Rossaveal
Resa direkt till Inishmaan med färja
Inishmaan
Se priser

Hur tar man sig från Rossaveal till Inishmaan med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Rossaveal till Inishmaan? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Rossaveal till Inishmaan är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Rossaveal till Inishmaan, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Rossaveal till Inishmaan så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Aran Island Ferries. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Rossaveal Inishmaan som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Aran Island Ferries-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Rossaveal till Inishmaan behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Rossaveal till Inishmaan

Avgångshamn
Rossaveal
Irland
Ankomsthamn
Inishmaan
Irland
Aran Islands
Avstånd
19 km
Färjerederier
Aran Island Ferries
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Vilka bolag trafikerar mellan Rossaveal och Inishmaan?

Om du vill resa mellan Rossaveal och Inishmaan med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Aran Island Ferries som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Aran Island Ferries Rossaveal Inishmaan
Aran Island Ferries
Aran Island Ferries bedriver färjetrafik till Irland, inklusive färjetrafik mellan hamnarna i Rossaveal och Inishmaan. På Vivanoda kan du jämföra priser för Rossaveal-Inishmaan och boka en biljett från Aran Island Ferries mellan Rossaveal och Inishmaan. Mer information om Aran Island Ferries

Var avgår färjorna från i Rossaveal? Var anländer båtarna i Inishmaan?

Avgångshamn i Rossaveal

Aran Island Ferriess färjor till Inishmaan avgår från följande hamnar i Rossaveal:

Rossaveel
Karta

Ankomsthamn i Inishmaan

Aran Island Ferries fartyg anländer till Inishmaan från följande hamnar:

Inishmaan
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende
Färja Rossaveal Inishmaan - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Rossaveal till Inishmaan

Vad kan man besöka och göra i Inishmaan?

Inishmaan erbjuder besökare en autentisk upplevelse av den irländska landsbygden, med fantastisk natur och en varm, välkomnande atmosfär. Ön är relativt liten, vilket gör den lätt att utforska till fots eller med cykel. Till öns främsta sevärdheter hör arkeologiska utgrävningar, pittoreska stränder och ett levande lokalsamhälle.

En av Inishmaans höjdpunkter är fortet Dún Chonchúir, en gammal stenfästning på en kulle. Det välbevarade fortet erbjuder panoramautsikt över ön och det omgivande havet. Historieintresserade kommer också att uppskatta möjligheten att besöka Cill Cheiginn, en gammal kyrkogård med anor från 800-talet.

Naturen är också riklig på Inishmaan. Öns stränder, som Trá Leathrach och Trá na mBan, bjuder på storslagen natur och är idealiska för avkoppling eller promenader längs stranden. På ön finns också naturreservatet Oileán an Ghallairimh, som är ett paradis för fågelskådare.

Inishmaan kan nås med färja från hamnarna i Rossaveal eller Doolin. Väl framme på ön kan man hyra cyklar för att utforska omgivningarna i sin egen takt. Det finns också en minibuss som kan ta dig till öns största turistattraktioner.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid