Sark
Resa direkt till Granville med färja
Granville
Se priser

Hur tar man sig från Sark till Granville med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Sark till Granville? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Sark till Granville är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Sark till Granville, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Sark till Granville så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Manche Îles Express. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Sark Granville som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Manche Îles Express-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Sark till Granville behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Sark till Granville

Avgångshamn
Sark
Storbritannien
Kanalöarna
Ankomsthamn
Granville
Frankrike
Normandie
Avstånd
86 km
Färjerederier
Manche Îles Express
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Vilka bolag trafikerar mellan Sark och Granville?

Om du vill resa mellan Sark och Granville med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Manche Îles Express som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Manche Îles Express Sark Granville
Manche Îles Express
Det normandiska rederiet Manche Iles Express, som bildades 2005 tack vare stöd från Conseil Général de la Manche, erbjuder regelbunden trafik mellan Sark och Granville och mer allmänt mellan Cotentin och Kanalöarna. På Vivanoda kan du jämföra priser för Sark-Granville och boka en biljett från Manche Îles Express mellan Sark och Granville. Mer information om Manche Îles Express

Var avgår färjorna från i Sark? Var anländer båtarna i Granville?

Avgångshamn i Sark

Manche Îles Expresss färjor till Granville avgår från följande hamnar i Sark:

Sark
Karta

Ankomsthamn i Granville

Manche Îles Express fartyg anländer till Granville från följande hamnar:

Granville
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende
Färja Sark Granville - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Sark till Granville

Vad kan man besöka och göra i Granville?

Granvilles gamla stad är en arkitektonisk pärla med korsvirkeshus och smala kullerstensgator. Ett besök på kullen Haute-Ville bjuder på en fantastisk panoramautsikt över havet och Chauseyöarna. Missa inte att besöka huset där modeskaparen Christian Dior föddes, som har omvandlats till ett museum där man kan följa hans liv och arbete.

Staden har också ett antal vackra stränder som är perfekta för avkoppling och solbad. Plat Gousset-stranden är den mest populära och erbjuder ett brett utbud av vattensporter som segling, vindsurfing och kajakpaddling.

Om du är intresserad av historia och kultur är Musée d'Art et d'Histoire de Granville ett måste. Här finns en samling konstverk, allt från målningar till skulpturer, samt utställningar om den lokala historien.

När det gäller transport är Granville lätt att nå med bil eller tåg från Paris, mindre än tre timmar bort. Väl framme är det lätt att utforska staden till fots, med många sevärdheter inom gångavstånd. Om du vill utforska det omgivande området rekommenderas biluthyrning.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid