Symi
Resa direkt till Panormitis med färja
Panormitis
Se priser

Hur tar man sig från Symi till Panormitis med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Symi till Panormitis? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Symi till Panormitis är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Symi till Panormitis, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Symi till Panormitis så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Dodekanisos Seaways. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Symi Panormitis som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Dodekanisos Seaways-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Symi till Panormitis behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Symi till Panormitis

Avgångshamn
Symi
Grekland
Dodekaneserna
Ankomsthamn
Panormitis
Grekland
Dodekaneserna
Avstånd
7 km
Färjerederier
Dodekanisos Seaways
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Vilka bolag trafikerar mellan Symi och Panormitis?

Om du vill resa mellan Symi och Panormitis med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Dodekanisos Seaways som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Dodekanisos Seaways Symi Panormitis
Dodekanisos Seaways
Dodekanisos Seaways grundades 1991 och har sitt säte på Rhodos i Grekland. Företaget trafikerar de Egeiska öarna och hamnarna i Joniska havet. På Vivanoda kan du jämföra priser för Symi-Panormitis och boka en biljett från Dodekanisos Seaways mellan Symi och Panormitis. Mer information om Dodekanisos Seaways

Var avgår färjorna från i Symi? Var anländer båtarna i Panormitis?

Avgångshamn i Symi

Dodekanisos Seawayss färjor till Panormitis avgår från följande hamnar i Symi:

Symi (Simi)
Karta

Ankomsthamn i Panormitis

Dodekanisos Seaways fartyg anländer till Panormitis från följande hamnar:

Panormitis (Simi)
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende
Färja Symi Panormitis - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Symi till Panormitis

Vad kan man besöka och göra i Panormitis?

Stadens huvudattraktion är Panormitis kloster, en magnifik byggnad med anor från 1700-talet. Den magnifika arkitekturen och den rika historien gör klostret till en av regionens religiösa juveler. Besökare kan utforska klostrets interiör, som rymmer en magnifik samling av heliga föremål och reliker. Panoramautsikten från klostret är helt enkelt hisnande.

Förutom klostret erbjuder området runt Panormitis också gott om möjligheter för friluftsentusiaster. I närheten ligger den vackra stranden Panormitis, där man kan njuta av det kristallklara havet och den gyllene sanden. Solstolar och parasoll kan hyras för en avkopplande dag i solen. Dykentusiaster kan också utforska områdets färgglada havsbotten.

För att upptäcka området kan du ta en av de många vandringslederna som finns tillgängliga, som tar dig genom det vackra landskapet i de omgivande bergen. Dessa leder erbjuder hisnande vyer över havet och den omgivande landsbygden.

För att ta sig runt i staden och det omgivande området är det bäst att hyra en bil. Då kan du enkelt ta dig runt och utforska regionens olika attraktioner i din egen takt. Det finns också taxibilar, men de kan vara lite dyrare.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid