San Nicola
Resa direkt till Vieste med färja
Vieste
Se priser

Hur tar man sig från San Nicola till Vieste med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från San Nicola till Vieste? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från San Nicola till Vieste är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från San Nicola till Vieste, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från San Nicola till Vieste så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som NLG - Navigazione Libera del Golfo. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till San Nicola Vieste som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta NLG - Navigazione Libera del Golfo-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från San Nicola till Vieste behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från San Nicola till Vieste

Avgångshamn
San Nicola
Italien
Apulien
Ankomsthamn
Vieste
Italien
Apulien
Avstånd
61 km
Färjerederier
NLG - Navigazione Libera del Golfo
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Vilka bolag trafikerar mellan San Nicola och Vieste?

Om du vill resa mellan San Nicola och Vieste med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat NLG - Navigazione Libera del Golfo som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

NLG - Navigazione Libera del Golfo San Nicola Vieste
NLG - Navigazione Libera del Golfo
Navigazione Libera del Golfo (NLG) grundades 1950 och har sitt säte i Neapel, Italien. Företaget erbjuder färjeöverfarter i Neapelbukten och Sardinienområdet. På Vivanoda kan du jämföra priser för San Nicola-Vieste och boka en biljett från NLG - Navigazione Libera del Golfo mellan San Nicola och Vieste. Mer information om NLG - Navigazione Libera del Golfo

Var avgår färjorna från i San Nicola? Var anländer båtarna i Vieste?

Avgångshamn i San Nicola

NLG - Navigazione Libera del Golfos färjor till Vieste avgår från följande hamnar i San Nicola:

San Nicola
Karta

Ankomsthamn i Vieste

NLG - Navigazione Libera del Golfo fartyg anländer till Vieste från följande hamnar:

Vieste
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende
Färja San Nicola Vieste - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från San Nicola till Vieste

Vad kan man besöka och göra i Vieste?

En av Viestes huvudattraktioner är dess magnifika medeltida historiska centrum, med sina smala gator och stenbyggnader. Här kan du beundra imponerande byggnader som Vieste Castle, en normandisk fästning med panoramautsikt över Adriatiska havet. Du hittar också Vieste-katedralen, som byggdes på 1000-talet och är ett anmärkningsvärt exempel på romansk arkitektur.

Vieste är också känt för sina sandstränder och kristallklara vatten. Stranden vid Pizzomunno, med sin berömda kalkstensklippa som är nästan 25 meter hög, är ett måste för alla som gillar att bada och slappa. Man kan också ägna sig åt vattensporter som dykning, kajakpaddling och segling.

Om du vill utforska området runt Vieste får du inte missa Tremitiöarna, en skärgård som ligger cirka 22 kilometer utanför kusten. Dessa öar är kända för sitt kristallklara vatten och sitt rika marina liv, vilket gör dem till ett paradis för dykare och snorklare.

För att ta dig runt i Vieste och det omgivande området kan du hyra en bil, vilket gör det enkelt att ta sig runt och upptäcka Puglias många underverk. Du kan också använda kollektivtrafiken, t.ex. de lokala bussarna, för att ta dig runt i staden och det omgivande området.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid