Rekommenderad rutt
Saint-Malo
Resa direkt till Guernsey med färja
Guernsey
Se priser
Alternativa rutter
Saint-Malo
Resa med färja till Jersey
Jersey
Resa med färja, flyg till Guernsey
Guernsey
Se priser

Hur tar man sig från Saint-Malo till Guernsey med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Saint-Malo till Guernsey? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Saint-Malo till Guernsey är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Saint-Malo till Guernsey, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Saint-Malo till Guernsey så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Condor Ferries eller Manche Îles Express. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Saint-Malo Guernsey som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Condor Ferries-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Saint-Malo till Guernsey behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Saint-Malo till Guernsey

Avgångshamn
Saint-Malo
Frankrike
Bretagne
Ankomsthamn
Guernsey
Storbritannien
Kanalöarna
Avstånd
100 km
Färjerederier
Condor Ferries, Manche Îles Express
Frekvens av överfarter
6 överfarter i veckan
Minsta tid för överfart
1 timmar 55 minuter
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Saint-Malo Guernsey: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Saint-Malo till Guernsey kan du hitta biljetter från 451 kr för en person om du reser utan bil till 2984 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Saint-Malo till Guernsey är 1156 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Saint-Malo till Guernsey är 2 timmar 1 minuter. De långsammaste färjorna tar 3 timmar 10 minuter att nå Guernsey, medan de snabbaste båtarna anländer till Guernsey på 1 timmar 55 minuter. Den första färjan avgår från hamnen i Saint-Malo kl 06:45. Den sista båten till Guernsey avgår från hamnen i Saint-Malo kl 17:00.

Genomsnittspris för en Saint-Malo till Guernsey färjeöverfart
1156 kr
Prisintervall för färjor Saint-Malo Guernsey (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
451 kr - 2984 kr
Genomsnittlig överfartstid Saint-Malo Guernsey
2 timmar 1 minuter
Avgångstid för första färjan till Guernsey
06:45
Tid då sista färjan avgår till Guernsey
17:00
Ankomsttid för första färjan till Guernsey
07:40
Ankomsttid för sista färjan till Guernsey
17:55

Vilka bolag trafikerar mellan Saint-Malo och Guernsey?

Om du vill resa mellan Saint-Malo och Guernsey med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Condor Ferries som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Condor Ferries Saint-Malo Guernsey
Condor Ferries
Condor Ferries har sedan 1964 varit det ledande företaget för förbindelser mellan St Malo och Kanalöarna och Storbritannien. På Vivanoda kan du jämföra priser för Saint-Malo-Guernsey och boka en biljett från Condor Ferries mellan Saint-Malo och Guernsey. Condor Ferries kör 6 överfarter i veckan till Guernsey från Saint-Malo och restiden är 1 timmar 55 minuter. Mer information om Condor Ferries
1 timmar 55 minuter
6 överfarter i veckan

Var avgår färjorna från i Saint-Malo? Var anländer båtarna i Guernsey?

Avgångshamn i Saint-Malo

Condor Ferriess färjor till Guernsey avgår från följande hamnar i Saint-Malo:

Saint Malo - Gare Maritime
Karta

Från Saint-Malo station?

Det finns flera praktiska alternativ för att ta sig till färjeterminalen från Saint-Malo station.

  1. Till fots: Om du inte har så mycket bagage och vill ta en kort promenad kan du helt enkelt gå till terminalen. Det är ungefär 15 minuters promenad.

  2. Med buss: Busslinje 1 kör regelbundet mellan stationen och färjeterminalen. Bussarna går ungefär var 30:e minut och resan tar ca 10 minuter. Biljetter kostar ca 1,50 €.

Från Dinard-Bretagne flygplats?

Om du anländer med flyg till Dinard-Bretagne flygplats nära Saint-Malo, har du också flera alternativ för att ta dig till färjeterminalen.

Med taxi: Det snabbaste och bekvämaste sättet att ta sig till terminalen är med taxi från flygplatsen. Resan tar ca 20 minuter och kostar ca 25 €.

Med bil från huvudvägarna?

Om du anländer med bil är det ganska enkelt att ta sig till färjeterminalen från huvudvägarna.

  1. Från Rennes på D137: Följ skyltarna mot Saint-Malo och när du är framme i staden, följ skyltarna mot "Terminal Ferry". Resan från Rennes tar ca 60 minuter, beroende på trafiksituationen.

  2. Från N176: Ta avfarten mot Saint-Malo och fortsätt på D137 och följ skyltarna mot "Terminal Ferry". Resan från N176 tar ca 10 minuter, beroende på trafiksituationen.

Väl framme vid färjeterminalen följer du skyltarna till närmaste parkeringsplats. Parkeringsavgifterna varierar, men räkna med att betala ca 15 € per dag.

Ankomsthamn i Guernsey

Condor Ferries fartyg anländer till Guernsey från följande hamnar:

Saint Peter Guernsey Terminal
Karta
Andra alternativa avgångar från Saint-Malo till Guernsey
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Om du tar en färja från Saint-Malo till Guernsey tar det minst 1 timmar 55 minuter att täcka de 100 km mellan Saint-Malo och Guernsey.

Det beror ofta på säsongen (det finns färre överfarter mellan Saint-Malo och Guernsey på vintern) och färjerederiet (Condor Ferries). Det finns för närvarande 6 överfarter i veckan mellan Saint-Malo och Guernsey.

Det finns 1 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Saint-Malo och Guernsey: Condor Ferries.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Condor Ferries, Manche Îles Express.

För att åka med båt från Saint-Malo till Guernsey kan du hitta priser från 451 kr för det lägsta, till 2984 kr för det högsta. Det genomsnittliga priset vi observerade var 1156 kr.

Den första färjan avgår från Saint-Malo kl 06:45 till Guernsey.

Den sista färjan till Guernsey avgår vanligtvis från Saint-Malo kl 17:00.

Färja Saint-Malo Guernsey - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Saint-Malo till Guernsey

Vad kan man besöka och göra i Guernsey?

En av Guernseys mest kända sevärdheter är utan tvekan Château Cornet. Det befästa slottet ligger på en klippig udde och byggdes på 1200-talet och erbjuder en hisnande utsikt över havet och den omgivande landsbygden. Här finns också flera museer som berättar öns historia, från dess militära försvar till den viktorianska eran.

Guernsey är också känt för sina bunkrar från andra världskriget, som har omvandlats till museer. Du kan utforska dessa underjordiska tunnlar och upptäcka Guernseys strategiska roll under kriget.

Förutom sitt historiska arv är Guernsey känt för sina gyllene sandstränder. Fermain Bay är en av de mest populära, med sitt kristallklara vatten och idylliska läge. Vattensportentusiaster kommer också att hitta mycket att göra här, med möjligheter till segling, kajakpaddling och paddle boarding.

För att ta sig runt på ön finns det flera olika transportmedel. Det väl utbyggda bussnätet gör det lätt att nå de olika delarna av ön. För dem som föredrar ett mer flexibelt alternativ är cykeluthyrning ett utmärkt alternativ. Guernsey är en liten ö, vilket gör den perfekt att utforska med cykel. Dessutom finns det många vandringsleder som korsar ön och erbjuder hisnande vyer över kusten och klipporna.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid