Rekommenderad rutt
Syros
Resa direkt till Kimolos med färja
Kimolos
Se priser
Alternativa rutter
Syros
Resa med färja till Paros
Paros
Resa med färja till Kimolos
Kimolos
Se priser
Syros
Resa med färja till Milos
Milos
Resa med färja till Kimolos
Kimolos
Se priser

Hur tar man sig från Syros till Kimolos med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Syros till Kimolos? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Syros till Kimolos är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Syros till Kimolos, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Syros till Kimolos så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Hellenic Seaways, ANEK Lines, Sea Jets, Zante Ferries, Blue Star Ferries eller Minoan Lines. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Syros Kimolos som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Hellenic Seaways-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Syros till Kimolos behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Syros till Kimolos

Avgångshamn
Syros
Grekland
Kykladöarna
Ankomsthamn
Kimolos
Grekland
Kykladöarna
Avstånd
102 km
Färjerederier
Hellenic Seaways, ANEK Lines, Sea Jets, Zante Ferries, Blue Star Ferries, Minoan Lines, Aegean Speed Lines
Frekvens av överfarter
4 överfarter i veckan
Minsta tid för överfart
4 timmar 30 minuter
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Syros Kimolos: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Syros till Kimolos kan du hitta biljetter från 150 kr för en person om du reser utan bil till 856 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Syros till Kimolos är 382 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Syros till Kimolos är 4 timmar 37 minuter. De långsammaste färjorna tar 6 timmar att nå Kimolos, medan de snabbaste båtarna anländer till Kimolos på 2 timmar 40 minuter. Den första färjan avgår från hamnen i Syros kl 07:00.

Genomsnittspris för en Syros till Kimolos färjeöverfart
382 kr
Prisintervall för färjor Syros Kimolos (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
150 kr - 856 kr
Genomsnittlig överfartstid Syros Kimolos
4 timmar 37 minuter
Avgångstid för första färjan till Kimolos
07:00
Ankomsttid för första färjan till Kimolos
09:40
Ankomsttid för sista färjan till Kimolos
13:00

Vilka bolag trafikerar mellan Syros och Kimolos?

Om du vill resa mellan Syros och Kimolos med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Hellenic Seaways som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Hellenic Seaways Syros Kimolos
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways grundades år 2000 och har sitt säte i Aten, Grekland. Företaget trafikerar de grekiska öarna och den egyptiska regionen. På Vivanoda kan du jämföra priser för Syros-Kimolos och boka en biljett från Hellenic Seaways mellan Syros och Kimolos. Hellenic Seaways kör 4 överfarter i veckan till Kimolos från Syros och restiden är 4 timmar 30 minuter. Mer information om Hellenic Seaways
4 timmar 30 minuter
4 överfarter i veckan

Var avgår färjorna från i Syros? Var anländer båtarna i Kimolos?

Avgångshamn i Syros

Hellenic Seawayss färjor till Kimolos avgår från följande hamnar i Syros:

Port of Siros Ermoupoli
Karta

Ankomsthamn i Kimolos

Hellenic Seaways fartyg anländer till Kimolos från följande hamnar:

Kimolos
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Om du tar en färja från Syros till Kimolos tar det minst 4 timmar 30 minuter att täcka de 102 km mellan Syros och Kimolos.

Det beror ofta på säsongen (det finns färre överfarter mellan Syros och Kimolos på vintern) och färjerederiet (Hellenic Seaways). Det finns för närvarande 4 överfarter i veckan mellan Syros och Kimolos.

Det finns 1 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Syros och Kimolos: Hellenic Seaways.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Hellenic Seaways, ANEK Lines, Sea Jets, Zante Ferries, Blue Star Ferries, Minoan Lines, Aegean Speed Lines.

För att åka med båt från Syros till Kimolos kan du hitta priser från 150 kr för det lägsta, till 856 kr för det högsta. Det genomsnittliga priset vi observerade var 382 kr.

Den första färjan avgår från Syros kl 07:00 till Kimolos.

Färja Syros Kimolos - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Syros till Kimolos

Vad kan man besöka och göra i Kimolos?

Den största attraktionen på Kimolos är dess huvudby Chorio. De smala, slingrande gatorna i denna pittoreska gamla stad är kantade av vitkalkade hus, vilket skapar en traditionell atmosfär. Strosa längs kullerstensgatorna och upptäck hantverksbutiker, lokala tavernor och bysantinska kyrkor. Passa på att besöka det medeltida slottet, en välbevarad fästning med panoramautsikt över ön.

Kimolos är också känt för sina fina sandstränder och kristallklara vatten. Prassa Beach, nära hamnen, är en av de mest populära och erbjuder strandfaciliteter samt möjligheter till vindsurfing och snorkling. Bonatsa Beach är en annan populär strand, med grunt vatten som är perfekt för barnfamiljer. Om du är ute efter en mer avskild upplevelse kan du bege dig till Aliki Beach, en pittoresk vik med turkost vatten och spektakulära klippor.

För att utforska ön rekommenderar vi att man hyr en skoter eller ett terrängfordon. Vägarna är i allmänhet i gott skick och går genom magnifika landskap och erbjuder hisnande vyer över Egeiska havet. Man kan också åka buss, men tidtabellerna är begränsade så det är bra att kolla i förväg.

När det gäller mat erbjuder Kimolos en mängd traditionella grekiska rätter i sina lokala tavernor. Passa på att prova "louzes", en lokal mjukost, samt färsk fisk och skaldjursrätter.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid