Sao Roque do Pico
Resa direkt till Praia da Vitoria med färja
Praia da Vitoria
Se priser

Hur tar man sig från Sao Roque do Pico till Praia da Vitoria med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Sao Roque do Pico till Praia da Vitoria? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Sao Roque do Pico till Praia da Vitoria är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Sao Roque do Pico till Praia da Vitoria, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Sao Roque do Pico till Praia da Vitoria så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Atlanticoline. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Sao Roque do Pico Praia da Vitoria som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Atlanticoline-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Sao Roque do Pico till Praia da Vitoria behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Sao Roque do Pico till Praia da Vitoria

Avgångshamn
Sao Roque do Pico
Portugal
Azorerna
Ankomsthamn
Praia da Vitoria
Portugal
Azorerna
Avstånd
111 km
Färjerederier
Atlanticoline
Frekvens av överfarter
4 överfarter i veckan
Minsta tid för överfart
6 timmar 50 minuter
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Vilka bolag trafikerar mellan Sao Roque do Pico och Praia da Vitoria?

Om du vill resa mellan Sao Roque do Pico och Praia da Vitoria med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Atlanticoline som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Atlanticoline Sao Roque do Pico Praia da Vitoria
Atlanticoline
Atlanticoline är ett färjerederi med säte i Funchal, Portugal, som erbjuder färjetrafik mellan Azorerna och den portugisiska kusten. På Vivanoda kan du jämföra priser för Sao Roque do Pico-Praia da Vitoria och boka en biljett från Atlanticoline mellan Sao Roque do Pico och Praia da Vitoria. Atlanticoline kör 4 överfarter i veckan till Praia da Vitoria från Sao Roque do Pico och restiden är 6 timmar 50 minuter. Mer information om Atlanticoline
6 timmar 50 minuter
4 överfarter i veckan

Var avgår färjorna från i Sao Roque do Pico? Var anländer båtarna i Praia da Vitoria?

Avgångshamn i Sao Roque do Pico

Atlanticolines färjor till Praia da Vitoria avgår från följande hamnar i Sao Roque do Pico:

Sao Roque
Karta

Ankomsthamn i Praia da Vitoria

Atlanticoline fartyg anländer till Praia da Vitoria från följande hamnar:

Praia da Vitoria
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende
Färja Sao Roque do Pico Praia da Vitoria - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Sao Roque do Pico till Praia da Vitoria

Vad kan man besöka och göra i Praia da Vitoria?

Praia da Vitória är en kuststad med fantastiska gyllene sandstränder, perfekta för avkoppling och bad en varm sommardag. Praia Grande-stranden är en av de mest populära och måste ses. Du kan också dyka eller segla och utforska Atlantens kristallklara vatten.

Förutom stränderna finns det också många intressanta historiska platser i Praia da Vitória. Se till att besöka Praia-katedralen, som går tillbaka till 1500-talet och har en magnifik arkitektur. Du får inte heller missa São João Baptistas fästning, ett före detta militärfort som omvandlats till ett kulturcenter. Här kan du upptäcka regionens historia genom utställningar och evenemang.

För att utforska regionen kan du välja att hyra en bil, eftersom det är det mest praktiska och flexibla transportmedlet. Men om du föredrar att resa med kollektivtrafik har Praia da Vitória ett bra bussnät som trafikerar staden och grannstäderna.

Utanför staden kan man också besöka några av de andra sevärdheterna på ön Terceira. Bara några kilometer från Praia da Vitória ligger till exempel den historiska staden Angra do Heroísmo, som finns med på UNESCO:s världsarvslista. Med sina pittoreska kullerstensgator och färgglada byggnader erbjuder denna stad en charmig atmosfär och en mängd kultur.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid