Rekommenderad rutt
Santa Cruz de Tenerife
Resa direkt till Morrojable med färja
Morrojable
Se priser
Alternativa rutter
Santa Cruz de Tenerife
Resa med färja till Las Palmas De Gran Canaria
Las Palmas De Gran Canaria
Resa med färja till Morrojable
Morrojable
Se priser

Hur tar man sig från Santa Cruz de Tenerife till Morrojable med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Santa Cruz de Tenerife till Morrojable? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Santa Cruz de Tenerife till Morrojable är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Santa Cruz de Tenerife till Morrojable, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Santa Cruz de Tenerife till Morrojable så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Naviera Armas, Fred Olsen Express eller Acciona Trasmediterránea. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Santa Cruz de Tenerife Morrojable som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Naviera Armas-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Santa Cruz de Tenerife till Morrojable behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Santa Cruz de Tenerife till Morrojable

Avgångshamn
Santa Cruz de Tenerife
Spanien
Kanarieöarna
Ankomsthamn
Morrojable
Spanien
Kanarieöarna
Avstånd
191 km
Färjerederier
Naviera Armas, Fred Olsen Express, Acciona Trasmediterránea
Frekvens av överfarter
7 överfarter i veckan
Minsta tid för överfart
6 timmar 10 minuter
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Santa Cruz de Tenerife Morrojable: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Santa Cruz de Tenerife till Morrojable kan du hitta biljetter från 1145 kr för en person om du reser utan bil till 2637 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Santa Cruz de Tenerife till Morrojable är 1897 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Santa Cruz de Tenerife till Morrojable är 5 timmar 48 minuter. De långsammaste färjorna tar 11 timmar 20 minuter att nå Morrojable, medan de snabbaste båtarna anländer till Morrojable på 4 timmar 15 minuter. Den första färjan avgår från hamnen i Santa Cruz de Tenerife kl 06:00. Den sista båten till Morrojable avgår från hamnen i Santa Cruz de Tenerife kl 13:30.

Genomsnittspris för en Santa Cruz de Tenerife till Morrojable färjeöverfart
1897 kr
Prisintervall för färjor Santa Cruz de Tenerife Morrojable (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
1145 kr - 2637 kr
Genomsnittlig överfartstid Santa Cruz de Tenerife Morrojable
5 timmar 48 minuter
Avgångstid för första färjan till Morrojable
06:00
Tid då sista färjan avgår till Morrojable
13:30
Ankomsttid för första färjan till Morrojable
12:45
Ankomsttid för sista färjan till Morrojable
18:30

Vilka bolag trafikerar mellan Santa Cruz de Tenerife och Morrojable?

Om du vill resa mellan Santa Cruz de Tenerife och Morrojable med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Naviera Armas som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Naviera Armas Santa Cruz de Tenerife Morrojable
Naviera Armas
Naviera Armas är ett färjerederi med säte i Santa Cruz de Tenerife, Kanarieöarna. Företaget grundades 1971 och erbjuder överfarter till flera destinationer på Kanarieöarna, i Spanien och Marocko. På Vivanoda kan du jämföra priser för Santa Cruz de Tenerife-Morrojable och boka en biljett från Naviera Armas mellan Santa Cruz de Tenerife och Morrojable. Naviera Armas kör 7 överfarter i veckan till Morrojable från Santa Cruz de Tenerife och restiden är 6 timmar 10 minuter. Mer information om Naviera Armas
6 timmar 10 minuter
7 överfarter i veckan

Var avgår färjorna från i Santa Cruz de Tenerife? Var anländer båtarna i Morrojable?

Avgångshamn i Santa Cruz de Tenerife

Naviera Armass färjor till Morrojable avgår från följande hamnar i Santa Cruz de Tenerife:

Santa Cruz de Tenerife
Karta
Santa Cruz de Tenerife
Karta

Ankomsthamn i Morrojable

Naviera Armas fartyg anländer till Morrojable från följande hamnar:

Morrojable
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Om du tar en färja från Santa Cruz de Tenerife till Morrojable tar det minst 6 timmar 10 minuter att täcka de 191 km mellan Santa Cruz de Tenerife och Morrojable.

Det beror ofta på säsongen (det finns färre överfarter mellan Santa Cruz de Tenerife och Morrojable på vintern) och färjerederiet (Naviera Armas). Det finns för närvarande 7 överfarter i veckan mellan Santa Cruz de Tenerife och Morrojable.

Det finns 1 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Santa Cruz de Tenerife och Morrojable: Naviera Armas.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Naviera Armas, Fred Olsen Express, Acciona Trasmediterránea.

För att åka med båt från Santa Cruz de Tenerife till Morrojable kan du hitta priser från 1145 kr för det lägsta, till 2637 kr för det högsta. Det genomsnittliga priset vi observerade var 1897 kr.

Den första färjan avgår från Santa Cruz de Tenerife kl 06:00 till Morrojable.

Den sista färjan till Morrojable avgår vanligtvis från Santa Cruz de Tenerife kl 13:30.

Färja Santa Cruz de Tenerife Morrojable - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Santa Cruz de Tenerife till Morrojable

Vad kan man besöka och göra i Morrojable?

En av Morrojables huvudattraktioner är Jandia-stranden, känd för att vara en av Fuerteventuras vackraste stränder. Det kristallklara vattnet, den fina sanden och de imponerande sanddynerna lockar besökare som vill koppla av och simma.

Förutom stranden har Morrojable också Punta Jandia-fyren, ett historiskt monument som erbjuder en spektakulär panoramautsikt över Atlanten. En promenad till fyren är ett utmärkt tillfälle att upptäcka områdets naturliga skönhet och njuta av en trevlig promenad.

Om du känner dig äventyrlig får du inte missa chansen att ta en båttur för att se delfiner och valar i deras naturliga miljö. Dessa utflykter ger dig möjlighet att upptäcka Kanarieöarnas rika marina djurliv samtidigt som du njuter av kustens skönhet.

För att utforska området runt Morrojable kan du hyra en bil eller använda kollektivtrafiken. Lokala bussar förbinder staden med andra delar av ön, vilket gör det enkelt att utforska andra stränder, byar och intressanta platser. Du kan också hyra cyklar för att utforska det omgivande området i din egen takt.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid