San Nicola
Resa direkt till Peschici med färja
Peschici
Se priser

Hur tar man sig från San Nicola till Peschici med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från San Nicola till Peschici? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från San Nicola till Peschici är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från San Nicola till Peschici, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från San Nicola till Peschici så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som MS&G. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till San Nicola Peschici som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta MS&G-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från San Nicola till Peschici behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från San Nicola till Peschici

Avgångshamn
San Nicola
Italien
Apulien
Ankomsthamn
Peschici
Italien
Apulien
Avstånd
46 km
Färjerederier
MS&G
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Vilka bolag trafikerar mellan San Nicola och Peschici?

Om du vill resa mellan San Nicola och Peschici med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat MS&G som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

MS&G San Nicola Peschici
MS&G
MS&G bedriver färjetrafik till Italien, inklusive färjetrafik mellan hamnarna i San Nicola och Peschici. På Vivanoda kan du jämföra priser för San Nicola-Peschici och boka en biljett från MS&G mellan San Nicola och Peschici. Mer information om MS&G

Var avgår färjorna från i San Nicola? Var anländer båtarna i Peschici?

Avgångshamn i San Nicola

MS&Gs färjor till Peschici avgår från följande hamnar i San Nicola:

San Nicola
Karta

Ankomsthamn i Peschici

MS&G fartyg anländer till Peschici från följande hamnar:

Peschici
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende
Färja San Nicola Peschici - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från San Nicola till Peschici

Vad kan man besöka och göra i Peschici?

En av Peschicis största attraktioner är den gamla stadsdelen, som ligger på en klippa med fantastisk utsikt över kusten. När du promenerar längs kullerstensgatorna i gamla stan kan du beundra den typiska arkitekturen i regionen, med vitkalkade hus och blomfyllda balkonger. Missa inte ett besök i 1200-talsslottet, som dominerar staden och erbjuder en otrolig panoramautsikt över kusten.

För strandälskare erbjuder Peschici flera alternativ. Zaiana-stranden, strax nedanför den gamla stadsdelen, är en av de mest populära i området. Med sin fina sand och kristallklara vatten är det den perfekta platsen att koppla av och simma. Om du föredrar lite äventyr kan du också hyra en båt och utforska de magnifika havsgrottorna längs kusten.

För att upptäcka området runt Peschici kan du besöka den närliggande nationalparken Gargano. Denna naturpark erbjuder en mängd olika hisnande landskap, från täta skogar till klippiga klippor och charmiga fiskebyar. Missa inte ett besök på de berömda Tremitiöarna, en skyddad skärgård bara några kilometer utanför kusten.

Peschici är en liten stad som lätt kan utforskas till fots. De smala gatorna i den gamla staden tillåter inte bilar, så det är bäst att lämna dem på en av parkeringsplatserna som finns vid infarten till staden. Om du vill besöka det omgivande området kan du hyra en bil eller använda de lokala bussarna som trafikerar de olika städerna i regionen.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid