Rekommenderad rutt
Santa Cruz de Tenerife
Resa direkt till Arrecife med färja
Arrecife
Se priser
Alternativa rutter
Santa Cruz de Tenerife
Resa med färja till Las Palmas De Gran Canaria
Las Palmas De Gran Canaria
Resa med färja till Arrecife
Arrecife
Se priser

Hur tar man sig från Santa Cruz de Tenerife till Arrecife med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Santa Cruz de Tenerife till Arrecife? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Santa Cruz de Tenerife till Arrecife är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Santa Cruz de Tenerife till Arrecife, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Santa Cruz de Tenerife till Arrecife så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas eller Fred Olsen Express. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Santa Cruz de Tenerife Arrecife som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Acciona Trasmediterránea eller Naviera Armas-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Santa Cruz de Tenerife till Arrecife behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Santa Cruz de Tenerife till Arrecife

Avgångshamn
Santa Cruz de Tenerife
Spanien
Kanarieöarna
Ankomsthamn
Arrecife
Spanien
Kanarieöarna
Avstånd
269 km
Färjerederier
Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas, Fred Olsen Express
Frekvens av överfarter
3 överfarter per dag
Minsta tid för överfart
10 timmar 50 minuter
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Santa Cruz de Tenerife Arrecife: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Santa Cruz de Tenerife till Arrecife kan du hitta biljetter från 1365 kr för en person om du reser utan bil till 3273 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Santa Cruz de Tenerife till Arrecife är 2336 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Santa Cruz de Tenerife till Arrecife är 15 timmar 38 minuter. De långsammaste färjorna tar 20 timmar 30 minuter att nå Arrecife, medan de snabbaste båtarna anländer till Arrecife på 8 timmar 45 minuter. Den första färjan avgår från hamnen i Santa Cruz de Tenerife kl 01:30. Den sista båten till Arrecife avgår från hamnen i Santa Cruz de Tenerife kl 16:30.

Genomsnittspris för en Santa Cruz de Tenerife till Arrecife färjeöverfart
2336 kr
Prisintervall för färjor Santa Cruz de Tenerife Arrecife (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
1365 kr - 3273 kr
Genomsnittlig överfartstid Santa Cruz de Tenerife Arrecife
15 timmar 38 minuter
Avgångstid för första färjan till Arrecife
01:30
Tid då sista färjan avgår till Arrecife
16:30
Ankomsttid för första färjan till Arrecife
06:30
Ankomsttid för sista färjan till Arrecife
22:00

Varför ta en färja från Santa Cruz de Tenerife till Arrecife?

Oavsett om du reser ensam, som par eller med familjen kan en färja från Santa Cruz de Tenerife till Arrecife vara ett bekvämt och trevligt alternativ för att ta dig till Arrecife. Här är 3 anledningar till varför vi tycker att en färja från Santa Cruz de Tenerife till Arrecife är ett idealiskt sätt att resa.

För att njuta av den otroliga havsutsikten
När vi åker på semester vid havet söker vi i allmänhet efter havsutsikt så mycket som möjligt (på restaurangen, på hotellet, på en vandring...). Under överfarten från Santa Cruz de Tenerife till Arrecife, oavsett om du befinner dig på däck, äter i restaurangen eller kopplar av i de bekväma salongerna på Acciona Trasmediterránea eller Naviera Armas-fartyget, kommer du helt enkelt att sitta på första parkett för att se det otroliga skådespel som havet erbjuder. Restaurang, barer, salonger, hytter... den magnifika havsutsikten är allestädes närvarande ombord på fartyget.
Njut av den friska havsluften
Det råder inte längre något tvivel om att havsluften har många hälsofördelar. I Santa Cruz de Tenerife kan du, så snart du lämnar hamnen, ta en promenad på däck på Acciona Trasmediterránea eller Naviera Armas-båten och njuta av havsstrålen och den uppfriskande syreberikade havsluften: en riktig thalassokur och mycket effektiv för att ventilera lungorna! En känsla av välbefinnande kommer snabbt att gripa tag i dig. Detta gör att du kan börja din semester i Arrecife full av energi.
Du behöver inte oroa dig för att resa med din cykel
På tåg, buss eller flyg är det ofta mycket komplicerat och ibland omöjligt att resa med denna besvärliga följeslagare: din cykel. Så är inte fallet på färjan. Precis som alla andra fordon kommer din tvåhjuling att parkeras i fartygets garage. Du lämnar den där under hela överfarten Santa Cruz de Tenerife-Arrecife i full säkerhet och utan att vara rädd för att den ska skadas. Du hittar den när du går i land vid ankomsten till Arrecife.

Vilka bolag trafikerar mellan Santa Cruz de Tenerife och Arrecife?

Om du vill resa mellan Santa Cruz de Tenerife och Arrecife med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Acciona Trasmediterránea eller Naviera Armas som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Acciona Trasmediterránea Santa Cruz de Tenerife Arrecife
Acciona Trasmediterránea
Acciona Trasmediterránea grundades 1989 och har sitt säte i Barcelona, Spanien. Företaget betjänar Medelhavsregionerna i Spanien, Frankrike och Italien. På Vivanoda kan du jämföra priser för Santa Cruz de Tenerife-Arrecife och boka en biljett från Acciona Trasmediterránea mellan Santa Cruz de Tenerife och Arrecife. Acciona Trasmediterránea kör 1 överfarter i veckan till Arrecife från Santa Cruz de Tenerife och restiden är 23 timmar 30 minuter. Mer information om Acciona Trasmediterránea
23 timmar 30 minuter
1 överfarter i veckan
Naviera Armas Santa Cruz de Tenerife Arrecife
Naviera Armas
Naviera Armas är ett färjerederi med säte i Santa Cruz de Tenerife, Kanarieöarna. Företaget grundades 1971 och erbjuder överfarter till flera destinationer på Kanarieöarna, i Spanien och Marocko. På Vivanoda kan du jämföra priser för Santa Cruz de Tenerife-Arrecife och boka en biljett från Naviera Armas mellan Santa Cruz de Tenerife och Arrecife. Naviera Armas kör 3 överfarter per dag till Arrecife från Santa Cruz de Tenerife och restiden är 10 timmar 50 minuter. Mer information om Naviera Armas
10 timmar 50 minuter
3 överfarter per dag

Var avgår färjorna från i Santa Cruz de Tenerife? Var anländer båtarna i Arrecife?

Avgångshamn i Santa Cruz de Tenerife

Acciona Trasmediterránea eller Naviera Armass färjor till Arrecife avgår från följande hamnar i Santa Cruz de Tenerife:

Santa Cruz de Tenerife
Karta
Santa Cruz de Tenerife
Karta

Ankomsthamn i Arrecife

Naviera Armas eller Acciona Trasmediterránea fartyg anländer till Arrecife från följande hamnar:

Arrecife
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Om du tar en färja från Santa Cruz de Tenerife till Arrecife tar det minst 10 timmar 50 minuter att täcka de 269 km mellan Santa Cruz de Tenerife och Arrecife.

Det beror ofta på säsongen (det finns färre överfarter mellan Santa Cruz de Tenerife och Arrecife på vintern) och färjerederiet (Acciona Trasmediterránea och Naviera Armas). Det finns för närvarande 3 överfarter per dag mellan Santa Cruz de Tenerife och Arrecife.

Det finns 2 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Santa Cruz de Tenerife och Arrecife: Acciona Trasmediterránea och Naviera Armas.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas, Fred Olsen Express.

Under din överfart mellan Santa Cruz de Tenerife och Arrecife reser du 269 km.

För att åka med båt från Santa Cruz de Tenerife till Arrecife kan du hitta priser från 1365 kr för det lägsta, till 3273 kr för det högsta. Det genomsnittliga priset vi observerade var 2336 kr.

Den första färjan avgår från Santa Cruz de Tenerife kl 01:30 till Arrecife.

Den sista färjan till Arrecife avgår vanligtvis från Santa Cruz de Tenerife kl 16:30.

Färja Santa Cruz de Tenerife Arrecife - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Santa Cruz de Tenerife till Arrecife

Vad kan man besöka och göra i Arrecife?

En av Arrecifes höjdpunkter är den livliga palmkantade strandpromenaden som är full av barer och restauranger. Den gyllene sandstranden Playa del Reducto är en perfekt plats att koppla av och njuta av solen, medan det klara vattnet är perfekt för simning. För vattensportsentusiaster finns det gott om alternativ, som dykning och surfing, som erbjuder ett annat sätt att njuta av den vackra omgivningen.

Om du är intresserad av historia och kultur får du inte missa ett besök på Castillo de San Gabriel, ett fort som nu inrymmer International Museum of Contemporary Art. Här kan du beundra utställningar med modern konst av lokala och internationella konstnärer. Inte långt därifrån ligger Charco de San Ginés, en pittoresk liten lagun omgiven av traditionella vita hus, där du kan ta en promenad och njuta av den fridfulla atmosfären.

Om du vill utforska omgivningarna kan du hyra en bil eller ta bussen. Bara några kilometer från Arrecife ligger Timanfaya nationalpark, känd för sina spektakulära vulkaniska landskap. Månlandskapet på denna fascinerande plats är unikt i världen, och du kan upptäcka lavagejsrar och geologiska formationer som vittnar om öns tidigare vulkaniska aktivitet.

Vill man ha en lugnare upplevelse kan man bege sig till den närbelägna byn Teguise, där öns största och äldsta söndagsmarknad finns. Här hittar du lokala produkter, traditionellt hantverk och en livlig atmosfär.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid