San Nicola
Resa direkt till Porto di Vasto med färja
Porto di Vasto
Se priser

Hur tar man sig från San Nicola till Porto di Vasto med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från San Nicola till Porto di Vasto? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från San Nicola till Porto di Vasto är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från San Nicola till Porto di Vasto, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från San Nicola till Porto di Vasto så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som NLG - Navigazione Libera del Golfo. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till San Nicola Porto di Vasto som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta NLG - Navigazione Libera del Golfo-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från San Nicola till Porto di Vasto behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från San Nicola till Porto di Vasto

Avgångshamn
San Nicola
Italien
Apulien
Ankomsthamn
Porto di Vasto
Italien
Abruzzo
Avstånd
67 km
Färjerederier
NLG - Navigazione Libera del Golfo
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Vilka bolag trafikerar mellan San Nicola och Porto di Vasto?

Om du vill resa mellan San Nicola och Porto di Vasto med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat NLG - Navigazione Libera del Golfo som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

NLG - Navigazione Libera del Golfo San Nicola Porto di Vasto
NLG - Navigazione Libera del Golfo
Navigazione Libera del Golfo (NLG) grundades 1950 och har sitt säte i Neapel, Italien. Företaget erbjuder färjeöverfarter i Neapelbukten och Sardinienområdet. På Vivanoda kan du jämföra priser för San Nicola-Porto di Vasto och boka en biljett från NLG - Navigazione Libera del Golfo mellan San Nicola och Porto di Vasto. Mer information om NLG - Navigazione Libera del Golfo

Var avgår färjorna från i San Nicola? Var anländer båtarna i Porto di Vasto?

Avgångshamn i San Nicola

NLG - Navigazione Libera del Golfos färjor till Porto di Vasto avgår från följande hamnar i San Nicola:

San Nicola
Karta

Ankomsthamn i Porto di Vasto

NLG - Navigazione Libera del Golfo fartyg anländer till Porto di Vasto från följande hamnar:

Vasto
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende
Färja San Nicola Porto di Vasto - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från San Nicola till Porto di Vasto

Vad kan man besöka och göra i Porto di Vasto?

Den största attraktionen i Porto di Vasto är utan tvekan fiskehamnen. Promenera längs kajerna och beundra de färgglada båtarna och fiskenäten som torkar i solen. Fisk- och skaldjursälskare kan njuta av dagens färska fångst på någon av hamnens många restauranger.

Stranden i Porto di Vasto är också ett måste. Med sitt kristallklara vatten och gyllene sand är det den perfekta platsen att koppla av och njuta av solen. Du kan hyra solstolar och parasoll eller bara luta dig tillbaka på din handduk. Om du är mer aktiv finns det gott om vattensporter som vindsurfing, jetski och dykning.

Om du vill upptäcka området runt Porto di Vasto kan du hyra en cykel och ge dig ut på de smala gatorna i Vastos historiska centrum, som ligger bara några kilometer bort. Du kommer att älska kullerstensgatorna, de gamla kyrkorna och det medeltida slottet. Missa inte Piazza Rossetti, med sin hisnande havsutsikt.

Om du vill utforska regionen ytterligare kan du hyra en bil eller ta bussen till Abruzzos nationalparker. Dessa parker erbjuder vackra bergslandskap, vandringsleder och möjligheter att titta på vilda djur. Missa inte nationalparken Majella, som är känd för sina vargar och björnar.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid