Stromboli
Resa direkt till Milazzo med färja
Milazzo
Se priser

Hur tar man sig från Stromboli till Milazzo med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Stromboli till Milazzo? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Stromboli till Milazzo är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Stromboli till Milazzo, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Stromboli till Milazzo så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Liberty Lines eller Siremar. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Stromboli Milazzo som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Liberty Lines eller Siremar-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Stromboli till Milazzo behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Stromboli till Milazzo

Avgångshamn
Stromboli
Italien
Eoliska öarna
Ankomsthamn
Milazzo
Italien
Sicilien
Avstånd
65 km
Färjerederier
Liberty Lines, Siremar
Frekvens av överfarter
5 överfarter per dag
Minsta tid för överfart
2 timmar
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Stromboli Milazzo: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Stromboli till Milazzo kan du hitta biljetter från 208 kr för en person om du reser utan bil till 1457 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Stromboli till Milazzo är 601 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Stromboli till Milazzo är 4 timmar 37 minuter. De långsammaste färjorna tar 7 timmar 55 minuter att nå Milazzo, medan de snabbaste båtarna anländer till Milazzo på 2 timmar 10 minuter. Den första färjan avgår från hamnen i Stromboli kl 06:15. Den sista båten till Milazzo avgår från hamnen i Stromboli kl 16:15.

Genomsnittspris för en Stromboli till Milazzo färjeöverfart
601 kr
Prisintervall för färjor Stromboli Milazzo (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
208 kr - 1457 kr
Genomsnittlig överfartstid Stromboli Milazzo
4 timmar 37 minuter
Avgångstid för första färjan till Milazzo
06:15
Tid då sista färjan avgår till Milazzo
16:15
Ankomsttid för första färjan till Milazzo
09:35
Ankomsttid för sista färjan till Milazzo
19:30

Varför ta en färja från Stromboli till Milazzo?

Oavsett om du reser ensam, som par eller med familjen kan en färja från Stromboli till Milazzo vara ett bekvämt och trevligt alternativ för att ta dig till Milazzo. Här är 3 anledningar till varför vi tycker att en färja från Stromboli till Milazzo är ett idealiskt sätt att resa.

Det är mycket mindre tråkigt än på ett flygplan.
Generellt sett är flyget det snabbaste sättet att ta sig till Milazzo eller någon annanstans. Men det är inte alltid trevligt att vara fastbunden i sitt säte i långa timmar. Under överfarten Stromboli-Milazzo på Siremar eller Liberty Lines-färjan har du däremot full frihet när det gäller dina aktiviteter, att äta, gå, roa dig eller vila. Ett flyg kommer aldrig att ge dig så många tjänster under resan.
Det är inget problem att transportera din cykel
På tåg, buss eller flyg är det ofta mycket komplicerat och ibland omöjligt att resa med denna besvärliga följeslagare: din cykel. Så är inte fallet på färjan. Precis som alla andra fordon kommer din tvåhjuling att parkeras i fartygets garage. Du reser från Stromboli till Milazzo i lugn och ro, utan att behöva vara rädd för att din motorcykel ska skadas. Du stiger på din cykel i Milazzo för att gå av båten.
Du får mycket mer vila än i bilen
Långa bilresor är tröttande och kräver ständig vaksamhet vid körning. Omvänt är en Stromboli Milazzo-båtresa extremt avkopplande. Färjor som drivs av Liberty Lines eller Siremar är utformade med områden som är avsedda för avkoppling eller underhållning: lounger eller hytter, solarium utomhus, barer och restauranger... Du kommer garanterat att börja din semester i Milazzo redan utvilad.

Vilka bolag trafikerar mellan Stromboli och Milazzo?

Om du vill resa mellan Stromboli och Milazzo med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Liberty Lines eller Siremar som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Liberty Lines Stromboli Milazzo
Liberty Lines
Liberty Lines grundades 1992 och har sitt säte i Palermo, Italien. Företaget trafikerar de sicilianska öarna och hamnar i södra Italien. På Vivanoda kan du jämföra priser för Stromboli-Milazzo och boka en biljett från Liberty Lines mellan Stromboli och Milazzo. Liberty Lines kör 5 överfarter per dag till Milazzo från Stromboli och restiden är 2 timmar. Mer information om Liberty Lines
2 timmar
5 överfarter per dag
Siremar Stromboli Milazzo
Siremar
Siremar grundades 1960 och har sitt säte i Milazzo, Italien. Företaget trafikerar de Eoliska öarna och hamnarna på Sicilien. På Vivanoda kan du jämföra priser för Stromboli-Milazzo och boka en biljett från Siremar mellan Stromboli och Milazzo. Mer information om Siremar

Var avgår färjorna från i Stromboli? Var anländer båtarna i Milazzo?

Avgångshamn i Stromboli

Liberty Lines eller Siremars färjor till Milazzo avgår från följande hamnar i Stromboli:

Stromboli
Karta

Ankomsthamn i Milazzo

Siremar eller Liberty Lines fartyg anländer till Milazzo från följande hamnar:

Milazzo
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Om du tar en färja från Stromboli till Milazzo tar det minst 2 timmar att täcka de 65 km mellan Stromboli och Milazzo.

Det beror ofta på säsongen (det finns färre överfarter mellan Stromboli och Milazzo på vintern) och färjerederiet (Liberty Lines och Siremar). Det finns för närvarande 5 överfarter per dag mellan Stromboli och Milazzo.

Det finns 2 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Stromboli och Milazzo: Liberty Lines och Siremar.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Liberty Lines, Siremar.

Under din överfart mellan Stromboli och Milazzo reser du 65 km.

För att åka med båt från Stromboli till Milazzo kan du hitta priser från 208 kr för det lägsta, till 1457 kr för det högsta. Det genomsnittliga priset vi observerade var 601 kr.

Den första färjan avgår från Stromboli kl 06:15 till Milazzo.

Den sista färjan till Milazzo avgår vanligtvis från Stromboli kl 16:15.

Färja Stromboli Milazzo - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Stromboli till Milazzo

Vad kan man besöka och göra i Milazzo?

Milazzos huvudattraktion är dess magnifika slott, som ligger på en kulle med utsikt över staden och hamnen. Detta normandiska slott från 1200-talet har en hisnande utsikt över havet och de omgivande öarna. Besökare kan utforska slottets befästningar, historiska rum och till och med njuta av de samtida konstutställningar som regelbundet hålls här.

När du promenerar genom de smala gatorna i gamla stan kommer du också att stöta på några imponerande kyrkor, som San Francesco di Paola-kyrkan och San Sebastiano-kyrkan. Dessa kyrkor i barockstil ger en inblick i regionens religiösa historia.

För naturälskare finns det gott om stränder i Milazzo. Ponente Beach, med sin gyllene sand och klara vatten, är en idealisk plats att koppla av och njuta av solen. För de mer äventyrliga erbjuder naturreservatet Capo Milazzo vandrings- och mountainbikeleder med panoramautsikt över havet och den klippiga kustlinjen.

För att ta sig runt i Milazzo kan besökare använda kollektivtrafik som bussar och taxibilar. Staden har också en cykeluthyrning, perfekt för att utforska det omgivande området i din egen takt. Det går också färjor till de Eoliska öarna, en vulkanisk ögrupp utanför Milazzos kust, som är en populär utflykt för besökare.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid