Rekommenderad rutt
Saint-Malo
Resa direkt till Plymouth med färja
Plymouth
Se priser
Alternativa rutter
Saint-Malo
Resa med färja till Weymouth
Weymouth
Resa med buss, samåkning till Plymouth
Plymouth
Se priser

Hur tar man sig från Saint-Malo till Plymouth med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Saint-Malo till Plymouth? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Saint-Malo till Plymouth är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Saint-Malo till Plymouth, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Saint-Malo till Plymouth så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Condor Ferries eller Brittany Ferries. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Saint-Malo Plymouth som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Brittany Ferries-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Saint-Malo till Plymouth behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Saint-Malo till Plymouth

Avgångshamn
Saint-Malo
Frankrike
Bretagne
Ankomsthamn
Plymouth
Storbritannien
England
Avstånd
247 km
Färjerederier
Condor Ferries, Brittany Ferries
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Vilka bolag trafikerar mellan Saint-Malo och Plymouth?

Om du vill resa mellan Saint-Malo och Plymouth med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Brittany Ferries som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Brittany Ferries Saint-Malo Plymouth
Brittany Ferries
Brittany Ferries är ett rederi i Bretagne som bedriver färjetrafik till England, Irland och Spanien. På Vivanoda kan du jämföra priser för Saint-Malo-Plymouth och boka en biljett från Brittany Ferries mellan Saint-Malo och Plymouth. Mer information om Brittany Ferries

Var avgår färjorna från i Saint-Malo? Var anländer båtarna i Plymouth?

Avgångshamn i Saint-Malo

Brittany Ferriess färjor till Plymouth avgår från följande hamnar i Saint-Malo:

Saint Malo - Gare Maritime
Karta

Från Saint-Malo station?

Det finns flera praktiska alternativ för att ta sig till färjeterminalen från Saint-Malo station.

  1. Till fots: Om du inte har så mycket bagage och vill ta en kort promenad kan du helt enkelt gå till terminalen. Det är ungefär 15 minuters promenad.

  2. Med buss: Busslinje 1 kör regelbundet mellan stationen och färjeterminalen. Bussarna går ungefär var 30:e minut och resan tar ca 10 minuter. Biljetter kostar ca 1,50 €.

Från Dinard-Bretagne flygplats?

Om du anländer med flyg till Dinard-Bretagne flygplats nära Saint-Malo, har du också flera alternativ för att ta dig till färjeterminalen.

Med taxi: Det snabbaste och bekvämaste sättet att ta sig till terminalen är med taxi från flygplatsen. Resan tar ca 20 minuter och kostar ca 25 €.

Med bil från huvudvägarna?

Om du anländer med bil är det ganska enkelt att ta sig till färjeterminalen från huvudvägarna.

  1. Från Rennes på D137: Följ skyltarna mot Saint-Malo och när du är framme i staden, följ skyltarna mot "Terminal Ferry". Resan från Rennes tar ca 60 minuter, beroende på trafiksituationen.

  2. Från N176: Ta avfarten mot Saint-Malo och fortsätt på D137 och följ skyltarna mot "Terminal Ferry". Resan från N176 tar ca 10 minuter, beroende på trafiksituationen.

Väl framme vid färjeterminalen följer du skyltarna till närmaste parkeringsplats. Parkeringsavgifterna varierar, men räkna med att betala ca 15 € per dag.

Ankomsthamn i Plymouth

Brittany Ferries fartyg anländer till Plymouth från följande hamnar:

Plymouth Ferry Terminal
Karta

När du anländer med färja undrar du säkert hur du enkelt kan ta dig till olika viktiga platser i staden, till exempel stationen, flygplatsen och stadskärnan. Lyckligtvis finns det flera transportlösningar som passar dina behov, oavsett om det är med kollektivtrafik, taxi eller privat bil. Här är de olika alternativ som finns tillgängliga för dig:

För att ta dig till stationen:

Med kollektivtrafik:
  • Detta alternativ innebär att du går till hållplatsen "Western Approach" för att ta en buss på linje 2, 16, 43 eller 51, som tar dig direkt till stationen. Den totala restiden är ca 30 minuter och biljettpriset är ca 2,50 pund.
Med taxi:
  • Det finns ett antal taxibilar utanför färjeterminalen. Om ingen finns tillgänglig kan du fråga i receptionen på färjeterminalen om de kan ordna en taxi åt dig. Resan till stationen tar ca 10 minuter och kostar ca 10 pund.

För att ta dig till Exeter Airport:

Med kollektivtrafik:
  • Ta Megabus-bussen från Plymouths centrum till hållplatsen "Exeter - Exeter Honiton Road" och sedan buss 4A som tar dig direkt till flygplatsen. Restiden är ca 2 timmar och 15 minuter.
Med taxi:
  • Taxi och Uber finns tillgängliga från färjeterminalens utgång och kan ta dig direkt till flygplatsen. Taxiresan tar ca 60 minuter.
Med privat bil:
  • Från färjeterminalen följer du skyltarna till flygplatsen. Resan med bil tar ca 60 minuter och det finns avgiftsbelagda parkeringsplatser i närheten av flygplatsen.

För att nå stadens centrum:

Till fots:
  • Det tar ca 20-25 minuter att promenera till Plymouths centrum. Färjeterminalen ligger ganska nära centrum.
Med kollektivtrafik:
  • Det finns många busslinjer i Plymouth som trafikerar alla de viktigaste platserna i stadens centrum. Biljetter kostar ca 2,50 £.
Med taxi:
  • Ett antal taxibilar finns tillgängliga från färjeterminalen. Resan till stadens centrum tar ca 5-10 minuter och kostar ca 10 pund.
Med bil:
  • Från färjeterminalen följer du skyltarna mot stadens centrum. Resan med bil tar ca 10 minuter och det finns avgiftsbelagd parkering i centrum.
Andra alternativa avgångar från Saint-Malo till Plymouth
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Det finns 1 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Saint-Malo och Plymouth: Brittany Ferries.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Condor Ferries, Brittany Ferries.

Färja Saint-Malo Plymouth - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Saint-Malo till Plymouth

Vad kan man besöka och göra i Plymouth?

En av Plymouths största attraktioner är utan tvekan dess nära koppling till den maritima historien. Staden spelade en avgörande roll i de stora upptäcktsresorna på 1500-talet och var utgångspunkt för berömda fartyg som Mayflower, som förde de första kolonisterna till Amerika 1620. För att lära dig mer om denna historia ska du besöka Mayflower Museum, där du kan upptäcka artefakter och interaktiva utställningar om denna fascinerande period.

Förutom sitt maritima arv erbjuder Plymouth också ett magnifikt kustlandskap. Området kantas av fantastiska stränder som erbjuder massor av möjligheter att njuta av sol och bad. Plymouth Hoe, en strandpromenad med fantastisk utsikt över hamnen, är ett måste. Du kan också utforska den närliggande nationalparken Dartmoor, som erbjuder natursköna promenader och orörd landsbygd.

När det gäller transport är Plymouth väl försörjt. Plymouths flygplats har både inrikes- och utrikesflyg, och Plymouths järnvägsstation har förbindelser till många brittiska städer. Lokalt är det lätt att ta buss eller taxi till sevärdheterna. Om du föredrar att utforska staden i din egen takt är cykeluthyrning också ett populärt alternativ.

Plymouth erbjuder ett brett utbud av boende, från lyxhotell till prisvärda vandrarhem, vilket gör det till en destination som passar alla budgetar. Lokala restauranger erbjuder en chans att prova traditionella engelska rätter, liksom nyfångade fisk- och skaldjursspecialiteter.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid