Symi
Resa direkt till Bodrum med färja
Bodrum
Se priser

Hur tar man sig från Symi till Bodrum med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Symi till Bodrum? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Symi till Bodrum är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Symi till Bodrum, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Symi till Bodrum så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Sea Dreams. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Symi Bodrum som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Sea Dreams-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Symi till Bodrum behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Symi till Bodrum

Avgångshamn
Symi
Grekland
Dodekaneserna
Ankomsthamn
Bodrum
Turkiet
Avstånd
60 km
Färjerederier
Sea Dreams
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Vilka bolag trafikerar mellan Symi och Bodrum?

Om du vill resa mellan Symi och Bodrum med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Sea Dreams som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Sea Dreams Symi Bodrum
Sea Dreams
Sea Dreams bedriver färjetrafik till Turkiet och Grekland, inklusive färjetrafik mellan hamnarna i Symi och Bodrum. På Vivanoda kan du jämföra priser för Symi-Bodrum och boka en biljett från Sea Dreams mellan Symi och Bodrum. Mer information om Sea Dreams

Var avgår färjorna från i Symi? Var anländer båtarna i Bodrum?

Avgångshamn i Symi

Sea Dreamss färjor till Bodrum avgår från följande hamnar i Symi:

Symi (Simi)
Karta

Ankomsthamn i Bodrum

Sea Dreams fartyg anländer till Bodrum från följande hamnar:

Bodrum
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende
Färja Symi Bodrum - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Symi till Bodrum

Vad kan man besöka och göra i Bodrum?

En av Bodrums mest kända sevärdheter är St Peter's Castle, en medeltida fästning som byggdes av riddarna av St John-orden. Detta imponerande och majestätiska slott är ett arkitektoniskt underverk som också erbjuder en hisnande utsikt över staden och hamnen. På insidan kan besökare utforska Bodrums arkeologiska undervattensmuseum, som rymmer artefakter från antiken.

Om man lämnar slottet är en promenad längs Bodrums hamn ett måste. Hamnen kantas av livliga restauranger, kaféer och butiker, vilket ger en livlig atmosfär där besökarna kan koppla av och njuta av utsikten över yachterna och fiskebåtarna. Härifrån kan man också ta en båttur för att upptäcka regionens vackra stränder och det turkosa vattnet i Egeiska havet.

Besökare har flera alternativ för att ta sig runt i Bodrum. Stadskärnan är relativt kompakt och kan utforskas till fots. De pittoreska, smala gatorna i gamla stan inbjuder till att strosa runt och upptäcka de lokala butikerna, marknaderna och traditionella restaurangerna. På mer avlägsna platser finns det taxibilar som kan vara ett bekvämt sätt att ta sig runt. Dessutom finns det ett nätverk av minibussar (eller dolmuş) som erbjuder regelbundna rutter till olika delar av staden och omgivande turistattraktioner.

Bodrum är ett måste för alla som älskar historia, kultur och vackra stränder. Den unika blandningen av historiska underverk, pittoreska landskap och livlig atmosfär gör det till ett perfekt resmål.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid