Rekommenderad rutt
Savona
Resa direkt till L'Ile-Rousse med färja
L'Ile-Rousse
Se priser
Alternativa rutter
Savona
Resa med färja till Calvi
Calvi
Resa med tåg, samåkning till L'Ile-Rousse
L'Ile-Rousse
Se priser

Hur tar man sig från Savona till L'Ile-Rousse med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Savona till L'Ile-Rousse? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Savona till L'Ile-Rousse är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Savona till L'Ile-Rousse, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Savona till L'Ile-Rousse så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Corsica Ferries. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Savona L'Ile-Rousse som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Corsica Ferries-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Savona till L'Ile-Rousse behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Savona till L'Ile-Rousse

Avgångshamn
Savona
Italien
Ligurien
Ankomsthamn
L'Ile-Rousse
Frankrike
Korsika
Avstånd
187 km
Färjerederier
Corsica Ferries
Frekvens av överfarter
1 överfarter i veckan
Minsta tid för överfart
6 timmar 20 minuter
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Savona L'Ile-Rousse: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Savona till L'Ile-Rousse kan du hitta biljetter från 312 kr för en person om du reser utan bil till 2429 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Savona till L'Ile-Rousse är 1099 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Savona till L'Ile-Rousse är 7 timmar 54 minuter. De långsammaste färjorna tar 12 timmar att nå L'Ile-Rousse, medan de snabbaste båtarna anländer till L'Ile-Rousse på 5 timmar 45 minuter. Den första färjan avgår från hamnen i Savona kl 06:00. Den sista båten till L'Ile-Rousse avgår från hamnen i Savona kl 22:45.

Genomsnittspris för en Savona till L'Ile-Rousse färjeöverfart
1099 kr
Prisintervall för färjor Savona L'Ile-Rousse (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
312 kr - 2429 kr
Genomsnittlig överfartstid Savona L'Ile-Rousse
7 timmar 54 minuter
Avgångstid för första färjan till L'Ile-Rousse
06:00
Tid då sista färjan avgår till L'Ile-Rousse
22:45
Ankomsttid för första färjan till L'Ile-Rousse
05:00
Ankomsttid för sista färjan till L'Ile-Rousse
11:45

Vilka bolag trafikerar mellan Savona och L'Ile-Rousse?

Om du vill resa mellan Savona och L'Ile-Rousse med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Corsica Ferries som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Corsica Ferries Savona L'Ile-Rousse
Corsica Ferries
Corsica Ferries är ett fransk-italienska färjerederi som trafikerar Korsika och Sardinien från det franska och italienska fastlandet. På Vivanoda kan du jämföra priser för Savona-L'Ile-Rousse och boka en biljett från Corsica Ferries mellan Savona och L'Ile-Rousse. Corsica Ferries kör 1 överfarter i veckan till L'Ile-Rousse från Savona och restiden är 6 timmar 20 minuter. Mer information om Corsica Ferries
6 timmar 20 minuter
1 överfarter i veckan

Var avgår färjorna från i Savona? Var anländer båtarna i L'Ile-Rousse?

Avgångshamn i Savona

Corsica Ferriess färjor till L'Ile-Rousse avgår från följande hamnar i Savona:

Vado Ligure
Karta

Ankomsthamn i L'Ile-Rousse

Corsica Ferries fartyg anländer till L'Ile-Rousse från följande hamnar:

L'Ile Rousse - Gare Maritime
Karta
Andra alternativa avgångar från Savona till L'Ile-Rousse
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Om du tar en färja från Savona till L'Ile-Rousse tar det minst 6 timmar 20 minuter att täcka de 187 km mellan Savona och L'Ile-Rousse.

Det beror ofta på säsongen (det finns färre överfarter mellan Savona och L'Ile-Rousse på vintern) och färjerederiet (Corsica Ferries). Det finns för närvarande 1 överfarter i veckan mellan Savona och L'Ile-Rousse.

Det finns 1 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Savona och L'Ile-Rousse: Corsica Ferries.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Corsica Ferries.

För att åka med båt från Savona till L'Ile-Rousse kan du hitta priser från 312 kr för det lägsta, till 2429 kr för det högsta. Det genomsnittliga priset vi observerade var 1099 kr.

Den första färjan avgår från Savona kl 06:00 till L'Ile-Rousse.

Den sista färjan till L'Ile-Rousse avgår vanligtvis från Savona kl 22:45.

Färja Savona L'Ile-Rousse - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Savona till L'Ile-Rousse

Vad kan man besöka och göra i L'Ile-Rousse?

En av stadens största attraktioner är stranden, som sträcker sig nästan två kilometer. Med sitt kristallklara vatten är det den perfekta platsen för solbad eller simning. Vattensportsentusiaster kommer också att hitta mycket att göra här, med aktiviteter som paddle boarding, kajakpaddling och dykning.

På de kullerstensbelagda gatorna i stadskärnan kan man njuta av typisk medelhavsarkitektur och upptäcka många butiker, restauranger och kaféer. Ett måste är Place Paoli, ett livligt torg kantat av palmer där det är trevligt att sitta och njuta av en drink medan man tittar på det lokala livet.

För en mer kulturell upplevelse rekommenderas ett besök på Tour de l'Ile-Rousse. Tornet byggdes 1758 för att skydda staden från angrepp och erbjuder panoramautsikt över havet och de omgivande bergen. I närheten finns också den täckta marknaden, där du kan köpa lokala produkter som ost, charkuterier och vin.

För den som vill utforska det omgivande området finns det flera alternativ. Bara några kilometer från L'Ile-Rousse ligger byn Monticello på en kulle. Med sina smala gator, stenhus och blomsterfyllda trädgårdar är det en pittoresk plats som man inte får missa.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid