Schoinoussa
Resa direkt till Naxos med färja
Naxos
Se priser

Hur tar man sig från Schoinoussa till Naxos med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Schoinoussa till Naxos? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Schoinoussa till Naxos är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Schoinoussa till Naxos, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Schoinoussa till Naxos så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Blue Star Ferries eller Small Cyclades Lines. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Schoinoussa Naxos som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Blue Star Ferries eller Small Cyclades Lines-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Schoinoussa till Naxos behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Schoinoussa till Naxos

Avgångshamn
Schoinoussa
Grekland
Kykladöarna
Ankomsthamn
Naxos
Grekland
Kykladöarna
Avstånd
29 km
Färjerederier
Blue Star Ferries, Small Cyclades Lines
Frekvens av överfarter
3 överfarter i veckan
Minsta tid för överfart
1 timmar
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Schoinoussa Naxos: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Schoinoussa till Naxos kan du hitta biljetter från 81 kr för en person om du reser utan bil till 613 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Schoinoussa till Naxos är 231 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Schoinoussa till Naxos är 1 timmar 31 minuter. De långsammaste färjorna tar 1 timmar 45 minuter att nå Naxos, medan de snabbaste båtarna anländer till Naxos på 1 timmar 20 minuter. Den första färjan avgår från hamnen i Schoinoussa kl 07:40. Den sista båten till Naxos avgår från hamnen i Schoinoussa kl 20:40.

Genomsnittspris för en Schoinoussa till Naxos färjeöverfart
231 kr
Prisintervall för färjor Schoinoussa Naxos (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
81 kr - 613 kr
Genomsnittlig överfartstid Schoinoussa Naxos
1 timmar 31 minuter
Avgångstid för första färjan till Naxos
07:40
Tid då sista färjan avgår till Naxos
20:40
Ankomsttid för första färjan till Naxos
09:00
Ankomsttid för sista färjan till Naxos
22:00

Varför ta en färja från Schoinoussa till Naxos?

Oavsett om du reser ensam, som par eller med familjen kan en färja från Schoinoussa till Naxos vara ett bekvämt och trevligt alternativ för att ta dig till Naxos. Här är 3 anledningar till varför vi tycker att en färja från Schoinoussa till Naxos är ett idealiskt sätt att resa.

Du får mycket mer vila än i bilen
Långa bilresor är tröttande och kräver ständig vaksamhet vid körning. Färjeturen från Schoinoussa Naxos är raka motsatsen! Ombord, beroende på vilket fartyg från Blue Star Ferries eller Small Cyclades Lines som är i trafik, är allting utformat för att ge dig tid att koppla av i lugnet i bekväma liggsoffor, att slappna av på utedäcken, att underhålla och att ha roligt. Utan tvekan kommer du att anlända till Naxos helt avslappnad.
För en omtänksam personal
Personalen från Blue Star Ferries eller Small Cyclades Lines står till ditt förfogande från det att fartyget lämnar Schoinoussa till det att det lämnar Naxos. Det är vanligt att du hittar en informationsdisk på fartyget, oftast på huvuddäcket.
Det är mycket mindre tråkigt än på ett flygplan.
Som en allmän regel är en resa från Schoinoussa till Naxos mycket snabbare med flyg. Men det är inte alltid trevligt att vara fastbunden i sitt säte i långa timmar. Under färjeturen Schoinoussa Naxos med Small Cyclades Lines eller Blue Star Ferries finns det otaliga möjligheter att njuta av restauranger och barer, eller att promenera och sola på ett strandpromenaddäck... Tjänsterna och frihetsgraden under en flygning är radikalt annorlunda!

Vilka bolag trafikerar mellan Schoinoussa och Naxos?

Om du vill resa mellan Schoinoussa och Naxos med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Blue Star Ferries eller Small Cyclades Lines som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Blue Star Ferries Schoinoussa Naxos
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries är ett grekiskt rederi som trafikerar linjen Schoinoussa-Naxos och andra inrikes passager mellan det grekiska fastlandet och dess otaliga öar (Kykladerna, Joniska havet, Kreta, Dodekanesos). På Vivanoda kan du jämföra priser för Schoinoussa-Naxos och boka en biljett från Blue Star Ferries mellan Schoinoussa och Naxos. Blue Star Ferries kör 3 överfarter i veckan till Naxos från Schoinoussa och restiden är 1 timmar. Mer information om Blue Star Ferries
1 timmar
3 överfarter i veckan
Small Cyclades Lines Schoinoussa Naxos
Small Cyclades Lines
Small Cyclades Lines bedriver färjetrafik till Grekland, inklusive färjetrafik mellan hamnarna i Schoinoussa och Naxos. På Vivanoda kan du jämföra priser för Schoinoussa-Naxos och boka en biljett från Small Cyclades Lines mellan Schoinoussa och Naxos. Mer information om Small Cyclades Lines

Var avgår färjorna från i Schoinoussa? Var anländer båtarna i Naxos?

Avgångshamn i Schoinoussa

Blue Star Ferries eller Small Cyclades Liness färjor till Naxos avgår från följande hamnar i Schoinoussa:

Port of Schoinoussa
Karta

Ankomsthamn i Naxos

Small Cyclades Lines eller Blue Star Ferries fartyg anländer till Naxos från följande hamnar:

Naxos
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Om du tar en färja från Schoinoussa till Naxos tar det minst 1 timmar att täcka de 29 km mellan Schoinoussa och Naxos.

Det beror ofta på säsongen (det finns färre överfarter mellan Schoinoussa och Naxos på vintern) och färjerederiet (Blue Star Ferries och Small Cyclades Lines). Det finns för närvarande 3 överfarter i veckan mellan Schoinoussa och Naxos.

Det finns 2 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Schoinoussa och Naxos: Blue Star Ferries och Small Cyclades Lines.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Blue Star Ferries, Small Cyclades Lines.

Under din överfart mellan Schoinoussa och Naxos reser du 29 km.

För att åka med båt från Schoinoussa till Naxos kan du hitta priser från 81 kr för det lägsta, till 613 kr för det högsta. Det genomsnittliga priset vi observerade var 231 kr.

Den första färjan avgår från Schoinoussa kl 07:40 till Naxos.

Den sista färjan till Naxos avgår vanligtvis från Schoinoussa kl 20:40.

Färja Schoinoussa Naxos - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Schoinoussa till Naxos

Vad kan man besöka och göra i Naxos?

En av de största sevärdheterna på Naxos är det venetianska slottet, som har utsikt över staden Naxos. Slottet byggdes på 1200-talet och omges av magnifika vallar och rymmer ett imponerande arkeologiskt museum där man kan upptäcka föremål från olika perioder i öns historia.

Dionysos tempel är en annan sevärdhet som man inte får missa. Denna antika byggnad går tillbaka till 600-talet f.Kr. och är ett av de bäst bevarade templen i hela Grekland. Den välbevarade strukturen och de magnifika skulpturerna erbjuder ett unikt tillfälle att beundra antik arkitektur och konst.

För att utforska den omgivande landsbygden kan du besöka de traditionella byarna på Naxos, som Filoti och Apiranthos. Dessa pittoreska byar kännetecknas av sina smala gator och traditionella stenhus, och erbjuder en autentisk atmosfär och fantastisk utsikt över de omgivande bergen.

När det gäller lokala transporter har Naxos goda bussförbindelser mellan huvudstaden och andra destinationer på ön. Om du föredrar att vara självständig kan du också hyra en bil eller skoter för att utforska området i din egen takt.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid