Skopelos
Resa direkt till Agios Konstantinos med färja
Agios Konstantinos
Se priser

Hur tar man sig från Skopelos till Agios Konstantinos med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Skopelos till Agios Konstantinos? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Skopelos till Agios Konstantinos är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Skopelos till Agios Konstantinos, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Skopelos till Agios Konstantinos så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Hellenic Seaways, Anes Ferries eller Magic Sea Ferries. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Skopelos Agios Konstantinos som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Hellenic Seaways, Anes Ferries eller Magic Sea Ferries-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Skopelos till Agios Konstantinos behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Skopelos till Agios Konstantinos

Avgångshamn
Skopelos
Grekland
Sporaderna
Ankomsthamn
Agios Konstantinos
Grekland
Avstånd
85 km
Färjerederier
Hellenic Seaways, Anes Ferries, Magic Sea Ferries
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Skopelos Agios Konstantinos: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Skopelos till Agios Konstantinos kan du hitta biljetter från 544 kr för en person om du reser utan bil till 2093 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Skopelos till Agios Konstantinos är 1318 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Skopelos till Agios Konstantinos är 3 timmar 15 minuter. De långsammaste färjorna tar 3 timmar 20 minuter att nå Agios Konstantinos, medan de snabbaste båtarna anländer till Agios Konstantinos på 2 timmar 55 minuter. Den första färjan avgår från hamnen i Skopelos kl 16:10. Den sista båten till Agios Konstantinos avgår från hamnen i Skopelos kl 17:35.

Genomsnittspris för en Skopelos till Agios Konstantinos färjeöverfart
1318 kr
Prisintervall för färjor Skopelos Agios Konstantinos (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
544 kr - 2093 kr
Genomsnittlig överfartstid Skopelos Agios Konstantinos
3 timmar 15 minuter
Avgångstid för första färjan till Agios Konstantinos
16:10
Tid då sista färjan avgår till Agios Konstantinos
17:35
Ankomsttid för första färjan till Agios Konstantinos
19:30
Ankomsttid för sista färjan till Agios Konstantinos
20:30

Varför ta en färja från Skopelos till Agios Konstantinos?

Oavsett om du reser ensam, som par eller med familjen kan en färja från Skopelos till Agios Konstantinos vara ett bekvämt och trevligt alternativ för att ta dig till Agios Konstantinos. Här är 3 anledningar till varför vi tycker att en färja från Skopelos till Agios Konstantinos är ett idealiskt sätt att resa.

För att få lite havsluft
Hälsofördelarna med havsluft är många. Under överfarten Skopelos-Agios Konstantinos kan du gå ut på Hellenic Seaways, Anes Ferries eller Magic Sea Ferries-fartygets utomhusutrymmen för att ta ett djupt andetag av luft. En känsla av välbefinnande kommer snabbt att gripa tag i dig. Detta gör att du kan börja din semester i Agios Konstantinos full av energi.
Att inte bli trött, till skillnad från i bilen
Långa bilresor är tröttande och kräver ständig vaksamhet vid körning. Färjeturen från Skopelos Agios Konstantinos är raka motsatsen! Ombord, beroende på vilket fartyg från Hellenic Seaways, Anes Ferries eller Magic Sea Ferries som är i trafik, är allting utformat för att ge dig tid att koppla av i lugnet i bekväma liggsoffor, att slappna av på utedäcken, att underhålla och att ha roligt. Utan tvekan kommer du att anlända till Agios Konstantinos helt avslappnad.
Du kommer inte att ha tråkigt ombord... till skillnad från planet.
Som en allmän regel är en resa från Skopelos till Agios Konstantinos mycket snabbare med flyg. Problemet är att man sitter fast i sitt säte i flera timmar. På sträckan Skopelos-Agios Konstantinos ombord på Hellenic Seaways, Anes Ferries eller Magic Sea Ferries-färjan har du tvärtom gott om möjligheter att roa dig, gå runt på ytterdäcket och till och med sola på sommaren. Du kommer aldrig att ha så mycket frihet och underhållning under en flygning!

Vilka bolag trafikerar mellan Skopelos och Agios Konstantinos?

Om du vill resa mellan Skopelos och Agios Konstantinos med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Hellenic Seaways, Anes Ferries eller Magic Sea Ferries som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Hellenic Seaways Skopelos Agios Konstantinos
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways grundades år 2000 och har sitt säte i Aten, Grekland. Företaget trafikerar de grekiska öarna och den egyptiska regionen. På Vivanoda kan du jämföra priser för Skopelos-Agios Konstantinos och boka en biljett från Hellenic Seaways mellan Skopelos och Agios Konstantinos. Mer information om Hellenic Seaways
Anes Ferries Skopelos Agios Konstantinos
Anes Ferries
Anes Ferries är ett färjerederi med säte i Venedig, Italien. Det erbjuder färjeöverfarter till flera destinationer i Italien, Kroatien och Albanien. På Vivanoda kan du jämföra priser för Skopelos-Agios Konstantinos och boka en biljett från Anes Ferries mellan Skopelos och Agios Konstantinos. Mer information om Anes Ferries
Magic Sea Ferries Skopelos Agios Konstantinos
Magic Sea Ferries
Magic Sea Ferries bedriver färjetrafik till Grekland, inklusive färjetrafik mellan hamnarna i Skopelos och Agios Konstantinos. På Vivanoda kan du jämföra priser för Skopelos-Agios Konstantinos och boka en biljett från Magic Sea Ferries mellan Skopelos och Agios Konstantinos. Mer information om Magic Sea Ferries

Var avgår färjorna från i Skopelos? Var anländer båtarna i Agios Konstantinos?

Avgångshamn i Skopelos

Hellenic Seaways, Anes Ferries eller Magic Sea Ferriess färjor till Agios Konstantinos avgår från följande hamnar i Skopelos:

Skopelos
Karta

Ankomsthamn i Agios Konstantinos

Magic Sea Ferries, Anes Ferries eller Hellenic Seaways fartyg anländer till Agios Konstantinos från följande hamnar:

Agios Konstantinos
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Det finns 3 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Skopelos och Agios Konstantinos: Hellenic Seaways, Anes Ferries och Magic Sea Ferries.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Hellenic Seaways, Anes Ferries, Magic Sea Ferries.

Innan du bokar, jämför priserna på Hellenic Seaways, Anes Ferries, Magic Sea Ferries på vår hemsida Vivanoda. Boka sedan enkelt och säkert den önskade överfarten på vår partners webbplats.

Om du vill ändra eller avbryta din bokning av färjan från Skopelos Agios Konstantinos kan du enkelt göra det genom att kontakta vår partner som hanterar din bokning. Observera att vissa biljetter, beroende på biljettvillkoren, inte kan återbetalas eller ändras. Det är viktigt att du tar hänsyn till detta när du bokar din biljett.

Under din överfart mellan Skopelos och Agios Konstantinos reser du 85 km.

För att åka med båt från Skopelos till Agios Konstantinos kan du hitta priser från 544 kr för det lägsta, till 2093 kr för det högsta. Det genomsnittliga priset vi observerade var 1318 kr.

Den första färjan avgår från Skopelos kl 16:10 till Agios Konstantinos.

Den sista färjan till Agios Konstantinos avgår vanligtvis från Skopelos kl 17:35.

Upplev en färjeöverfart från Skopelos till Agios Konstantinos

Om du aldrig har åkt färja tidigare är det svårt att föreställa sig hur en dag till sjöss mellan Skopelos och Agios Konstantinos kan se ut. Vi kommer därför att beskriva denna unika reseupplevelse, från ombordstigning i Skopelos till avstigning i Agios Konstantinos, för att hjälpa dig att bättre projicera dig in i Hellenic Seaways, Anes Ferries och Magic Sea Ferries sjöfartsvärld. Du kan också hitta lite turistinformation och praktisk information om Skopelos och Agios Konstantinos.

Redo för ombordstigning i Skopelos

Innan du beger dig iväg på din färjeresa från Skopelos Agios Konstantinos med färja, finns här några steg att ta innan du går ombord:

  • Presentationstid i Skopeloss hamn / Du måste ge dig en viss tid (kontrollera med Hellenic Seaways, Anes Ferries eller Magic Sea Ferries) före fartygets faktiska avgångstid för att anlända till färjeterminalen i Skopelos. Efter denna tid är din bokning inte längre garanterad.
  • Incheckning för överfarten Skopelos - Agios Konstantinos / I Skopelos visar du upp dina identitetshandlingar (pass eller CNI) och bokningsnumret vid Magic Sea Ferries, Anes Ferries eller Hellenic Seaways-bokföringen vid Skopelos färjeterminal. Om du reser med bil ska du ställa dig i de reserverade körfälten. Incheckningen sker direkt från ditt fordon.
  • Ombordstigning på färjan till Agios Konstantinos / Från färjeterminalen i Skopelos uppmanas du att gå ombord på färjan genom de röstmeddelanden som sänds ut. Om du reser med bil kommer Magic Sea Ferries, Anes Ferries eller Hellenic Seaways-personal att ge dig instruktioner om hur du går ombord och parkerar ditt fordon på fartyget.

Ombord på fartyget mellan Skopelos och Agios Konstantinos

Under överfarten kan alla använda tjänsterna på Hellenic Seaways, Anes Ferries eller Magic Sea Ferries-fartyget som de vill. Vissa resenärer vill koppla av i en avskild hytt, medan andra kommer att njuta av barer, restauranger, spel och affärer.

Färjan närmar sig Agios Konstantinos, avstigning är nära förestående!

Här finns lite information för avstigning i Agios Konstantinos:

  • Färjan går in i Agios Konstantinos Harbour / Du får återvända till fartygets garage när färjan har lagt till. Det finns ingen anledning att skynda sig. Njut i stället av ankomsten till Agios Konstantinoss hamn från båtens däck.
  • Lämna din hytt. / Du måste lämna din hytt ungefär en halvtimme före ankomsten till Agios Konstantinos Harbour.
  • Lämna fartyget och utforska Agios Konstantinos / När garageportarna väl är öppna går det ganska snabbt att ta sig av fartyget. Det går ännu snabbare som fotgängare. Tullpersonalen i Agios Konstantinoss hamn kan ge dig en kontroll. Äntligen lämnar du hamnen och Agios Konstantinos väntar på dig!
Färja Skopelos Agios Konstantinos - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Skopelos till Agios Konstantinos

Vad kan man besöka och göra i Agios Konstantinos?

En av stadens huvudattraktioner är hamnen, från vilken färjor regelbundet avgår till de omgivande öarna. Det är också ett utmärkt ställe att promenera och koppla av i den livliga atmosfären i hamnen, medan man njuter av färska skaldjur på en av de många pittoreska restaurangerna.

Om du är intresserad av historia bör du besöka ruinerna av Poseidons tempel, som ligger nära staden. Denna imponerande arkeologiska utgrävningsplats erbjuder hisnande havsutsikt och förflyttar dig tillbaka till en tid då det antika Grekland stod på sin höjdpunkt.

För naturälskare är området runt Agios Konstantinos fullt av vackra sandstränder. Stränderna Kamena Vourla och Kanali är särskilt populära och erbjuder besökare en idealisk plats att sola, simma i det kristallklara vattnet eller ägna sig åt vattensporter.

När det gäller lokaltrafiken har Agios Konstantinos goda förbindelser med Greklands största städer. Det går regelbundet bussar i området, så att du enkelt kan ta dig runt. Biluthyrning är också ett populärt alternativ för resenärer som vill utforska området i sin egen takt.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid