Rekommenderad rutt
Tanger
Resa direkt till Savona med färja
Savona
Se priser
Alternativa rutter
Tanger
Resa med färja, flyg till Barcelona
Barcelona
Resa med färja till Savona
Savona
Se priser
Tanger
Resa med färja till Genua
Genua
Resa med tåg, buss, samåkning till Savona
Savona
Se priser

Hur tar man sig från Tanger till Savona med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Tanger till Savona? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Tanger till Savona är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Tanger till Savona, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Tanger till Savona så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Grimaldi Lines, La Meridionale eller Grandi Navi Veloci. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Tanger Savona som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Grimaldi Lines-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Tanger till Savona behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Tanger till Savona

Avgångshamn
Tanger
Marocko
Ankomsthamn
Savona
Italien
Ligurien
Avstånd
1538 km
Färjerederier
Grimaldi Lines, La Meridionale, Grandi Navi Veloci
Frekvens av överfarter
1 överfarter i veckan
Minsta tid för överfart
51 timmar
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Vilka bolag trafikerar mellan Tanger och Savona?

Om du vill resa mellan Tanger och Savona med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Grimaldi Lines som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Grimaldi Lines Tanger Savona
Grimaldi Lines
Grimaldi Lines grundades 1947 och har sitt säte i Neapel, Italien. Det erbjuder färjetrafik till flera destinationer i Europa och Nordafrika. På Vivanoda kan du jämföra priser för Tanger-Savona och boka en biljett från Grimaldi Lines mellan Tanger och Savona. Grimaldi Lines kör 1 överfarter i veckan till Savona från Tanger och restiden är 51 timmar. Mer information om Grimaldi Lines
51 timmar
1 överfarter i veckan

Var avgår färjorna från i Tanger? Var anländer båtarna i Savona?

Avgångshamn i Tanger

Grimaldi Liness färjor till Savona avgår från följande hamnar i Tanger:

Tangier Med
Karta

Ankomsthamn i Savona

Grimaldi Lines fartyg anländer till Savona från följande hamnar:

Vado Ligure
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Om du tar en färja från Tanger till Savona tar det minst 51 timmar att täcka de 1538 km mellan Tanger och Savona.

Det beror ofta på säsongen (det finns färre överfarter mellan Tanger och Savona på vintern) och färjerederiet (Grimaldi Lines). Det finns för närvarande 1 överfarter i veckan mellan Tanger och Savona.

Det finns 1 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Tanger och Savona: Grimaldi Lines.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Grimaldi Lines, La Meridionale, Grandi Navi Veloci.

Färja Tanger Savona - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Tanger till Savona

Vad kan man besöka och göra i Savona?

En av Savonas främsta sevärdheter är utan tvekan Cattedrale di Santa Maria Assunta. Denna gotiska katedral byggdes på 1400-talet och imponerar med sina svarta och vita marmorfasader. Inuti kan du beundra de magnifika målningarna och freskerna som skildrar stadens historia. En annan sevärdhet är Palazzo Della Rovere, ett 1500-talsslott som nu inhyser museet för konst och arkeologi. Här kan du upptäcka samlingar som sträcker sig från medeltida till modern konst.

Savonas gamla stadskärna är också värd ett besök. Här kan du förlora dig själv i de smala gatorna som är fyllda med traditionella butiker, kaféer och restauranger. Glöm inte att prova de lokala specialiteterna som focaccia, en typ av tunnbröd med fyllning, eller handgjord pasta. Fisk- och skaldjursälskare kommer också att bli glada över de många färska fiskrätter som finns på stadens restauranger.

När det gäller transport i Savona är staden väl försedd med lokala bussar, vilket gör det enkelt att utforska de olika distrikten och omgivningarna. Savona har också en järnvägsstation, vilket gör det till en utmärkt bas för att utforska den italienska rivieran. Du kan ta tåget till städer som Genua, Nice och Milano.

För att dra full nytta av Savonas kustnära skönhet är ett populärt alternativ att hyra en cykel. Staden har cykelvägar som löper längs havet och erbjuder spektakulära vyer över kusten.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid