Stromness
Resa direkt till Scrabster med färja
Scrabster
Se priser

Hur tar man sig från Stromness till Scrabster med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Stromness till Scrabster? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Stromness till Scrabster är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Stromness till Scrabster, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Stromness till Scrabster så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som NorthLink Ferries. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Stromness Scrabster som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta NorthLink Ferries-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Stromness till Scrabster behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Stromness till Scrabster

Avgångshamn
Stromness
Storbritannien
Orkney Islands
Ankomsthamn
Scrabster
Storbritannien
Skottland
Avstånd
42 km
Färjerederier
NorthLink Ferries
Frekvens av överfarter
3 överfarter per dag
Minsta tid för överfart
1 timmar 30 minuter
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Stromness Scrabster: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Stromness till Scrabster kan du hitta biljetter från 301 kr för en person om du reser utan bil till 1607 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Stromness till Scrabster är 937 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Stromness till Scrabster är 1 timmar 30 minuter. De långsammaste färjorna tar 1 timmar 30 minuter att nå Scrabster, medan de snabbaste båtarna anländer till Scrabster på 1 timmar 30 minuter. Den första färjan avgår från hamnen i Stromness kl 06:30. Den sista båten till Scrabster avgår från hamnen i Stromness kl 16:45.

Genomsnittspris för en Stromness till Scrabster färjeöverfart
937 kr
Prisintervall för färjor Stromness Scrabster (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
301 kr - 1607 kr
Genomsnittlig överfartstid Stromness Scrabster
1 timmar 30 minuter
Avgångstid för första färjan till Scrabster
06:30
Tid då sista färjan avgår till Scrabster
16:45
Ankomsttid för första färjan till Scrabster
08:00
Ankomsttid för sista färjan till Scrabster
18:15

Vilka bolag trafikerar mellan Stromness och Scrabster?

Om du vill resa mellan Stromness och Scrabster med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat NorthLink Ferries som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

NorthLink Ferries Stromness Scrabster
NorthLink Ferries
NorthLink Ferries är ett skotskbaserat färjerederi som trafikerar mellan Skottland och Skottlands norra öar. På Vivanoda kan du jämföra priser för Stromness-Scrabster och boka en biljett från NorthLink Ferries mellan Stromness och Scrabster. NorthLink Ferries kör 3 överfarter per dag till Scrabster från Stromness och restiden är 1 timmar 30 minuter. Mer information om NorthLink Ferries
1 timmar 30 minuter
3 överfarter per dag

Var avgår färjorna från i Stromness? Var anländer båtarna i Scrabster?

Avgångshamn i Stromness

NorthLink Ferriess färjor till Scrabster avgår från följande hamnar i Stromness:

Stomness Ferry Terminal
Karta

Ankomsthamn i Scrabster

NorthLink Ferries fartyg anländer till Scrabster från följande hamnar:

Scrabster Ferry Terminal
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid