Resa med båt från Santa Maria Salina till Calabria

Att resa med färja från Santa Maria Salina till Calabria är ett utmärkt val! Santa Maria Salina Calabria-färjor körs av 1 rederier (Liberty Lines) som trafikerar hamnarna i Reggio Kalabrien, Vibo Valentia och Santa Maria Salina.

För att vara säker på att hitta en billig Santa Maria Salina Calabria båtbiljett rekommenderar vi att du använder vår sökmotor, som jämför erbjudanden, priser och tidtabeller från Liberty Lines.

Färja Santa Maria Salina Calabria i siffror

Länder
Italien
Antal överfarter
2 överfarter i veckan
Antal hamnar
3
Antal färjeförbindelser
2
Antal färjerederier
1
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Alla Santa Maria Salina Calabria färjerutter

Letar du efter en Santa Maria Salina till Calabria färja? Upptäck de mest populära rutterna som gör att du kan segla mellan dessa olika regioner. Oavsett om du vill nå öar, historiska hamnar eller pittoreska stränder är färjor ett bekvämt och bekvämt sätt att resa mellan Santa Maria Salina och Calabria. Bekväma hytter, restauranger ombord, biografer, barnaktiviteter... färjor från Liberty Lines erbjuder utmärkta faciliteter och tjänster för hela familjen.

För att planera din färjeresa till Santa Maria Salina, Vibo Valentia eller Reggio Kalabrien använder du vårt prisjämförelseverktyg för att hitta de bästa erbjudandena på Santa Maria Salina Calabria färjebiljetter som sparar dig tid och pengar. Med hjälp av vårt lättanvända prisjämförelseverktyg kan du hitta erbjudanden och tidtabeller från ett antal färjebolag inklusive Liberty Lines. Det finns säkert ett erbjudande som passar dina behov och din budget. Sök bland 2 färjerutter mellan Santa Maria Salina och Calabria!

Sök efter färjor
Sök och boka boende
Färja Santa Maria Salina Calabria - Billiga båtbiljetter

Guide för en färjeresa från Santa Maria Salina till Calabria

Calabria: Ankomst med färja från Santa Maria Salina och utforskning av regionen

Kalabrien är känt för sina magnifika stränder, kristallklara vatten och pittoreska kustlinje. När du väl har anlänt bör du besöka Tropea, en liten kuststad som ligger på en klippa med utsikt över Tyrrenska havet. Strosa genom de smala gatorna och beundra den fantastiska panoramautsikten. Tropeas strand, med sin fina sand och turkosa vatten, är också ett måste.

En annan plats att utforska är Reggio Calabria, den viktigaste staden i regionen. Här kan du besöka det nationella arkeologiska museet, som är hem för de berömda Riace-bronserna, bronsstatyer från det femte århundradet före Kristus som upptäcktes utanför den kalabriska kusten. Du kan också ta en promenad längs Lungomare, strandpromenaden, och beundra Messinasundet och Etna i bakgrunden.

Calabria: Bästa tiden att resa?

Om du funderar på att resa till Kalabrien är våren, från mars till juni, en av de bästa årstiderna. Temperaturerna börjar stiga och varierar mellan 15 och 25 grader Celsius, och solen är generös. Trädgårdarna och landsbygden står i full blom och bjuder på magnifika vyer. Det är också den perfekta tiden att njuta av kusten och stränderna innan sommarens folkmassor anländer.

Sommaren i Kalabrien kan vara varm och torr, med temperaturer som ibland överstiger 30 grader Celsius. Juli och augusti är de varmaste månaderna, och om du gillar värme och sommaraktiviteter är det här den perfekta tiden att besöka regionens berömda badorter, som Tropea eller Capo Vaticano. Men var beredd på stora turistströmmar och trånga stränder.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

None

None
None
None