Schoinoussa
Resa direkt till Donousa med färja
Donousa
Se priser

Hur tar man sig från Schoinoussa till Donousa med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Schoinoussa till Donousa? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Schoinoussa till Donousa är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Schoinoussa till Donousa, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Schoinoussa till Donousa så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Sea Jets eller Small Cyclades Lines. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Schoinoussa Donousa som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Sea Jets eller Small Cyclades Lines-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Schoinoussa till Donousa behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Schoinoussa till Donousa

Avgångshamn
Schoinoussa
Grekland
Kykladöarna
Ankomsthamn
Donousa
Grekland
Kykladöarna
Avstånd
36 km
Färjerederier
Sea Jets, Small Cyclades Lines
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Varför ta en färja från Schoinoussa till Donousa?

Oavsett om du reser ensam, som par eller med familjen kan en färja från Schoinoussa till Donousa vara ett bekvämt och trevligt alternativ för att ta dig till Donousa. Här är 3 anledningar till varför vi tycker att en färja från Schoinoussa till Donousa är ett idealiskt sätt att resa.

För en omtänksam personal
Under hela resan från Schoinoussa till Donousa kommer en professionell och hjälpsam besättning att finnas till hands för att hjälpa dig. En informationsdisk finns nästan alltid på fartygets huvuddäck.
Färjor är idealiska för familjer!
Om du har barn finns det inget bättre sätt att resa från Schoinoussa till Donousa som familj än med färja. Allt är enklare. Så snart du lämnar Schoinoussa kan du föreställa dig att dina barn utforskar fartyget, spenderar långa stunder med att leka på lekplatserna för barn eller i videospelen och arkaderna (för tonåringar), tittar på de senaste filmerna på bio, delar en familjemiddag i restaurangen eller förundras över en trollerishow eller andra otaliga aktiviteter. Ombord på färjan till Donousa flyger tiden förbi snabbare än man tror och denna maritima upplevelse mellan Schoinoussa och Donousa kommer att förbli oförglömlig för dina barn under lång tid.
Det är inget problem att transportera din cykel
Att resa med tåg, flyg eller buss med din cykel blir ofta en mardröm eftersom den är så besvärlig att bära. Så är inte fallet på färjan. Precis som alla andra fordon kommer din tvåhjuling att parkeras i fartygets garage. Du reser från Schoinoussa till Donousa i lugn och ro, utan att behöva vara rädd för att din motorcykel ska skadas. Du stiger på din cykel i Donousa för att gå av båten.

Vilka bolag trafikerar mellan Schoinoussa och Donousa?

Om du vill resa mellan Schoinoussa och Donousa med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Sea Jets eller Small Cyclades Lines som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Sea Jets Schoinoussa Donousa
Sea Jets
Sea Jets är ett grekiskt rederi som grundades 1989. Det bedriver cirka 140 rutter mellan Pireus och Kreta och Kykladernas arkipelag. På Vivanoda kan du jämföra priser för Schoinoussa-Donousa och boka en biljett från Sea Jets mellan Schoinoussa och Donousa. Mer information om Sea Jets
Small Cyclades Lines Schoinoussa Donousa
Small Cyclades Lines
Small Cyclades Lines bedriver färjetrafik till Grekland, inklusive färjetrafik mellan hamnarna i Schoinoussa och Donousa. På Vivanoda kan du jämföra priser för Schoinoussa-Donousa och boka en biljett från Small Cyclades Lines mellan Schoinoussa och Donousa. Mer information om Small Cyclades Lines

Var avgår färjorna från i Schoinoussa? Var anländer båtarna i Donousa?

Avgångshamn i Schoinoussa

Sea Jets eller Small Cyclades Liness färjor till Donousa avgår från följande hamnar i Schoinoussa:

Port of Schoinoussa
Karta

Ankomsthamn i Donousa

Small Cyclades Lines eller Sea Jets fartyg anländer till Donousa från följande hamnar:

Port of Donousa
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Det finns 2 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Schoinoussa och Donousa: Sea Jets och Small Cyclades Lines.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Sea Jets, Small Cyclades Lines.

Under din överfart mellan Schoinoussa och Donousa reser du 36 km.

Färja Schoinoussa Donousa - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Schoinoussa till Donousa

Vad kan man besöka och göra i Donousa?

En av Donousas främsta attraktioner är dess orörda natur. Ön är full av vandringsleder som gör det möjligt för besökare att utforska dess naturliga skönhet. Kuststigen som leder till Donousas fyr är en populär vandringsled som erbjuder panoramautsikt över Egeiska havet och de omgivande öarna. Naturälskare kan också upptäcka de mystiska grottorna i Fokospilia, en riktig dold skatt.

Donousas charm ligger också i dess pittoreska byar. Huvudbyn Stavros är en idealisk plats för att ta en promenad och upptäcka traditionell kykladisk arkitektur med sina vita hus och smala gator. Besökare kan också njuta av den vänliga atmosfären genom att besöka de lokala tavernorna, där de kan prova traditionella grekiska rätter.

För att ta sig runt på ön rekommenderar vi att man hyr en skoter eller fyrhjuling för att utforska de olika sevärdheterna. Det finns också en lokal busslinje som förbinder öns största byar. De flesta attraktioner och stränder ligger dock inom bekvämt gångavstånd.

När det gäller stränder gör Donousa ingen besviken. Den gyllene sanden och det kristallklara vattnet är ett riktigt paradis för dem som älskar att koppla av och simma. Bland öns mest populära stränder finns Kedros, känd för sin fina sand och sitt grunda vatten, perfekt för familjer. Livadi Beach är också populär för sin avslappnade atmosfär och sitt klara vatten.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid