Rekommenderad rutt
Santorini
Resa direkt till Symi med färja
Symi
Se priser
Alternativa rutter
Santorini
Resa med färja, flyg till Rhodos
Rhodos
Resa med färja till Symi
Symi
Se priser

Hur tar man sig från Santorini till Symi med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Santorini till Symi? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Santorini till Symi är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Santorini till Symi, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Santorini till Symi så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som ANEK Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Dodekanisos Seaways, Anes Ferries eller Sea Dreams. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Santorini Symi som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Hellenic Seaways-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Santorini till Symi behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Santorini till Symi

Avgångshamn
Santorini
Grekland
Kykladöarna
Ankomsthamn
Symi
Grekland
Dodekaneserna
Avstånd
214 km
Färjerederier
ANEK Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Dodekanisos Seaways, Anes Ferries, Sea Dreams, Sebeco Lines
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Vilka bolag trafikerar mellan Santorini och Symi?

Om du vill resa mellan Santorini och Symi med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Hellenic Seaways som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Hellenic Seaways Santorini Symi
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways grundades år 2000 och har sitt säte i Aten, Grekland. Företaget trafikerar de grekiska öarna och den egyptiska regionen. På Vivanoda kan du jämföra priser för Santorini-Symi och boka en biljett från Hellenic Seaways mellan Santorini och Symi. Mer information om Hellenic Seaways

Var avgår färjorna från i Santorini? Var anländer båtarna i Symi?

Avgångshamn i Santorini

Hellenic Seawayss färjor till Symi avgår från följande hamnar i Santorini:

Santorini
Karta

Ankomsthamn i Symi

Hellenic Seaways fartyg anländer till Symi från följande hamnar:

Symi (Simi)
Karta
Andra alternativa avgångar från Santorini till Symi
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Det finns 1 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Santorini och Symi: Hellenic Seaways.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av ANEK Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Dodekanisos Seaways, Anes Ferries, Sea Dreams, Sebeco Lines.

Färja Santorini Symi - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Santorini till Symi

Vad kan man besöka och göra i Symi?

En av Symis främsta attraktioner är dess traditionella arkitektur, som har bevarats anmärkningsvärt väl. De färgglada husen som kantar hamnen ger en slående och typisk bild av ön. Dessutom har många historiska byggnader restaurerats varsamt, så att besökare kan upptäcka Symis arkitektoniska underverk.

En av de sevärdheter man inte får missa på ön är klostret Panormitis, som ligger cirka 20 kilometer från huvudhamnen. Klostret är tillägnat ärkeängeln Sankt Mikael och är känt för sina magnifika fresker. Härifrån kan man också njuta av panoramautsikten över Egeiska havet.

För den som älskar historia och kultur är ett besök på Symis arkeologiska museum ett måste. Museet rymmer föremål från den hellenistiska och romerska tiden och ger en fascinerande inblick i öns historia.

Symi är en liten ö och de flesta attraktioner ligger inom bekvämt gångavstånd. Men för att utforska omgivningarna och de avlägsna stränderna kan det vara praktiskt att hyra en skoter eller bil. Det är också möjligt att ta en pendelbåt från en ö till en annan.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid