Rekommenderad rutt
Sikinos
Resa direkt till Syros med färja
Syros
Se priser
Alternativa rutter
Sikinos
Resa med färja till Paros
Paros
Resa med färja till Syros
Syros
Se priser

Hur tar man sig från Sikinos till Syros med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Sikinos till Syros? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Sikinos till Syros är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Sikinos till Syros, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Sikinos till Syros så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som ANEK Lines, Hellenic Seaways, Minoan Lines eller Sea Jets. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Sikinos Syros som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta ANEK Lines, Hellenic Seaways eller Sea Jets-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Sikinos till Syros behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Sikinos till Syros

Avgångshamn
Sikinos
Grekland
Kykladöarna
Ankomsthamn
Syros
Grekland
Kykladöarna
Avstånd
100 km
Färjerederier
ANEK Lines, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Sea Jets
Frekvens av överfarter
3 överfarter i veckan
Minsta tid för överfart
5 timmar 40 minuter
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Sikinos Syros: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Sikinos till Syros kan du hitta biljetter från 139 kr för en person om du reser utan bil till 1550 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Sikinos till Syros är 659 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Sikinos till Syros är 3 timmar 57 minuter. De långsammaste färjorna tar 5 timmar 35 minuter att nå Syros, medan de snabbaste båtarna anländer till Syros på 3 timmar 25 minuter. Den första färjan avgår från hamnen i Sikinos kl 10:20. Den sista båten till Syros avgår från hamnen i Sikinos kl 11:30.

Genomsnittspris för en Sikinos till Syros färjeöverfart
659 kr
Prisintervall för färjor Sikinos Syros (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
139 kr - 1550 kr
Genomsnittlig överfartstid Sikinos Syros
3 timmar 57 minuter
Avgångstid för första färjan till Syros
10:20
Tid då sista färjan avgår till Syros
11:30
Ankomsttid för första färjan till Syros
14:45
Ankomsttid för sista färjan till Syros
16:15

Varför ta en färja från Sikinos till Syros?

Oavsett om du reser ensam, som par eller med familjen kan en färja från Sikinos till Syros vara ett bekvämt och trevligt alternativ för att ta dig till Syros. Här är 3 anledningar till varför vi tycker att en färja från Sikinos till Syros är ett idealiskt sätt att resa.

Njut av den friska havsluften
Hälsofördelarna med havsluft är många. I Sikinos kan du, så snart du lämnar hamnen, ta en promenad på däck på ANEK Lines, Hellenic Seaways eller Sea Jets-båten och njuta av havsstrålen och den uppfriskande syreberikade havsluften: en riktig thalassokur och mycket effektiv för att ventilera lungorna! En känsla av välbefinnande kommer snabbt att gripa tag i dig. Detta gör att du kan börja din semester i Syros full av energi.
Att ta sig tid blir ett nöje
Allt i vårt samhälle måste gå snabbt. Ändå kommer du att njuta av att sätta segel från Sikinos på en ANEK Lines, Hellenic Seaways eller Sea Jets-färja som färdas de 100 km till Syros i mindre än 40 km/h. Alla fartyg är utrustade med en mängd tjänster (bar, restauranger, lounger, underhållning osv.). Du kanske till och med ångrar att du anlände till Syros så snabbt!
Du får mycket mer vila än i bilen
Att köra i flera kilometer i sträck är inte särskilt avkopplande, särskilt om man lägger till risken för trafikstockningar och olyckor. Färjeturen från Sikinos Syros är raka motsatsen! Ombord, beroende på vilket fartyg från ANEK Lines, Hellenic Seaways eller Sea Jets som är i trafik, är allting utformat för att ge dig tid att koppla av i lugnet i bekväma liggsoffor, att slappna av på utedäcken, att underhålla och att ha roligt. Utan tvekan kommer du att anlända till Syros helt avslappnad.

Vilka bolag trafikerar mellan Sikinos och Syros?

Om du vill resa mellan Sikinos och Syros med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat ANEK Lines, Hellenic Seaways eller Sea Jets som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

ANEK Lines Sikinos Syros
ANEK Lines
Anek Lines är ett grekiskt rederi som driver linjen Sikinos-Syros och andra linjer mellan Italien och Grekland och mellan många grekiska öar. På Vivanoda kan du jämföra priser för Sikinos-Syros och boka en biljett från ANEK Lines mellan Sikinos och Syros. Mer information om ANEK Lines
Hellenic Seaways Sikinos Syros
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways grundades år 2000 och har sitt säte i Aten, Grekland. Företaget trafikerar de grekiska öarna och den egyptiska regionen. På Vivanoda kan du jämföra priser för Sikinos-Syros och boka en biljett från Hellenic Seaways mellan Sikinos och Syros. Hellenic Seaways kör 1 överfarter i veckan till Syros från Sikinos och restiden är 5 timmar 40 minuter. Mer information om Hellenic Seaways
5 timmar 40 minuter
1 överfarter i veckan
Sea Jets Sikinos Syros
Sea Jets
Sea Jets är ett grekiskt rederi som grundades 1989. Det bedriver cirka 140 rutter mellan Pireus och Kreta och Kykladernas arkipelag. På Vivanoda kan du jämföra priser för Sikinos-Syros och boka en biljett från Sea Jets mellan Sikinos och Syros. Sea Jets kör 2 överfarter i veckan till Syros från Sikinos och restiden är 6 timmar. Mer information om Sea Jets
6 timmar
2 överfarter i veckan

Var avgår färjorna från i Sikinos? Var anländer båtarna i Syros?

Avgångshamn i Sikinos

ANEK Lines, Hellenic Seaways eller Sea Jetss färjor till Syros avgår från följande hamnar i Sikinos:

Sikinos
Karta

Ankomsthamn i Syros

Sea Jets, Hellenic Seaways eller ANEK Lines fartyg anländer till Syros från följande hamnar:

Port of Siros Ermoupoli
Karta
Andra alternativa avgångar från Sikinos till Syros
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Om du tar en färja från Sikinos till Syros tar det minst 5 timmar 40 minuter att täcka de 100 km mellan Sikinos och Syros.

Det beror ofta på säsongen (det finns färre överfarter mellan Sikinos och Syros på vintern) och färjerederiet (ANEK Lines, Hellenic Seaways och Sea Jets). Det finns för närvarande 3 överfarter i veckan mellan Sikinos och Syros.

Det finns 3 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Sikinos och Syros: ANEK Lines, Hellenic Seaways och Sea Jets.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av ANEK Lines, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Sea Jets.

Innan du bokar, jämför priserna på ANEK Lines, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Sea Jets på vår hemsida Vivanoda. Boka sedan enkelt och säkert den önskade överfarten på vår partners webbplats.

Om du vill ändra eller avbryta din bokning av färjan från Sikinos Syros kan du enkelt göra det genom att kontakta vår partner som hanterar din bokning. Observera att vissa biljetter, beroende på biljettvillkoren, inte kan återbetalas eller ändras. Det är viktigt att du tar hänsyn till detta när du bokar din biljett.

Under din överfart mellan Sikinos och Syros reser du 100 km.

För att åka med båt från Sikinos till Syros kan du hitta priser från 139 kr för det lägsta, till 1550 kr för det högsta. Det genomsnittliga priset vi observerade var 659 kr.

Den första färjan avgår från Sikinos kl 10:20 till Syros.

Den sista färjan till Syros avgår vanligtvis från Sikinos kl 11:30.

Hur är färjeöverfarten från Sikinos till Syros?

Det är inte alltid lätt att få en tydlig bild av hur en överfart från Sikinos till Syros kommer att vara, särskilt om du inte är bekant med detta transportsätt. Vi kommer därför att beskriva denna unika reseupplevelse, från ombordstigning i Sikinos till avstigning i Syros, för att hjälpa dig att bättre projicera dig in i ANEK Lines, Hellenic Seaways, Minoan Lines och Sea Jets sjöfartsvärld. Du kan också hitta lite turistinformation och praktisk information om Sikinos och Syros.

Redo för ombordstigning i Sikinos

Innan din färjeresa med Sikinos Syros börjar, är här några steg innan du går ombord:

  • Presentationstid i Sikinoss hamn / Du bör anlända till hamnen i Sikinos i god tid i förväg. Kontrollera detta med ditt Sea Jets, Hellenic Seaways eller ANEK Lines-bolag. Efter denna tid är din bokning inte längre garanterad.
  • Incheckning för överfarten Sikinos - Syros / Vid färjeterminalen i Sikinos letar du efter ANEK Lines, Hellenic Seaways eller Sea Jets-diskarna och visar upp ditt pass och bokningsnummer. Om du har en bil kan du checka in från fordonskön.
  • Ombordstigning på färjan till Syros / Informationsmeddelanden sänds i Sikinos färjeterminal för att uppmana dig att gå ombord. Om du reser med bil kommer Sea Jets, Hellenic Seaways eller ANEK Lines-personal att ge dig instruktioner om hur du går ombord och parkerar ditt fordon på fartyget.

Överfart från Sikinos till Syros: ombord på fartyget...

Under överfarten kan alla använda tjänsterna på ANEK Lines, Hellenic Seaways eller Sea Jets-fartyget som de vill. Vissa vill koppla av i en av de liggande loungerna, andra vill utnyttja alla tjänster som erbjuds ombord eller bara njuta av utsikten över havet från fartygsdäcket.

Färjan närmar sig Syros, avstigning är nära förestående!

Här finns lite information för avstigning i Syros:

  • Syros Harbour är i sikte / Besättningen kommer inte att ge dig tillträde till garaget för att hämta ditt fordon förrän båten är förtöjd. Det finns ingen anledning att skynda sig. Njut i stället av ankomsten till Syross hamn från båtens däck.
  • Lämna din hytt. / Om du har rest från Sikinos till Syros i en bekväm hytt måste du lämna hytten ungefär en halvtimme före ankomst till Syros.
  • Lämna fartyget och utforska Syros / Det går ganska snabbt att köra ut från fartygets garage. Det går ännu snabbare som fotgängare. I Syros kommer du sannolikt att passera en tullkontroll. Äntligen har din semester i Syros börjat på allvar!
Färja Sikinos Syros - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Sikinos till Syros

Vad kan man besöka och göra i Syros?

Öns huvudstad, Ermoupoli, är en riktig arkitektonisk pärla. Dess kullerstensgator, neoklassiska byggnader och kosmopolitiska atmosfär lockar besökare från hela världen. Missa inte ett besök på Apollo Theatre, en magnifik 1800-talsbyggnad som fortfarande är värd för shower och konserter idag. Du kan också utforska det pittoreska distriktet Vaporia, med sina färgglada hus med utsikt över Egeiska havet.

För konstälskare bör man besöka Syros Museum of Modern Art. Här finns en samling verk av lokala och internationella konstnärer som ger en fascinerande inblick i öns moderna konstscen.

Utanför staden kan du upptäcka magnifika stränder och naturlandskap. Galissas-stranden är en av de mest populära med sin fina sand och kristallklara vatten. Om du föredrar en lugnare atmosfär ska du bege dig till den avskilda stranden Delphini, som endast kan nås med båt.

För att utforska ön och dess omgivningar har du ett antal transportalternativ. Lokalbussar är ett bekvämt sätt att ta sig från plats till plats. Bussnätet är väl utbyggt och trafikerar alla de viktigaste turistmålen. Du kan också hyra en bil eller skoter för större flexibilitet och oberoende. Syros har också en hamn med bra förbindelser, vilket gör det till en utmärkt bas för att utforska de andra Kykladiska öarna med färja.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid