Tanger
Resa direkt till Tarifa med färja
Tarifa
Se priser

Hur tar man sig från Tanger till Tarifa med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Tanger till Tarifa? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Tanger till Tarifa är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Tanger till Tarifa, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Tanger till Tarifa så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som FRS Iberia eller Inter Shipping. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Tanger Tarifa som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta FRS Iberia eller Inter Shipping-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Tanger till Tarifa behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Tanger till Tarifa

Avgångshamn
Tanger
Marocko
Ankomsthamn
Tarifa
Spanien
andalusien
Avstånd
32 km
Färjerederier
FRS Iberia, Inter Shipping
Frekvens av överfarter
16 överfarter per dag
Minsta tid för överfart
55 minuter
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Tanger Tarifa: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Tanger till Tarifa kan du hitta biljetter från 439 kr för en person om du reser utan bil till 3238 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Tanger till Tarifa är 1712 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Tanger till Tarifa är 1 timmar. De långsammaste färjorna tar 1 timmar att nå Tarifa, medan de snabbaste båtarna anländer till Tarifa på 1 timmar. Den första färjan avgår från hamnen i Tanger kl 06:00. Den sista båten till Tarifa avgår från hamnen i Tanger kl 15:00.

Genomsnittspris för en Tanger till Tarifa färjeöverfart
1712 kr
Prisintervall för färjor Tanger Tarifa (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
439 kr - 3238 kr
Genomsnittlig överfartstid Tanger Tarifa
1 timmar
Avgångstid för första färjan till Tarifa
06:00
Tid då sista färjan avgår till Tarifa
15:00
Ankomsttid för första färjan till Tarifa
08:00
Ankomsttid för sista färjan till Tarifa
16:00

Varför ta en färja från Tanger till Tarifa?

Oavsett om du reser ensam, som par eller med familjen kan en färja från Tanger till Tarifa vara ett bekvämt och trevligt alternativ för att ta dig till Tarifa. Här är 3 anledningar till varför vi tycker att en färja från Tanger till Tarifa är ett idealiskt sätt att resa.

Det är mycket mindre tråkigt än på ett flygplan.
Som en allmän regel är en resa från Tanger till Tarifa mycket snabbare med flyg. Men du sitter fast i din stol, fastspänd av säkerhetsbältet, och det finns nästan ingen möjlighet att resa. Under överfarten Tanger-Tarifa på Inter Shipping eller FRS Iberia-färjan har du däremot full frihet när det gäller dina aktiviteter, att äta, gå, roa dig eller vila. En helt annan upplevelse än att flyga!
Njut av den friska havsluften
Hälsofördelarna med havsluft är många. Under överfarten Tanger-Tarifa kan du gå ut på FRS Iberia eller Inter Shipping-fartygets utomhusutrymmen för att ta ett djupt andetag av luft. En känsla av välbefinnande kommer snabbt att gripa tag i dig. Detta gör att du kan börja din semester i Tarifa full av energi.
Att inte bli trött, till skillnad från i bilen
På grund av den förhöjda vakenhet som krävs för att köra bil på långa resor är bilkörning utmattande. Färjeturen från Tanger Tarifa är raka motsatsen! Ombord, beroende på vilket fartyg från FRS Iberia eller Inter Shipping som är i trafik, är allting utformat för att ge dig tid att koppla av i lugnet i bekväma liggsoffor, att slappna av på utedäcken, att underhålla och att ha roligt. Du kommer garanterat att börja din semester i Tarifa redan utvilad.

Vilka bolag trafikerar mellan Tanger och Tarifa?

Om du vill resa mellan Tanger och Tarifa med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat FRS Iberia eller Inter Shipping som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

FRS Iberia Tanger Tarifa
FRS Iberia
FRS Iberia är ett färjerederi med säte i Spanien som trafikerar regionerna Spanien och Marocko. På Vivanoda kan du jämföra priser för Tanger-Tarifa och boka en biljett från FRS Iberia mellan Tanger och Tarifa. FRS Iberia kör 11 överfarter per dag till Tarifa från Tanger och restiden är 55 minuter. Mer information om FRS Iberia
55 minuter
11 överfarter per dag
Inter Shipping Tanger Tarifa
Inter Shipping
Inter Shipping bedriver färjetrafik till Marocko och Spanien, inklusive färjetrafik mellan hamnarna i Tanger och Tarifa. På Vivanoda kan du jämföra priser för Tanger-Tarifa och boka en biljett från Inter Shipping mellan Tanger och Tarifa. Inter Shipping kör 5 överfarter per dag till Tarifa från Tanger och restiden är 1 timmar. Mer information om Inter Shipping
1 timmar
5 överfarter per dag

Var avgår färjorna från i Tanger? Var anländer båtarna i Tarifa?

Avgångshamn i Tanger

FRS Iberia eller Inter Shippings färjor till Tarifa avgår från följande hamnar i Tanger:

Tangier
Karta

Ankomsthamn i Tarifa

Inter Shipping eller FRS Iberia fartyg anländer till Tarifa från följande hamnar:

Tarifa
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Om du tar en färja från Tanger till Tarifa tar det minst 55 minuter att täcka de 32 km mellan Tanger och Tarifa.

Det beror ofta på säsongen (det finns färre överfarter mellan Tanger och Tarifa på vintern) och färjerederiet (FRS Iberia och Inter Shipping). Det finns för närvarande 16 överfarter per dag mellan Tanger och Tarifa.

Det finns 2 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Tanger och Tarifa: FRS Iberia och Inter Shipping.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av FRS Iberia, Inter Shipping.

Under din överfart mellan Tanger och Tarifa reser du 32 km.

För att åka med båt från Tanger till Tarifa kan du hitta priser från 439 kr för det lägsta, till 3238 kr för det högsta. Det genomsnittliga priset vi observerade var 1712 kr.

Den första färjan avgår från Tanger kl 06:00 till Tarifa.

Den sista färjan till Tarifa avgår vanligtvis från Tanger kl 15:00.

Färja Tanger Tarifa - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Tanger till Tarifa

Vad kan man besöka och göra i Tarifa?

En av Tarifas huvudattraktioner är den magnifika sandstranden, som sträcker sig över flera kilometer. Det är ett paradis för vattensportentusiaster, särskilt kitesurfing och vindsurfing, tack vare dess konstanta vindar och perfekta vågor. Många vattensportcenter erbjuder lektioner och uthyrning av utrustning för både nybörjare och erfarna vindsurfare.

När man promenerar genom de smala, slingrande gatorna i Tarifas gamla stad kan man beundra den moriska arkitekturen, vitkalkade hus med färgglada fönster och blomsterfyllda uteplatser. Missa inte Puerta de Jerez, en gammal port som en gång i tiden var huvudingången till staden. Staden har också historiska kyrkor, som San Mateo-kyrkan och Santa María-kyrkan, som är väl värda ett besök.

Om du vill lära dig mer om Tarifas historia kan du besöka Guzmán el Buenos slott, som ligger med utsikt över Gibraltarsundet. Det erbjuder inte bara en fantastisk utsikt över sundet, utan rymmer också ett museum som berättar historien om staden och dess tidigare strider.

För naturälskare erbjuder området runt Tarifa massor av möjligheter att utforska. Några kilometer från staden ligger Strait Nature Park, där man kan observera de flyttfåglar och delfiner som finns i området. Du kan också ta en båttur för att se valar och delfiner i sin naturliga miljö.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid