Skiathos
Resa direkt till Glyfa med färja
Glyfa
Se priser

Hur tar man sig från Skiathos till Glyfa med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Skiathos till Glyfa? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Skiathos till Glyfa är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Skiathos till Glyfa, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Skiathos till Glyfa så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Anes Ferries. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Skiathos Glyfa som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Anes Ferries-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Skiathos till Glyfa behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Skiathos till Glyfa

Avgångshamn
Skiathos
Grekland
Sporaderna
Ankomsthamn
Glyfa
Grekland
Central Greece
Avstånd
50 km
Färjerederier
Anes Ferries
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Vilka bolag trafikerar mellan Skiathos och Glyfa?

Om du vill resa mellan Skiathos och Glyfa med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Anes Ferries som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Anes Ferries Skiathos Glyfa
Anes Ferries
Anes Ferries är ett färjerederi med säte i Venedig, Italien. Det erbjuder färjeöverfarter till flera destinationer i Italien, Kroatien och Albanien. På Vivanoda kan du jämföra priser för Skiathos-Glyfa och boka en biljett från Anes Ferries mellan Skiathos och Glyfa. Mer information om Anes Ferries

Var avgår färjorna från i Skiathos? Var anländer båtarna i Glyfa?

Avgångshamn i Skiathos

Anes Ferriess färjor till Glyfa avgår från följande hamnar i Skiathos:

Skiathos
Karta

Ankomsthamn i Glyfa

Anes Ferries fartyg anländer till Glyfa från följande hamnar:

Glyfa
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende
Färja Skiathos Glyfa - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Skiathos till Glyfa

Vad kan man besöka och göra i Glyfa?

När du besöker Glyfa, se till att ta en promenad genom stadens centrum, där du kan beundra de historiska byggnaderna och dela en pratstund med den vänliga lokalbefolkningen. Hamnen är också en plats du inte får missa, med hisnande utsikt över havet och de omgivande bergen.

Om du vill koppla av och njuta av solen är Glyfas stränder den perfekta platsen för dig. Med sitt kristallklara vatten och fina sand erbjuder dessa stränder möjligheter att simma och slappa. Du kan också njuta av en mängd olika vattensporter som dykning och snorkling.

När du utforskar området runt Glyfa kommer du att hitta massor av intressanta platser. I närheten ligger staden Volos, med sin rika historia och många museer och kulturattraktioner. Du kan också besöka Pelionberget, som är känt för sina vackra vandringsleder och pittoreska traditionella byar.

När det gäller lokaltrafiken kan du enkelt ta dig runt i Glyfas centrum till fots. Men för att utforska det omgivande området rekommenderar vi att du hyr en bil eller tar kollektivtrafiken. Regelbundna bussar förbinder Glyfa med andra städer i regionen, vilket ger ett bekvämt alternativ för sightseeing.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid