Rekommenderad rutt
Stavanger
Resa direkt till Langesund med färja
Langesund
Se priser
Alternativa rutter
Stavanger
Resa med flyg, färja till Bergen
Bergen
Resa med färja till Langesund
Langesund
Se priser

Hur tar man sig från Stavanger till Langesund med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Stavanger till Langesund? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Stavanger till Langesund är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Stavanger till Langesund, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Stavanger till Langesund så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Fjord Line. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Stavanger Langesund som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Fjord Line-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Stavanger till Langesund behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Stavanger till Langesund

Avgångshamn
Stavanger
Norge
Ankomsthamn
Langesund
Norge
Avstånd
229 km
Färjerederier
Fjord Line
Frekvens av överfarter
7 överfarter i veckan
Minsta tid för överfart
17 timmar 30 minuter
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Vilka bolag trafikerar mellan Stavanger och Langesund?

Om du vill resa mellan Stavanger och Langesund med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Fjord Line som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Fjord Line Stavanger Langesund
Fjord Line
Fjord Line grundades 1993 och har sitt säte i Norge. Det erbjuder överfarter mellan Norge, Danmark och Tyskland. På Vivanoda kan du jämföra priser för Stavanger-Langesund och boka en biljett från Fjord Line mellan Stavanger och Langesund. Fjord Line kör 7 överfarter i veckan till Langesund från Stavanger och restiden är 17 timmar 30 minuter. Mer information om Fjord Line
17 timmar 30 minuter
7 överfarter i veckan

Var avgår färjorna från i Stavanger? Var anländer båtarna i Langesund?

Avgångshamn i Stavanger

Fjord Lines färjor till Langesund avgår från följande hamnar i Stavanger:

Stavanger
Karta

Ankomsthamn i Langesund

Fjord Line fartyg anländer till Langesund från följande hamnar:

Langesund
Karta
Andra alternativa avgångar från Stavanger till Langesund
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Om du tar en färja från Stavanger till Langesund tar det minst 17 timmar 30 minuter att täcka de 229 km mellan Stavanger och Langesund.

Det beror ofta på säsongen (det finns färre överfarter mellan Stavanger och Langesund på vintern) och färjerederiet (Fjord Line). Det finns för närvarande 7 överfarter i veckan mellan Stavanger och Langesund.

Det finns 1 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Stavanger och Langesund: Fjord Line.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Fjord Line.

Färja Stavanger Langesund - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Stavanger till Langesund

Vad kan man besöka och göra i Langesund?

En av Langesunds främsta attraktioner är sandstranden, där besökarna kan koppla av, bada och njuta av solen. Det klara, lugna vattnet är också perfekt för vattensporter som kanotpaddling, kajakpaddling och vindsurfing.

Langesunds stadskärna är pittoresk, med gator kantade av färgglada hus och lokala butiker. Konstälskare kommer att älska ett besök på Fossheim Gallery, som ställer ut verk av samtida norska konstnärer. Historieintresserade kan besöka museet i Brevik, en charmig grannby som är känd för sin bevarade arkitektur.

Langesund är också en idealisk bas för att utforska det omgivande området. Ett måste är att besöka Hardangervidda nationalpark, där man kan vandra eller cykla genom hisnande bergslandskap och vattenfall.

För att ta sig runt i Langesund och det omgivande området kan besökarna använda kollektivtrafiken. Staden trafikeras av bussar, vilket gör det enkelt att ta sig runt. För mer frihet kan du också hyra en bil för att utforska regionen i din egen takt.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid