San Felice Circeo
Resa direkt till Ponza med färja
Ponza
Se priser

Hur tar man sig från San Felice Circeo till Ponza med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från San Felice Circeo till Ponza? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från San Felice Circeo till Ponza är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från San Felice Circeo till Ponza, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från San Felice Circeo till Ponza så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Pontina Navigazione. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till San Felice Circeo Ponza som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Pontina Navigazione-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från San Felice Circeo till Ponza behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från San Felice Circeo till Ponza

Avgångshamn
San Felice Circeo
Italien
Latium
Ankomsthamn
Ponza
Italien
Pontinska öarna
Avstånd
39 km
Färjerederier
Pontina Navigazione
Frekvens av överfarter
7 överfarter i veckan
Minsta tid för överfart
1 timmar
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Vilka bolag trafikerar mellan San Felice Circeo och Ponza?

Om du vill resa mellan San Felice Circeo och Ponza med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Pontina Navigazione som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Pontina Navigazione San Felice Circeo Ponza
Pontina Navigazione
Pontina Navigazione bedriver färjetrafik till Italien, inklusive färjetrafik mellan hamnarna i San Felice Circeo och Ponza. På Vivanoda kan du jämföra priser för San Felice Circeo-Ponza och boka en biljett från Pontina Navigazione mellan San Felice Circeo och Ponza. Pontina Navigazione kör 7 överfarter i veckan till Ponza från San Felice Circeo och restiden är 1 timmar. Mer information om Pontina Navigazione
1 timmar
7 överfarter i veckan

Var avgår färjorna från i San Felice Circeo? Var anländer båtarna i Ponza?

Avgångshamn i San Felice Circeo

Pontina Navigaziones färjor till Ponza avgår från följande hamnar i San Felice Circeo:

San Felice Circeo
Karta

Ankomsthamn i Ponza

Pontina Navigazione fartyg anländer till Ponza från följande hamnar:

Ponza
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende
Färja San Felice Circeo Ponza - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från San Felice Circeo till Ponza

Vad kan man besöka och göra i Ponza?

En av Ponzas främsta sevärdheter är Grotte de la Maga Circe, en imponerande havsgrotta som sägs ha varit tillhåll för trollkvinnan Circe i den grekiska mytologin. Du kan ta dig dit med båt och utforska det turkosa vattnet och de fascinerande klippformationerna.

En annan populär sevärdhet i Ponza är stranden vid Chiaia di Luna, en sträcka med gyllene sand omgiven av branta klippor. Här kan du tillbringa lata dagar i solen och simma i det varma Medelhavsvattnet.

För att upptäcka öns naturliga skönhet kan du också hyra en båt eller ta en båttur runt ön. På så sätt kan du utforska de hemliga vikar, grottor och spektakulära klippor som kantar Ponzas kustlinje.

Det vanligaste transportmedlet på ön är båt, både för att ta sig till ön från fastlandet och för att ta sig från en plats till en annan på själva ön. Det går regelbundna färjor mellan Ponza och Porto di Formia eller Anzio, som är de viktigaste påstigningsplatserna för att ta sig till ön. Väl på ön kan du åka buss eller hyra en skoter eller bil för extra bekvämlighet.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid