Rekommenderad rutt
San Antonio de Portmany
Resa direkt till Denia med färja
Denia
Se priser
Alternativa rutter
San Antonio de Portmany
Resa med färja till Valencia
Valencia
Resa med buss, samåkning till Denia
Denia
Se priser

Hur tar man sig från San Antonio de Portmany till Denia med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från San Antonio de Portmany till Denia? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från San Antonio de Portmany till Denia är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från San Antonio de Portmany till Denia, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från San Antonio de Portmany till Denia så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Acciona Trasmediterránea eller Baleària. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till San Antonio de Portmany Denia som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Baleària-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från San Antonio de Portmany till Denia behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från San Antonio de Portmany till Denia

Avgångshamn
San Antonio de Portmany
Spanien
Balearerna
Ankomsthamn
Denia
Spanien
Valencianska gemenskapen
Avstånd
105 km
Färjerederier
Acciona Trasmediterránea, Baleària
Frekvens av överfarter
14 överfarter i veckan
Minsta tid för överfart
2 timmar
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Vilka bolag trafikerar mellan San Antonio de Portmany och Denia?

Om du vill resa mellan San Antonio de Portmany och Denia med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Baleària som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Baleària San Antonio de Portmany Denia
Baleària
Baleària grundades 1997 och är ett färjerederi med säte i Valencia, Spanien. Det erbjuder överfarter till flera destinationer i Spanien, Frankrike och Italien. På Vivanoda kan du jämföra priser för San Antonio de Portmany-Denia och boka en biljett från Baleària mellan San Antonio de Portmany och Denia. Baleària kör 14 överfarter i veckan till Denia från San Antonio de Portmany och restiden är 2 timmar. Mer information om Baleària
2 timmar
14 överfarter i veckan

Var avgår färjorna från i San Antonio de Portmany? Var anländer båtarna i Denia?

Avgångshamn i San Antonio de Portmany

Baleàrias färjor till Denia avgår från följande hamnar i San Antonio de Portmany:

Ibiza San Antonio
Karta

Ankomsthamn i Denia

Baleària fartyg anländer till Denia från följande hamnar:

Dénia
Karta
Andra alternativa avgångar från San Antonio de Portmany till Denia
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Om du tar en färja från San Antonio de Portmany till Denia tar det minst 2 timmar att täcka de 105 km mellan San Antonio de Portmany och Denia.

Det beror ofta på säsongen (det finns färre överfarter mellan San Antonio de Portmany och Denia på vintern) och färjerederiet (Baleària). Det finns för närvarande 14 överfarter i veckan mellan San Antonio de Portmany och Denia.

Det finns 1 färjerederier som trafikerar sträckan mellan San Antonio de Portmany och Denia: Baleària.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Acciona Trasmediterránea, Baleària.

Färja San Antonio de Portmany Denia - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från San Antonio de Portmany till Denia

Vad kan man besöka och göra i Denia?

Denias främsta attraktion är utan tvekan dess medeltida slott, som har utsikt över staden från en kulle. Slottet har anor från 1000-talet och erbjuder inte bara en fantastisk utsikt över staden och havet, utan ger också en fängslande inblick i Denias historia genom sina många utställningar. Du kan se romerska lämningar, morisk keramik och medeltida rustningar.

Förutom slottet har Denia också ett pittoreskt historiskt centrum, där du kan förlora dig i de smala gatorna och beundra den traditionella arkitekturen. Passa på att besöka Assumptionskyrkan, som byggdes på 1500-talet, och Markisen av Campos hus, ett magnifikt aristokratiskt residens som har omvandlats till ett museum.

Stränderna i Denia är en annan stor attraktion. Med över 20 kilometer kustlinje har du mycket att välja på när det gäller att njuta av solen eller vattensporter som segling, dykning eller vattenskoteråkning. Stranden Les Marines är populär för sitt lugna, grunda vatten, perfekt för familjer, medan stranden Les Rotes är känd för sina klippiga vikar och kristallklara vatten.

När det gäller lokala transporter har Denia ett regelbundet bussnät, vilket gör det enkelt att utforska staden och det omgivande området. Dessutom finns det färjor som förbinder Denia med Balearerna, så att du kan ta en dagsutflykt till destinationer som Ibiza eller Mallorca.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid