Rekommenderad rutt
Santander
Resa direkt till Cork med flyg, färja
Cork
Se priser
Alternativa rutter
Santander
Resa med buss, samåkning till Paris
Paris
Resa med flyg till Cork
Cork
Se priser

Hur tar man sig från Santander till Cork med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Santander till Cork? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Santander till Cork är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Santander till Cork, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Santander till Cork så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Brittany Ferries. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Santander Cork som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Brittany Ferries-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Santander till Cork behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Santander till Cork

Avgångshamn
Santander
Spanien
Cantabria
Ankomsthamn
Cork
Irland
Avstånd
1001 km
Färjerederier
Brittany Ferries
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Vilka bolag trafikerar mellan Santander och Cork?

Om du vill resa mellan Santander och Cork med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Brittany Ferries som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Brittany Ferries Santander Cork
Brittany Ferries
Brittany Ferries är ett rederi i Bretagne som bedriver färjetrafik till England, Irland och Spanien. På Vivanoda kan du jämföra priser för Santander-Cork och boka en biljett från Brittany Ferries mellan Santander och Cork. Mer information om Brittany Ferries

Var avgår färjorna från i Santander? Var anländer båtarna i Cork?

Avgångshamn i Santander

Brittany Ferriess färjor till Cork avgår från följande hamnar i Santander:

Santander
Karta

Från stationen (tåg och/eller buss)

Om du anländer till Santander station med tåg har du flera alternativ för att ta dig till färjeterminalen. Det enklaste och billigaste sättet är att gå. Tågstationen ligger bara 500 meter från färjeterminalen. Det är alltså mycket enkelt att ta sig dit till fots, förutsatt att du inte har för mycket bagage.

Ett annat alternativ är att ta en taxi från stationen. Det finns gott om taxibilar utanför stationen och de tar dig snabbt till färjeterminalen. Taxiresan tar bara några minuter och kostar ca 8 €.

Från flygplatsen

Om du anländer till Santander flygplats med flyg finns det också ett antal sätt att ta sig till färjeterminalen. Utanför flygplatsen finns busshållplatser där du kan ta lokalbussar som kör dig direkt till terminalen.

Busslinjen ALSA S4 rekommenderas för att ta sig till färjeterminalen från flygplatsen. Det finns regelbundna avgångar och resan tar ca 25 minuter. Biljetter kostar ca 2 €.

Om du föredrar att ta en taxi finns det taxibilar utanför flygplatsen som är redo att ta dig till färjeterminalen. Taxiresan tar ca 15 minuter och kostar ca 15 €.

Med bil från större vägar

Om du planerar att köra till färjeterminalen hittar du tydliga skyltar längs de större vägarna som leder direkt till terminalen.

Från motorväg A-10, ta avfarten Santander Ferry Terminal. Följ skyltarna till terminalen.

När du kommer fram till färjeterminalen finns det en parkeringsplats där du kan parkera din bil.

Glöm inte att kontrollera färjetider och tillgänglighet innan du åker, så att du kan planera din ankomst till terminalen därefter.

Ankomsthamn i Cork

Brittany Ferries fartyg anländer till Cork från följande hamnar:

Ringaskiddy Terminal Ferries
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Det finns 1 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Santander och Cork: Brittany Ferries.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Brittany Ferries.

Färja Santander Cork - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Santander till Cork

Vad kan man besöka och göra i Cork?

En av stadens viktigaste sevärdheter är St Finbar's Cathedral, ett arkitektoniskt mästerverk med anor från 1200-talet. Med sitt imponerande torn och sina magnifika glasmålningar tar katedralen dig med på en resa genom tiden. Missa inte heller Corks berömda engelska marknad, där du kan provsmaka lokala produkter och botanisera bland de färgglada stånden. Glöm inte att prova den omistliga irländska svarta pudding, en kulinarisk specialitet i regionen.

Det finns flera alternativ för att ta sig runt i staden. Bussnätet är pålitligt och bekvämt, med linjer som trafikerar alla delar av Cork. Om du föredrar att upptäcka staden i din egen takt kan du välja en cykeltur längs floden Lee. Du kommer att kunna njuta av det vackra landskapet och ta en paus i stadens lummiga parker.

En annan sevärdhet som du inte får missa är den ikoniska Shandon Bridge. Klättra upp i kyrktornet och beundra panoramautsikten över staden. Du kan också spela musikälskarens spel med kända melodier som spelas på kyrkklockorna.

Slutligen, lämna inte Cork utan att utforska English Market-området. Denna inomhusmarknad är känd för sina färska råvaror och gastronomiska läckerheter. Ta dig tid att njuta av en läcker irländsk ostsmörgås med en lokal pint.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid