantinos? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Thessaloniki till Agios Konstantinos är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Thessaloniki till Agios Konstantinos, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Thessaloniki till Agios Konstantinos så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Anes Ferries, Magic Sea Ferries, Hellenic Seaways eller Sea Jets. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Thessaloniki Agios Konstantinos som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Hellenic Seaways-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Thessaloniki till Agios Konstantinos behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Thessaloniki till Agios Konstantinos

Avgångshamn
Thessaloniki
Grekland
Central Makedonien
Ankomsthamn
Agios Konstantinos
Grekland
Avstånd
209 km
Färjerederier
Anes Ferries, Magic Sea Ferries, Hellenic Seaways, Sea Jets
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Vilka bolag trafikerar mellan Thessaloniki och Agios Konstantinos?

Om du vill resa mellan Thessaloniki och Agios Konstantinos med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Hellenic Seaways som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Hellenic Seaways Thessaloniki Agios Konstantinos
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways grundades år 2000 och har sitt säte i Aten, Grekland. Företaget trafikerar de grekiska öarna och den egyptiska regionen. På Vivanoda kan du jämföra priser för Thessaloniki-Agios Konstantinos och boka en biljett från Hellenic Seaways mellan Thessaloniki och Agios Konstantinos. Mer information om Hellenic Seaways

Var avgår färjorna från i Thessaloniki? Var anländer båtarna i Agios Konstantinos?

Avgångshamn i Thessaloniki

Hellenic Seawayss färjor till Agios Konstantinos avgår från följande hamnar i Thessaloniki:

Thessaloniki
Karta

Ankomsthamn i Agios Konstantinos

Hellenic Seaways fartyg anländer till Agios Konstantinos från följande hamnar:

Agios Konstantinos
Karta
Andra alternativa avgångar från Thessaloniki till Agios Konstantinos
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Det finns 1 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Thessaloniki och Agios Konstantinos: Hellenic Seaways.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Anes Ferries, Magic Sea Ferries, Hellenic Seaways, Sea Jets.

Färja Thessaloniki Agios Konstantinos - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Thessaloniki till Agios Konstantinos

Vad kan man besöka och göra i Agios Konstantinos?

En av stadens huvudattraktioner är hamnen, från vilken färjor regelbundet avgår till de omgivande öarna. Det är också ett utmärkt ställe att promenera och koppla av i den livliga atmosfären i hamnen, medan man njuter av färska skaldjur på en av de många pittoreska restaurangerna.

Om du är intresserad av historia bör du besöka ruinerna av Poseidons tempel, som ligger nära staden. Denna imponerande arkeologiska utgrävningsplats erbjuder hisnande havsutsikt och förflyttar dig tillbaka till en tid då det antika Grekland stod på sin höjdpunkt.

För naturälskare är området runt Agios Konstantinos fullt av vackra sandstränder. Stränderna Kamena Vourla och Kanali är särskilt populära och erbjuder besökare en idealisk plats att sola, simma i det kristallklara vattnet eller ägna sig åt vattensporter.

När det gäller lokaltrafiken har Agios Konstantinos goda förbindelser med Greklands största städer. Det går regelbundet bussar i området, så att du enkelt kan ta dig runt. Biluthyrning är också ett populärt alternativ för resenärer som vill utforska området i sin egen takt.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid