Rekommenderad rutt
Stockholm
Resa direkt till Lumparland med färja
Lumparland
Se priser
Alternativa rutter
Stockholm
Resa med flyg, färja till Turku
Turku
Resa med färja till Lumparland
Lumparland
Se priser

Hur tar man sig från Stockholm till Lumparland med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Stockholm till Lumparland? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Stockholm till Lumparland är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Stockholm till Lumparland, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Stockholm till Lumparland så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Tallink, Viking Line eller Silja Line. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Stockholm Lumparland som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Tallink, Silja Line eller Viking Line-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Stockholm till Lumparland behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Stockholm till Lumparland

Avgångshamn
Stockholm
Sverige
Ankomsthamn
Lumparland
Finland
Avstånd
151 km
Färjerederier
Tallink, Viking Line, Silja Line
Frekvens av överfarter
14 överfarter i veckan
Minsta tid för överfart
6 timmar 20 minuter
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Varför ta en färja från Stockholm till Lumparland?

Oavsett om du reser ensam, som par eller med familjen kan en färja från Stockholm till Lumparland vara ett bekvämt och trevligt alternativ för att ta dig till Lumparland. Här är 3 anledningar till varför vi tycker att en färja från Stockholm till Lumparland är ett idealiskt sätt att resa.

För det är det perfekta sättet att resa med familjen!
Att resa med färja är helt enkelt det idealiska sättet att resa mellan Stockholm och Lumparland när du är med din familj och särskilt med barn. Allt är enklare. Så snart du lämnar Stockholm kan du föreställa dig att dina barn utforskar fartyget, spenderar långa stunder med att leka på lekplatserna för barn eller i videospelen och arkaderna (för tonåringar), tittar på de senaste filmerna på bio, delar en familjemiddag i restaurangen eller förundras över en trollerishow eller andra otaliga aktiviteter. Denna båtresa mellan Stockholm och Lumparland kommer att förbli ett oförglömligt ögonblick för dina barn.
För att njuta av den otroliga havsutsikten
När vi åker på semester vid havet söker vi i allmänhet efter havsutsikt så mycket som möjligt (på restaurangen, på hotellet, på en vandring...). Under överfarten från Stockholm till Lumparland, oavsett om du befinner dig på däck, äter i restaurangen eller kopplar av i de bekväma salongerna på Tallink, Silja Line eller Viking Line-fartyget, kommer du helt enkelt att sitta på första parkett för att se det otroliga skådespel som havet erbjuder. Överallt ger stora fönster dig en extraordinär utsikt över det azurblå havet för att du ska få ut det mesta av dess lugnande kraft.
För en omtänksam personal
Varje minut av överfarten Stockholm-Lumparland, från ombordstigning i hamnen i Stockholm till avstigning i Lumparland, står kvalificerad och leende personal från Tallink, Silja Line eller Viking Line till ditt förfogande för att se till att du får en trevlig tid. Du kan hitta en "informationspunkt" på fartyget, oftast på huvuddäcket.

Var avgår färjorna från i Stockholm? Var anländer båtarna i Lumparland?

Avgångshamn i Stockholm

Tallink, Silja Line eller Viking Lines färjor till Lumparland avgår från följande hamnar i Stockholm:

Stockholm Värtahamnen Terminal
Karta

Ankomsthamn i Lumparland

Viking Line, Silja Line eller Tallink fartyg anländer till Lumparland från följande hamnar:

Langnas
Karta
Andra alternativa avgångar från Stockholm till Lumparland
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Vilka bolag trafikerar mellan Stockholm och Lumparland?

Om du vill resa mellan Stockholm och Lumparland med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Tallink, Silja Line eller Viking Line som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Tallink Stockholm Lumparland
Tallink
Tallink, som grundades 1991, är ett estniskbaserat färjerederi som betjänar de baltiska staterna, Finland och Sverige. På Vivanoda kan du jämföra priser för Stockholm-Lumparland och boka en biljett från Tallink mellan Stockholm och Lumparland. Tallink kör 7 överfarter i veckan till Lumparland från Stockholm och restiden är 6 timmar 20 minuter. Mer information om Tallink
6 timmar 20 minuter
7 överfarter i veckan
Silja Line Stockholm Lumparland
Silja Line
Silja Line är ett finskbaserat färjerederi som erbjuder Östersjööverfarter mellan Finland, Sverige, Estland och Ryssland. På Vivanoda kan du jämföra priser för Stockholm-Lumparland och boka en biljett från Silja Line mellan Stockholm och Lumparland. Mer information om Silja Line
Viking Line Stockholm Lumparland
Viking Line
Viking Line, som grundades 1959, är ett finskbaserat färjerederi som trafikerar mellan Finland, Sverige och Estland. På Vivanoda kan du jämföra priser för Stockholm-Lumparland och boka en biljett från Viking Line mellan Stockholm och Lumparland. Viking Line kör 7 överfarter i veckan till Lumparland från Stockholm och restiden är 6 timmar 20 minuter. Mer information om Viking Line
6 timmar 20 minuter
7 överfarter i veckan

FAQ

Om du tar en färja från Stockholm till Lumparland tar det minst 6 timmar 20 minuter att täcka de 151 km mellan Stockholm och Lumparland.

Det beror ofta på säsongen (det finns färre överfarter mellan Stockholm och Lumparland på vintern) och färjerederiet (Tallink, Silja Line och Viking Line). Det finns för närvarande 14 överfarter i veckan mellan Stockholm och Lumparland.

Det finns 3 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Stockholm och Lumparland: Tallink, Silja Line och Viking Line.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Tallink, Viking Line, Silja Line.

Innan du bokar, jämför priserna på Tallink, Viking Line, Silja Line på vår hemsida Vivanoda. Boka sedan enkelt och säkert den önskade överfarten på vår partners webbplats.

Om du vill ändra eller avbryta din bokning av färjan från Stockholm Lumparland kan du enkelt göra det genom att kontakta vår partner som hanterar din bokning. Observera att vissa biljetter, beroende på biljettvillkoren, inte kan återbetalas eller ändras. Det är viktigt att du tar hänsyn till detta när du bokar din biljett.

Under din överfart mellan Stockholm och Lumparland reser du 151 km.

Upplev en färjeöverfart från Stockholm till Lumparland

Om du aldrig har åkt färja tidigare är det svårt att föreställa sig hur en dag till sjöss mellan Stockholm och Lumparland kan se ut. Vi kommer därför att beskriva denna unika reseupplevelse, från ombordstigning i Stockholm till avstigning i Lumparland, för att hjälpa dig att bättre projicera dig in i Tallink, Viking Line och Silja Line sjöfartsvärld. Du kan också hitta lite turistinformation och praktisk information om Stockholm och Lumparland.

Ombordstigning i Stockholm

Här är några steg att gå ombord innan din färjeresa med Stockholm Lumparland börjar:

  • Ankomsttid i Stockholms hamn / Du bör anlända till hamnen i Stockholm i god tid i förväg. Kontrollera detta med ditt Viking Line, Silja Line eller Tallink-bolag. Efter denna tid är din bokning inte längre garanterad.
  • Incheckning för överfarten Stockholm - Lumparland / Gå till Viking Line, Silja Line eller Tallink-diskarna i Stockholm färjeterminal för att checka in med ditt pass eller ID-kort och ditt bokningsnummer. Om du reser med bil ska du ställa dig i de reserverade körfälten. Incheckningen sker direkt från ditt fordon.
  • Ombordstigning på färjan till Lumparland / Informationsmeddelanden sänds i Stockholm färjeterminal för att uppmana dig att gå ombord. Med bil följer du Tallink, Silja Line eller Viking Lines personalens anvisningar för att gå ombord och parkera ditt fordon ombord.
Ombord på färjan från Stockholm till Lumparland

På Tallink, Silja Line eller Viking Line-fartyget har alla sin egen resefilosofi. Vissa vill koppla av i en av de liggande loungerna, andra vill utnyttja alla tjänster som erbjuds ombord eller bara njuta av utsikten över havet från fartygsdäcket.

Färjan närmar sig Lumparland, avstigning är nära förestående!

Här finns lite information för avstigning i Lumparland:

  • Närmar sig Lumparlands hamn / Du får återvända till fartygets garage när färjan har lagt till. Det finns ingen anledning att skynda sig. Det är bäst att vänta på ytterdäck för att se färjan manövrera in i Lumparlands hamn.
  • Lämna din hytt. / Om du har rest från Stockholm till Lumparland i en bekväm hytt måste du lämna hytten ungefär en halvtimme före ankomst till Lumparland.
  • Lämna fartyget och utforska Lumparland / Det går ganska snabbt att köra ut från fartygets garage. Det går ännu snabbare som fotgängare. I Lumparland kommer du sannolikt att passera en tullkontroll. Äntligen börjar din vistelse i Lumparland på allvar!
Sök filter
Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid