Samsø
Resa direkt till Kalundborg med färja
Kalundborg
Se priser

Hur tar man sig från Samsø till Kalundborg med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Samsø till Kalundborg? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Samsø till Kalundborg är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Samsø till Kalundborg, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Samsø till Kalundborg så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som SamsøFærgen. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Samsø Kalundborg som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta SamsøFærgen-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Samsø till Kalundborg behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Samsø till Kalundborg

Avgångshamn
Samsø
Danmark
Ankomsthamn
Kalundborg
Danmark
Avstånd
32 km
Färjerederier
SamsøFærgen
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Vilka bolag trafikerar mellan Samsø och Kalundborg?

Om du vill resa mellan Samsø och Kalundborg med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat SamsøFærgen som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

SamsøFærgen Samsø Kalundborg
SamsøFærgen
SamsøFærgen bedriver färjetrafik till Danmark, inklusive färjetrafik mellan hamnarna i Samsø och Kalundborg. På Vivanoda kan du jämföra priser för Samsø-Kalundborg och boka en biljett från SamsøFærgen mellan Samsø och Kalundborg. Mer information om SamsøFærgen

Var avgår färjorna från i Samsø? Var anländer båtarna i Kalundborg?

Avgångshamn i Samsø

SamsøFærgens färjor till Kalundborg avgår från följande hamnar i Samsø:

Ballen
Karta

Ankomsthamn i Kalundborg

SamsøFærgen fartyg anländer till Kalundborg från följande hamnar:

Port of Kalundborg
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende
Färja Samsø Kalundborg - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Samsø till Kalundborg

Vad kan man besöka och göra i Kalundborg?

Stadens huvudattraktion är utan tvekan Kalundborg Slot, ett imponerande slott med anor från 1200-talet. Denna välbevarade medeltida fästning ger en fascinerande inblick i regionens historia och erbjuder en fantastisk panoramautsikt över staden. Missa inte heller St John's Church, ett annat enastående exempel på dansk gotisk arkitektur.

Konstälskare kan besöka Kalundborgs museum, som har en stor samling modern och traditionell konst. Museet erbjuder också tillfälliga utställningar och kulturevenemang under hela året, vilket gör det till ett måste för kulturälskare.

Om du vill njuta av naturen får du inte missa de vackra och fridfulla stränderna längs Kalundborgs kust. Stränderna i Bisserup och Røsnæs erbjuder fina sandstränder och kristallklart vatten, perfekt för avkoppling och återhämtning. Du kan också dra nytta av vandringslederna som slingrar sig genom skogarna och de pittoreska landskapen i regionen och erbjuder spektakulära vyer över den danska landsbygden.

När det gäller transport har Kalundborg goda förbindelser med det danska järnvägsnätet, vilket gör det till en lättillgänglig destination från landets större städer. När du väl är här rekommenderar vi att du hyr en bil för att utforska det omgivande området i din egen takt. Det finns också kollektivtrafik i staden, vilket är ett bekvämt sätt att ta sig runt.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid