Termoli
Resa direkt till San Domino med färja
San Domino
Se priser

Hur tar man sig från Termoli till San Domino med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Termoli till San Domino? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Termoli till San Domino är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Termoli till San Domino, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Termoli till San Domino så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G eller Gruppo Armatori Garganici. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Termoli San Domino som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G eller Gruppo Armatori Garganici-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Termoli till San Domino behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Termoli till San Domino

Avgångshamn
Termoli
Italien
Molise
Ankomsthamn
San Domino
Italien
Apulien
Avstånd
42 km
Färjerederier
NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G, Gruppo Armatori Garganici
Frekvens av överfarter
4 överfarter per dag
Minsta tid för överfart
50 minuter
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Termoli San Domino: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Termoli till San Domino kan du hitta biljetter från 324 kr för en person om du reser utan bil till 393 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Termoli till San Domino är 358 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Termoli till San Domino är 1 timmar. De långsammaste färjorna tar 1 timmar att nå San Domino, medan de snabbaste båtarna anländer till San Domino på 1 timmar. Den första färjan avgår från hamnen i Termoli kl 08:40. Den sista båten till San Domino avgår från hamnen i Termoli kl 17:30.

Genomsnittspris för en Termoli till San Domino färjeöverfart
358 kr
Prisintervall för färjor Termoli San Domino (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
324 kr - 393 kr
Genomsnittlig överfartstid Termoli San Domino
1 timmar
Avgångstid för första färjan till San Domino
08:40
Tid då sista färjan avgår till San Domino
17:30
Ankomsttid för första färjan till San Domino
09:40
Ankomsttid för sista färjan till San Domino
18:30

Varför ta en färja från Termoli till San Domino?

Oavsett om du reser ensam, som par eller med familjen kan en färja från Termoli till San Domino vara ett bekvämt och trevligt alternativ för att ta dig till San Domino. Här är 3 anledningar till varför vi tycker att en färja från Termoli till San Domino är ett idealiskt sätt att resa.

För att njuta av den otroliga havsutsikten
Varje gång vi åker på semester vid kusten letar vi efter den bästa havsutsikten. Under överfarten från Termoli till San Domino, oavsett om du befinner dig på däck, äter i restaurangen eller kopplar av i de bekväma salongerna på NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G eller Gruppo Armatori Garganici-fartyget, kommer du helt enkelt att sitta på första parkett för att se det otroliga skådespel som havet erbjuder. Överallt ger stora fönster dig en extraordinär utsikt över det azurblå havet för att du ska få ut det mesta av dess lugnande kraft.
Det är mycket mindre tråkigt än på ett flygplan.
Generellt sett är flyget det snabbaste sättet att ta sig till San Domino eller någon annanstans. Problemet är att man sitter fast i sitt säte i flera timmar. Under överfarten Termoli-San Domino på Gruppo Armatori Garganici, MS&G eller NLG - Navigazione Libera del Golfo-färjan har du däremot full frihet när det gäller dina aktiviteter, att äta, gå, roa dig eller vila. En helt annan upplevelse än att flyga!
För det är det perfekta sättet att resa med familjen!
Om du har barn finns det inget bättre sätt att resa från Termoli till San Domino som familj än med färja. Allt är enklare. Så snart du lämnar Termoli kan du föreställa dig att dina barn utforskar fartyget, spenderar långa stunder med att leka på lekplatserna för barn eller i videospelen och arkaderna (för tonåringar), tittar på de senaste filmerna på bio, delar en familjemiddag i restaurangen eller förundras över en trollerishow eller andra otaliga aktiviteter. Dina barn kommer att minnas färjeutflykten från Termoli till San Domino länge.

Vilka bolag trafikerar mellan Termoli och San Domino?

Om du vill resa mellan Termoli och San Domino med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G eller Gruppo Armatori Garganici som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

NLG - Navigazione Libera del Golfo Termoli San Domino
NLG - Navigazione Libera del Golfo
Navigazione Libera del Golfo (NLG) grundades 1950 och har sitt säte i Neapel, Italien. Företaget erbjuder färjeöverfarter i Neapelbukten och Sardinienområdet. På Vivanoda kan du jämföra priser för Termoli-San Domino och boka en biljett från NLG - Navigazione Libera del Golfo mellan Termoli och San Domino. NLG - Navigazione Libera del Golfo kör 3 överfarter per dag till San Domino från Termoli och restiden är 50 minuter. Mer information om NLG - Navigazione Libera del Golfo
50 minuter
3 överfarter per dag
MS&G Termoli San Domino
MS&G
MS&G bedriver färjetrafik till Italien, inklusive färjetrafik mellan hamnarna i Termoli och San Domino. På Vivanoda kan du jämföra priser för Termoli-San Domino och boka en biljett från MS&G mellan Termoli och San Domino. Mer information om MS&G
Gruppo Armatori Garganici Termoli San Domino
Gruppo Armatori Garganici
Gruppo Armatori Garganici bedriver färjetrafik till Italien, inklusive färjetrafik mellan hamnarna i Termoli och San Domino. På Vivanoda kan du jämföra priser för Termoli-San Domino och boka en biljett från Gruppo Armatori Garganici mellan Termoli och San Domino. Mer information om Gruppo Armatori Garganici

Var avgår färjorna från i Termoli? Var anländer båtarna i San Domino?

Avgångshamn i Termoli

NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G eller Gruppo Armatori Garganicis färjor till San Domino avgår från följande hamnar i Termoli:

Termoli
Karta

Ankomsthamn i San Domino

Gruppo Armatori Garganici, MS&G eller NLG - Navigazione Libera del Golfo fartyg anländer till San Domino från följande hamnar:

Parco Nazionale del Gargano
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Om du tar en färja från Termoli till San Domino tar det minst 50 minuter att täcka de 42 km mellan Termoli och San Domino.

Det beror ofta på säsongen (det finns färre överfarter mellan Termoli och San Domino på vintern) och färjerederiet (NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G och Gruppo Armatori Garganici). Det finns för närvarande 4 överfarter per dag mellan Termoli och San Domino.

Det finns 3 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Termoli och San Domino: NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G och Gruppo Armatori Garganici.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G, Gruppo Armatori Garganici.

Innan du bokar, jämför priserna på NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G, Gruppo Armatori Garganici på vår hemsida Vivanoda. Boka sedan enkelt och säkert den önskade överfarten på vår partners webbplats.

Om du vill ändra eller avbryta din bokning av färjan från Termoli San Domino kan du enkelt göra det genom att kontakta vår partner som hanterar din bokning. Observera att vissa biljetter, beroende på biljettvillkoren, inte kan återbetalas eller ändras. Det är viktigt att du tar hänsyn till detta när du bokar din biljett.

Under din överfart mellan Termoli och San Domino reser du 42 km.

För att åka med båt från Termoli till San Domino kan du hitta priser från 324 kr för det lägsta, till 393 kr för det högsta. Det genomsnittliga priset vi observerade var 358 kr.

Den första färjan avgår från Termoli kl 08:40 till San Domino.

Den sista färjan till San Domino avgår vanligtvis från Termoli kl 17:30.

Upplev en färjeöverfart från Termoli till San Domino

Om du aldrig har åkt färja tidigare är det svårt att föreställa sig hur en dag till sjöss mellan Termoli och San Domino kan se ut. För att hjälpa dig att fördjupa dig i atmosfären på en färjekryssning med NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G eller Gruppo Armatori Garganici, förklarar vi här de olika stegen på resan, från ombordstigning i Termoli till avstigning i San Domino. Du hittar också praktisk information om Termoli och San Domino.

Ombordstigning i Termoli

Innan din färjeresa med Termoli San Domino börjar, är här några steg innan du går ombord:

  • Presentation i hamnen i Termoli / Du måste ge dig en viss tid (kontrollera med NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G eller Gruppo Armatori Garganici) före fartygets faktiska avgångstid för att anlända till färjeterminalen i Termoli. Efter denna tid kan företaget vägra dig ombordstigning.
  • Incheckning för överfarten Termoli - San Domino / I Termoli visar du upp dina identitetshandlingar (pass eller CNI) och bokningsnumret vid Gruppo Armatori Garganici, MS&G eller NLG - Navigazione Libera del Golfo-bokföringen vid Termoli färjeterminal. Om du reser med bil ska du ställa dig i de reserverade körfälten. Incheckningen sker direkt från ditt fordon.
  • Ombordstigning på färjan till San Domino / Håll utkik efter röstmeddelanden i färjeterminalen i Termoli som uppmanar dig att gå ombord. Med bil följer du NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G eller Gruppo Armatori Garganicis personalens anvisningar för att gå ombord och parkera ditt fordon ombord.

Ombord på färjan från Termoli till San Domino

Ombord på Gruppo Armatori Garganici, MS&G eller NLG - Navigazione Libera del Golfo-fartyget kan du välja dina aktiviteter efter dina önskemål! Vissa resenärer vill koppla av i en avskild hytt, medan andra kommer att njuta av barer, restauranger, spel och affärer.

San Domino är i sikte, avstigning är nära förestående!

Här finns lite information för avstigning i San Domino:

  • Färjan går in i San Domino Harbour / Du får inte återvända till ditt fordon förrän färjan har stannat och lagt sig vid kajen i San Domino Harbour. Det finns ingen anledning att skynda sig. Om du vill vänta rekommenderar vi att du tittar på infarten till San Dominos hamn från ytterdäcken.
  • Lämna din hytt. / Om du har rest från Termoli till San Domino i en bekväm hytt måste du lämna hytten ungefär en halvtimme före ankomst till San Domino.
  • Lämna fartyget och San Domino är ditt / När garageportarna väl är öppna går det ganska snabbt att ta sig av fartyget. Som fotgängare kommer du ut ännu snabbare. En tullkontroll kan inte uteslutas i San Domino. Äntligen lämnar du hamnen och San Domino väntar på dig!
Färja Termoli San Domino - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Termoli till San Domino

Vad kan man besöka och göra i San Domino?

En av San Dominos huvudattraktioner är Grotte des Violets, en unik klippformation där havet har skapat ett magnifikt underjordiskt landskap. Besökare kan utforska grottan med båt eller kajak. En annan sevärdhet som man inte får missa är San Domino-fyren, som erbjuder en panoramautsikt över skärgården.

För dykentusiaster erbjuder San Domino ett brett utbud av möjligheter. Det klara vattnet är hem för ett rikt marint liv med färgglada koraller och en mängd olika tropiska fiskar. Det är möjligt att hyra dykutrustning och delta i organiserade utflykter för att upptäcka öns bästa dykplatser.

För att utforska ön kan man använda sig av öns vandringsleder. Det finns ett antal skyltade leder som hjälper dig att upptäcka San Dominos spektakulära landskap. Cyklar och skotrar kan också hyras för att göra det lättare att ta sig runt på ön.

För att ta sig till San Domino måste man ta en färja från hamnstaden Termoli. Färjorna går regelbundet och resan tar cirka en och en halv timme. Väl på ön är det lätt att ta sig runt till fots eller med lokala transportmedel, t.ex. minibussar.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid