Stykkisholmur
Resa direkt till Flatey med färja
Flatey
Se priser

Hur tar man sig från Stykkisholmur till Flatey med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Stykkisholmur till Flatey? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Stykkisholmur till Flatey är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Stykkisholmur till Flatey, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Stykkisholmur till Flatey så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Seatours. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Stykkisholmur Flatey som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Seatours-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Stykkisholmur till Flatey behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Stykkisholmur till Flatey

Avgångshamn
Stykkisholmur
Island
Ankomsthamn
Flatey
Island
Avstånd
34 km
Färjerederier
Seatours
Frekvens av överfarter
14 överfarter i veckan
Minsta tid för överfart
1 timmar 30 minuter
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Stykkisholmur Flatey: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Stykkisholmur till Flatey kan du hitta biljetter från 266 kr för en person om du reser utan bil till 347 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Stykkisholmur till Flatey är 312 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Stykkisholmur till Flatey är 1 timmar 30 minuter. De långsammaste färjorna tar 1 timmar 30 minuter att nå Flatey, medan de snabbaste båtarna anländer till Flatey på 1 timmar 30 minuter. Den första färjan avgår från hamnen i Stykkisholmur kl 08:45. Den sista båten till Flatey avgår från hamnen i Stykkisholmur kl 15:15.

Genomsnittspris för en Stykkisholmur till Flatey färjeöverfart
312 kr
Prisintervall för färjor Stykkisholmur Flatey (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
266 kr - 347 kr
Genomsnittlig överfartstid Stykkisholmur Flatey
1 timmar 30 minuter
Avgångstid för första färjan till Flatey
08:45
Tid då sista färjan avgår till Flatey
15:15
Ankomsttid för första färjan till Flatey
10:15
Ankomsttid för sista färjan till Flatey
16:45

Vilka bolag trafikerar mellan Stykkisholmur och Flatey?

Om du vill resa mellan Stykkisholmur och Flatey med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Seatours som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Seatours Stykkisholmur Flatey
Seatours
Seatours bedriver färjetrafik till Island, inklusive färjetrafik mellan hamnarna i Stykkisholmur och Flatey. På Vivanoda kan du jämföra priser för Stykkisholmur-Flatey och boka en biljett från Seatours mellan Stykkisholmur och Flatey. Seatours kör 14 överfarter i veckan till Flatey från Stykkisholmur och restiden är 1 timmar 30 minuter. Mer information om Seatours
1 timmar 30 minuter
14 överfarter i veckan

Var avgår färjorna från i Stykkisholmur? Var anländer båtarna i Flatey?

Avgångshamn i Stykkisholmur

Seatourss färjor till Flatey avgår från följande hamnar i Stykkisholmur:

Stykkisholmur
Karta

Ankomsthamn i Flatey

Seatours fartyg anländer till Flatey från följande hamnar:

Flatey
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende
Färja Stykkisholmur Flatey - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Stykkisholmur till Flatey

Vad kan man besöka och göra i Flatey?

Flateys huvudattraktion är byn med samma namn, känd för sin pittoreska arkitektur från 1700- och 1800-talet. Promenera längs kullerstensgatorna och beundra de färgglada husen som vittnar om historien i denna före detta fiskekoloni. Flatey är också känt för sin magnifika träkyrka från 1926, som är väl värd ett besök.

För naturälskare är området runt Flatey ett riktigt paradis. Ön är omgiven av spektakulära havslandskap med branta klippor och sandstränder. Du kan promenera längs kusten och beundra det marina djurlivet, inklusive fåglar som lunnefåglar och arktiska tärnor.

En annan plats att besöka under din vistelse i Flatey är grannön Skúvoy. Du kan ta dig dit med båt och upptäcka en charmig fiskeby med traditionella hus och en autentisk atmosfär. Glöm inte att ta en promenad längs kustvägarna för att njuta av den hisnande utsikten över Atlanten.

När det gäller lokaltrafiken är Flatey en liten ö som lätt kan utforskas till fots. Det är lätt att ta sig runt i byn och utforska omgivningarna i din egen takt. Om du vill åka till ön Skúvoy finns det regelbundna båtturer som tar dig dit.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid