Rekommenderad rutt
Santander
Resa direkt till Plymouth med färja
Plymouth
Se priser
Alternativa rutter
Santander
Resa med färja till Portsmouth
Portsmouth
Resa med buss, samåkning till Plymouth
Plymouth
Se priser
Santander
Resa med flyg till London
London
Resa med tåg, buss, samåkning till Plymouth
Plymouth
Se priser

Hur tar man sig från Santander till Plymouth med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Santander till Plymouth? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Santander till Plymouth är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Santander till Plymouth, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Santander till Plymouth så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Brittany Ferries. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Santander Plymouth som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Brittany Ferries-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Santander till Plymouth behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Santander till Plymouth

Avgångshamn
Santander
Spanien
Cantabria
Ankomsthamn
Plymouth
Storbritannien
England
Avstånd
771 km
Färjerederier
Brittany Ferries
Frekvens av överfarter
2 överfarter i veckan
Minsta tid för överfart
21 timmar 30 minuter
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Santander Plymouth: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Santander till Plymouth kan du hitta biljetter från 1850 kr för en person om du reser utan bil till 9413 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Santander till Plymouth är 4973 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Santander till Plymouth är 21 timmar 41 minuter. De långsammaste färjorna tar 22 timmar 30 minuter att nå Plymouth, medan de snabbaste båtarna anländer till Plymouth på 20 timmar. Den första färjan avgår från hamnen i Santander kl 13:30. Den sista båten till Plymouth avgår från hamnen i Santander kl 17:00.

Genomsnittspris för en Santander till Plymouth färjeöverfart
4973 kr
Prisintervall för färjor Santander Plymouth (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
1850 kr - 9413 kr
Genomsnittlig överfartstid Santander Plymouth
21 timmar 41 minuter
Avgångstid för första färjan till Plymouth
13:30
Tid då sista färjan avgår till Plymouth
17:00
Ankomsttid för första färjan till Plymouth
10:00
Ankomsttid för sista färjan till Plymouth
14:00

Vilka bolag trafikerar mellan Santander och Plymouth?

Om du vill resa mellan Santander och Plymouth med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Brittany Ferries som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Brittany Ferries Santander Plymouth
Brittany Ferries
Brittany Ferries är ett rederi i Bretagne som bedriver färjetrafik till England, Irland och Spanien. På Vivanoda kan du jämföra priser för Santander-Plymouth och boka en biljett från Brittany Ferries mellan Santander och Plymouth. Brittany Ferries kör 2 överfarter i veckan till Plymouth från Santander och restiden är 21 timmar 30 minuter. Mer information om Brittany Ferries
21 timmar 30 minuter
2 överfarter i veckan

Var avgår färjorna från i Santander? Var anländer båtarna i Plymouth?

Avgångshamn i Santander

Brittany Ferriess färjor till Plymouth avgår från följande hamnar i Santander:

Santander
Karta

Från stationen (tåg och/eller buss)

Om du anländer till Santander station med tåg har du flera alternativ för att ta dig till färjeterminalen. Det enklaste och billigaste sättet är att gå. Tågstationen ligger bara 500 meter från färjeterminalen. Det är alltså mycket enkelt att ta sig dit till fots, förutsatt att du inte har för mycket bagage.

Ett annat alternativ är att ta en taxi från stationen. Det finns gott om taxibilar utanför stationen och de tar dig snabbt till färjeterminalen. Taxiresan tar bara några minuter och kostar ca 8 €.

Från flygplatsen

Om du anländer till Santander flygplats med flyg finns det också ett antal sätt att ta sig till färjeterminalen. Utanför flygplatsen finns busshållplatser där du kan ta lokalbussar som kör dig direkt till terminalen.

Busslinjen ALSA S4 rekommenderas för att ta sig till färjeterminalen från flygplatsen. Det finns regelbundna avgångar och resan tar ca 25 minuter. Biljetter kostar ca 2 €.

Om du föredrar att ta en taxi finns det taxibilar utanför flygplatsen som är redo att ta dig till färjeterminalen. Taxiresan tar ca 15 minuter och kostar ca 15 €.

Med bil från större vägar

Om du planerar att köra till färjeterminalen hittar du tydliga skyltar längs de större vägarna som leder direkt till terminalen.

Från motorväg A-10, ta avfarten Santander Ferry Terminal. Följ skyltarna till terminalen.

När du kommer fram till färjeterminalen finns det en parkeringsplats där du kan parkera din bil.

Glöm inte att kontrollera färjetider och tillgänglighet innan du åker, så att du kan planera din ankomst till terminalen därefter.

Ankomsthamn i Plymouth

Brittany Ferries fartyg anländer till Plymouth från följande hamnar:

Plymouth Ferry Terminal
Karta

När du anländer med färja undrar du säkert hur du enkelt kan ta dig till olika viktiga platser i staden, till exempel stationen, flygplatsen och stadskärnan. Lyckligtvis finns det flera transportlösningar som passar dina behov, oavsett om det är med kollektivtrafik, taxi eller privat bil. Här är de olika alternativ som finns tillgängliga för dig:

För att ta dig till stationen:

Med kollektivtrafik:
  • Detta alternativ innebär att du går till hållplatsen "Western Approach" för att ta en buss på linje 2, 16, 43 eller 51, som tar dig direkt till stationen. Den totala restiden är ca 30 minuter och biljettpriset är ca 2,50 pund.
Med taxi:
  • Det finns ett antal taxibilar utanför färjeterminalen. Om ingen finns tillgänglig kan du fråga i receptionen på färjeterminalen om de kan ordna en taxi åt dig. Resan till stationen tar ca 10 minuter och kostar ca 10 pund.

För att ta dig till Exeter Airport:

Med kollektivtrafik:
  • Ta Megabus-bussen från Plymouths centrum till hållplatsen "Exeter - Exeter Honiton Road" och sedan buss 4A som tar dig direkt till flygplatsen. Restiden är ca 2 timmar och 15 minuter.
Med taxi:
  • Taxi och Uber finns tillgängliga från färjeterminalens utgång och kan ta dig direkt till flygplatsen. Taxiresan tar ca 60 minuter.
Med privat bil:
  • Från färjeterminalen följer du skyltarna till flygplatsen. Resan med bil tar ca 60 minuter och det finns avgiftsbelagda parkeringsplatser i närheten av flygplatsen.

För att nå stadens centrum:

Till fots:
  • Det tar ca 20-25 minuter att promenera till Plymouths centrum. Färjeterminalen ligger ganska nära centrum.
Med kollektivtrafik:
  • Det finns många busslinjer i Plymouth som trafikerar alla de viktigaste platserna i stadens centrum. Biljetter kostar ca 2,50 £.
Med taxi:
  • Ett antal taxibilar finns tillgängliga från färjeterminalen. Resan till stadens centrum tar ca 5-10 minuter och kostar ca 10 pund.
Med bil:
  • Från färjeterminalen följer du skyltarna mot stadens centrum. Resan med bil tar ca 10 minuter och det finns avgiftsbelagd parkering i centrum.
Andra alternativa avgångar från Santander till Plymouth
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Om du tar en färja från Santander till Plymouth tar det minst 21 timmar 30 minuter att täcka de 771 km mellan Santander och Plymouth.

Det beror ofta på säsongen (det finns färre överfarter mellan Santander och Plymouth på vintern) och färjerederiet (Brittany Ferries). Det finns för närvarande 2 överfarter i veckan mellan Santander och Plymouth.

Det finns 1 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Santander och Plymouth: Brittany Ferries.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Brittany Ferries.

För att åka med båt från Santander till Plymouth kan du hitta priser från 1850 kr för det lägsta, till 9413 kr för det högsta. Det genomsnittliga priset vi observerade var 4973 kr.

Den första färjan avgår från Santander kl 13:30 till Plymouth.

Den sista färjan till Plymouth avgår vanligtvis från Santander kl 17:00.

Färja Santander Plymouth - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Santander till Plymouth

Vad kan man besöka och göra i Plymouth?

En av Plymouths största attraktioner är utan tvekan dess nära koppling till den maritima historien. Staden spelade en avgörande roll i de stora upptäcktsresorna på 1500-talet och var utgångspunkt för berömda fartyg som Mayflower, som förde de första kolonisterna till Amerika 1620. För att lära dig mer om denna historia ska du besöka Mayflower Museum, där du kan upptäcka artefakter och interaktiva utställningar om denna fascinerande period.

Förutom sitt maritima arv erbjuder Plymouth också ett magnifikt kustlandskap. Området kantas av fantastiska stränder som erbjuder massor av möjligheter att njuta av sol och bad. Plymouth Hoe, en strandpromenad med fantastisk utsikt över hamnen, är ett måste. Du kan också utforska den närliggande nationalparken Dartmoor, som erbjuder natursköna promenader och orörd landsbygd.

När det gäller transport är Plymouth väl försörjt. Plymouths flygplats har både inrikes- och utrikesflyg, och Plymouths järnvägsstation har förbindelser till många brittiska städer. Lokalt är det lätt att ta buss eller taxi till sevärdheterna. Om du föredrar att utforska staden i din egen takt är cykeluthyrning också ett populärt alternativ.

Plymouth erbjuder ett brett utbud av boende, från lyxhotell till prisvärda vandrarhem, vilket gör det till en destination som passar alla budgetar. Lokala restauranger erbjuder en chans att prova traditionella engelska rätter, liksom nyfångade fisk- och skaldjursspecialiteter.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid