Rekommenderad rutt
Tanger
Resa direkt till Motril med färja
Motril
Se priser
Alternativa rutter
Tanger
Resa med färja till Malaga
Malaga
Resa med buss, samåkning till Motril
Motril
Se priser

Hur tar man sig från Tanger till Motril med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Tanger till Motril? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Tanger till Motril är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Tanger till Motril, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Tanger till Motril så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Baleària eller FRS Iberia. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Tanger Motril som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Baleària eller FRS Iberia-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Tanger till Motril behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Tanger till Motril

Avgångshamn
Tanger
Marocko
Ankomsthamn
Motril
Spanien
andalusien
Avstånd
232 km
Färjerederier
Baleària, FRS Iberia
Frekvens av överfarter
7 överfarter i veckan
Minsta tid för överfart
9 timmar
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Tanger Motril: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Tanger till Motril kan du hitta biljetter från 474 kr för en person om du reser utan bil till 3585 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Tanger till Motril är 1330 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Tanger till Motril är 6 timmar 4 minuter. De långsammaste färjorna tar 7 timmar att nå Motril, medan de snabbaste båtarna anländer till Motril på 6 timmar. Den första färjan avgår från hamnen i Tanger kl 00:30.

Genomsnittspris för en Tanger till Motril färjeöverfart
1330 kr
Prisintervall för färjor Tanger Motril (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
474 kr - 3585 kr
Genomsnittlig överfartstid Tanger Motril
6 timmar 4 minuter
Avgångstid för första färjan till Motril
00:30
Ankomsttid för första färjan till Motril
07:30

Varför ta en färja från Tanger till Motril?

Oavsett om du reser ensam, som par eller med familjen kan en färja från Tanger till Motril vara ett bekvämt och trevligt alternativ för att ta dig till Motril. Här är 3 anledningar till varför vi tycker att en färja från Tanger till Motril är ett idealiskt sätt att resa.

Du får mycket mer vila än i bilen
På grund av den förhöjda vakenhet som krävs för att köra bil på långa resor är bilkörning utmattande. Färjeresan Tanger Motril är precis tvärtom. Färjor som drivs av Baleària eller FRS Iberia är utformade med områden som är avsedda för avkoppling eller underhållning: lounger eller hytter, solarium utomhus, barer och restauranger... Du anländer till Motril utan stress och helt avslappnad.
Att ta sig tid blir ett nöje
Vi lever i ett samhälle där allt går snabbare och snabbare. Ombord på en Baleària eller FRS Iberia-färja får du en smidig start från Tanger och seglar i mindre än 40 km/h till Motril. Alla fartyg är utrustade med lounger, restauranger, promenaddäck och ibland mycket mer... Du kanske till och med tycker att din överfart Tanger-Motril är lite för kort!
För att få lite havsluft
Hälsofördelarna med havsluft är många. I Tanger kan du, så snart du lämnar hamnen, ta en promenad på däck på Baleària eller FRS Iberia-båten och njuta av havsstrålen och den uppfriskande syreberikade havsluften: en riktig thalassokur och mycket effektiv för att ventilera lungorna! En känsla av välbefinnande kommer snabbt att gripa tag i dig. Detta gör att du kan börja din semester i Motril full av energi.

Vilka bolag trafikerar mellan Tanger och Motril?

Om du vill resa mellan Tanger och Motril med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Baleària eller FRS Iberia som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Baleària Tanger Motril
Baleària
Baleària grundades 1997 och är ett färjerederi med säte i Valencia, Spanien. Det erbjuder överfarter till flera destinationer i Spanien, Frankrike och Italien. På Vivanoda kan du jämföra priser för Tanger-Motril och boka en biljett från Baleària mellan Tanger och Motril. Mer information om Baleària
FRS Iberia Tanger Motril
FRS Iberia
FRS Iberia är ett färjerederi med säte i Spanien som trafikerar regionerna Spanien och Marocko. På Vivanoda kan du jämföra priser för Tanger-Motril och boka en biljett från FRS Iberia mellan Tanger och Motril. FRS Iberia kör 7 överfarter i veckan till Motril från Tanger och restiden är 9 timmar. Mer information om FRS Iberia
9 timmar
7 överfarter i veckan

Var avgår färjorna från i Tanger? Var anländer båtarna i Motril?

Avgångshamn i Tanger

Baleària eller FRS Iberias färjor till Motril avgår från följande hamnar i Tanger:

Tangier Med
Karta

Ankomsthamn i Motril

FRS Iberia eller Baleària fartyg anländer till Motril från följande hamnar:

Motril
Karta
Andra alternativa avgångar från Tanger till Motril
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Om du tar en färja från Tanger till Motril tar det minst 9 timmar att täcka de 232 km mellan Tanger och Motril.

Det beror ofta på säsongen (det finns färre överfarter mellan Tanger och Motril på vintern) och färjerederiet (Baleària och FRS Iberia). Det finns för närvarande 7 överfarter i veckan mellan Tanger och Motril.

Det finns 2 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Tanger och Motril: Baleària och FRS Iberia.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Baleària, FRS Iberia.

Under din överfart mellan Tanger och Motril reser du 232 km.

För att åka med båt från Tanger till Motril kan du hitta priser från 474 kr för det lägsta, till 3585 kr för det högsta. Det genomsnittliga priset vi observerade var 1330 kr.

Den första färjan avgår från Tanger kl 00:30 till Motril.

Färja Tanger Motril - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Tanger till Motril

Vad kan man besöka och göra i Motril?

En av Motrils huvudattraktioner är Playa Poniente, en sandstrand som sträcker sig över flera kilometer. Det är den perfekta platsen att koppla av i sanden, simma i Medelhavets klara vatten eller ägna sig åt vattensporter som vindsurfing och segling. Många barer och restauranger ligger längs stranden och erbjuder besökare ett utmärkt ställe att njuta av lokala rätter och svala drycker.

För den som är intresserad av historia och kultur finns det flera intressanta platser i Motril. Kyrkan La Encarnación, en magnifik byggnad från 1500-talet, är ett fascinerande exempel på den tidens religiösa arkitektur. Plaza de España, stadens stora torg, är en utmärkt plats att promenera på och titta på traditionell andalusisk arkitektur.

Om du vill utforska Motrils omgivningar finns det flera alternativ. Bara några kilometer från staden ligger de magnifika Sierra Nevada-bergen, där du kan ägna dig åt bergssporter som vandring, klättring eller mountainbike. De pittoreska byarna Almuñécar och Salobreña ligger också i närheten och är väl värda ett besök för sina charmiga smala gator, moriska slott och panoramautsikt över kusten.

När det gäller lokaltrafiken finns det gott om bussar i Motril, vilket gör det till ett bekvämt och prisvärt sätt att ta sig runt i staden och dess omgivningar. För dem som föredrar att köra bil finns det möjlighet att hyra bil. Malaga flygplats ligger cirka en timmes bilresa från Motril och erbjuder internationella flygalternativ.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid