Syros
Resa direkt till Evdilos med färja
Evdilos
Se priser

Hur tar man sig från Syros till Evdilos med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Syros till Evdilos? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Syros till Evdilos är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Syros till Evdilos, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Syros till Evdilos så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Hellenic Seaways. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Syros Evdilos som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Hellenic Seaways-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Syros till Evdilos behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Syros till Evdilos

Avgångshamn
Syros
Grekland
Kykladöarna
Ankomsthamn
Evdilos
Grekland
Avstånd
89 km
Färjerederier
Hellenic Seaways
Frekvens av överfarter
4 överfarter i veckan
Minsta tid för överfart
2 timmar 50 minuter
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Syros Evdilos: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Syros till Evdilos kan du hitta biljetter från 185 kr för en person om du reser utan bil till 1295 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Syros till Evdilos är 659 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Syros till Evdilos är 3 timmar 9 minuter. De långsammaste färjorna tar 3 timmar 25 minuter att nå Evdilos, medan de snabbaste båtarna anländer till Evdilos på 3 timmar 5 minuter. Den första färjan avgår från hamnen i Syros kl 11:00. Den sista båten till Evdilos avgår från hamnen i Syros kl 20:10.

Genomsnittspris för en Syros till Evdilos färjeöverfart
659 kr
Prisintervall för färjor Syros Evdilos (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
185 kr - 1295 kr
Genomsnittlig överfartstid Syros Evdilos
3 timmar 9 minuter
Avgångstid för första färjan till Evdilos
11:00
Tid då sista färjan avgår till Evdilos
20:10
Ankomsttid för första färjan till Evdilos
14:05
Ankomsttid för sista färjan till Evdilos
23:35

Vilka bolag trafikerar mellan Syros och Evdilos?

Om du vill resa mellan Syros och Evdilos med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Hellenic Seaways som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Hellenic Seaways Syros Evdilos
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways grundades år 2000 och har sitt säte i Aten, Grekland. Företaget trafikerar de grekiska öarna och den egyptiska regionen. På Vivanoda kan du jämföra priser för Syros-Evdilos och boka en biljett från Hellenic Seaways mellan Syros och Evdilos. Hellenic Seaways kör 4 överfarter i veckan till Evdilos från Syros och restiden är 2 timmar 50 minuter. Mer information om Hellenic Seaways
2 timmar 50 minuter
4 överfarter i veckan

Var avgår färjorna från i Syros? Var anländer båtarna i Evdilos?

Avgångshamn i Syros

Hellenic Seawayss färjor till Evdilos avgår från följande hamnar i Syros:

Port of Siros Ermoupoli
Karta

Ankomsthamn i Evdilos

Hellenic Seaways fartyg anländer till Evdilos från följande hamnar:

Evdilos
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende
Färja Syros Evdilos - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Syros till Evdilos

Vad kan man besöka och göra i Evdilos?

När du promenerar genom de pittoreska gatorna i Evdilos kommer du att upptäcka många traditionella kaféer och tavernor där du kan prova lokala specialiteter som souvlaki, moussaka och utsökt färsk fisk och skaldjur. Passa på att besöka stadens marknad, där du hittar lokala produkter som olivolja, honung och aromatiska örter.

En av de sevärdheter man inte får missa i Evdilos är det arkeologiska museet, som rymmer en imponerande samling artefakter och föremål från förhistorisk tid till romartiden. Historiefantaster kommer också att bli glada över att upptäcka ruinerna av Koskina Castle, som erbjuder en panoramautsikt över staden och Egeiska havet.

Naturälskare kommer att gilla området runt Evdilos, med magnifika sandstränder som Kampos och Livadi. Här kan man koppla av i solen, simma i det kristallklara vattnet eller ägna sig åt vattensporter som dykning och vindsurfing. Vandrare kan också dra nytta av de vandringsleder som slingrar sig genom öns kullar och dalar och erbjuder hisnande vyer.

När det gäller lokala transporter har Evdilos bra förbindelser med lokala bussar, vilket gör det lätt att ta sig runt i området. Du kan också hyra en bil eller skoter för att få mer frihet att utforska området i din egen takt.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid