Skiathos
Resa direkt till Loutraki med färja
Loutraki
Se priser

Hur tar man sig från Skiathos till Loutraki med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Skiathos till Loutraki? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Skiathos till Loutraki är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Skiathos till Loutraki, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Skiathos till Loutraki så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Anes Ferries eller Hellenic Seaways. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Skiathos Loutraki som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Anes Ferries eller Hellenic Seaways-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Skiathos till Loutraki behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Skiathos till Loutraki

Avgångshamn
Skiathos
Grekland
Sporaderna
Ankomsthamn
Loutraki
Grekland
Thessaly
Avstånd
11 km
Färjerederier
Anes Ferries, Hellenic Seaways
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Varför ta en färja från Skiathos till Loutraki?

Oavsett om du reser ensam, som par eller med familjen kan en färja från Skiathos till Loutraki vara ett bekvämt och trevligt alternativ för att ta dig till Loutraki. Här är 3 anledningar till varför vi tycker att en färja från Skiathos till Loutraki är ett idealiskt sätt att resa.

Vila i en hytt
Även om det inte är obligatoriskt att göra överfarten från Skiathos till Loutraki genom att boka en hytt, berövar du dig själv en bekvämlighet som färjan är det enda transportsättet att erbjuda. Utrustade med kojer, privata badrum och ibland till och med porthål eller balkonger är hytterna inte olik riktiga hotellrum. Även på en dagsöverfart är det fortfarande möjligt att njuta av avskildheten i en hytt och det är mycket bekvämare än att sitta i en salong.
För det är det perfekta sättet att resa med familjen!
Det finns inget bättre sätt att resa mellan Skiathos och Loutraki med din familj än med färja. Allt är enklare. Så snart du lämnar Skiathos kan du föreställa dig att dina barn utforskar fartyget, spenderar långa stunder med att leka på lekplatserna för barn eller i videospelen och arkaderna (för tonåringar), tittar på de senaste filmerna på bio, delar en familjemiddag i restaurangen eller förundras över en trollerishow eller andra otaliga aktiviteter. Denna båtresa mellan Skiathos och Loutraki kommer att förbli ett oförglömligt ögonblick för dina barn.
Njut av en mycket uppmärksam personal
Personalen från Anes Ferries eller Hellenic Seaways står till ditt förfogande från det att fartyget lämnar Skiathos till det att det lämnar Loutraki. Det är vanligt att du hittar en informationsdisk på fartyget, oftast på huvuddäcket.

Vilka bolag trafikerar mellan Skiathos och Loutraki?

Om du vill resa mellan Skiathos och Loutraki med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Anes Ferries eller Hellenic Seaways som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Anes Ferries Skiathos Loutraki
Anes Ferries
Anes Ferries är ett färjerederi med säte i Venedig, Italien. Det erbjuder färjeöverfarter till flera destinationer i Italien, Kroatien och Albanien. På Vivanoda kan du jämföra priser för Skiathos-Loutraki och boka en biljett från Anes Ferries mellan Skiathos och Loutraki. Mer information om Anes Ferries
Hellenic Seaways Skiathos Loutraki
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways grundades år 2000 och har sitt säte i Aten, Grekland. Företaget trafikerar de grekiska öarna och den egyptiska regionen. På Vivanoda kan du jämföra priser för Skiathos-Loutraki och boka en biljett från Hellenic Seaways mellan Skiathos och Loutraki. Mer information om Hellenic Seaways

Var avgår färjorna från i Skiathos? Var anländer båtarna i Loutraki?

Avgångshamn i Skiathos

Anes Ferries eller Hellenic Seawayss färjor till Loutraki avgår från följande hamnar i Skiathos:

Skiathos
Karta
Skiathos
Karta

Ankomsthamn i Loutraki

Hellenic Seaways eller Anes Ferries fartyg anländer till Loutraki från följande hamnar:

Glossa
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Det finns 2 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Skiathos och Loutraki: Anes Ferries och Hellenic Seaways.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Anes Ferries, Hellenic Seaways.

Under din överfart mellan Skiathos och Loutraki reser du 11 km.

Färja Skiathos Loutraki - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Skiathos till Loutraki

Vad kan man besöka och göra i Loutraki?

Ett av Loutrakis måsten är dess berömda termiska spa. Det termiska vattnet i regionen är känt för sina hälso- och avslappningsfördelar. Besökare kan njuta av termiska bad, massage och skönhetsbehandlingar i lyxiga, lugnande omgivningar.

Förutom spaet erbjuder Loutraki också massor av underhållning. Du kan pröva lyckan på stadens kasino, spela hasardspel eller bara njuta av en livlig kväll på strandpromenadens barer och restauranger.

För den historieintresserade ligger den antika staden Korinth bara några kilometer från Loutraki. Här kan du besöka de antika ruinerna, inklusive det berömda Apollontemplet och kolonnerna i den antika agoran. En guidad tur till dessa historiska platser ger dig möjlighet att lära dig mer om regionens rika historia.

När det gäller transport är Loutraki välförsett. Du kan enkelt ta dig runt i staden med buss eller taxi. Om du vill utforska det omgivande området ytterligare kan du hyra en bil eller ta en buss till grannstäderna.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid