Rossaveal
Resa direkt till Inisheer med färja
Inisheer
Se priser

Hur tar man sig från Rossaveal till Inisheer med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Rossaveal till Inisheer? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Rossaveal till Inisheer är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Rossaveal till Inisheer, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Rossaveal till Inisheer så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Aran Island Ferries. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Rossaveal Inisheer som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Aran Island Ferries-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Rossaveal till Inisheer behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Rossaveal till Inisheer

Avgångshamn
Rossaveal
Irland
Ankomsthamn
Inisheer
Irland
Aran Islands
Avstånd
23 km
Färjerederier
Aran Island Ferries
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Vilka bolag trafikerar mellan Rossaveal och Inisheer?

Om du vill resa mellan Rossaveal och Inisheer med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Aran Island Ferries som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Aran Island Ferries Rossaveal Inisheer
Aran Island Ferries
Aran Island Ferries bedriver färjetrafik till Irland, inklusive färjetrafik mellan hamnarna i Rossaveal och Inisheer. På Vivanoda kan du jämföra priser för Rossaveal-Inisheer och boka en biljett från Aran Island Ferries mellan Rossaveal och Inisheer. Mer information om Aran Island Ferries

Var avgår färjorna från i Rossaveal? Var anländer båtarna i Inisheer?

Avgångshamn i Rossaveal

Aran Island Ferriess färjor till Inisheer avgår från följande hamnar i Rossaveal:

Rossaveel
Karta

Ankomsthamn i Inisheer

Aran Island Ferries fartyg anländer till Inisheer från följande hamnar:

Inisheer
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende
Färja Rossaveal Inisheer - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Rossaveal till Inisheer

Vad kan man besöka och göra i Inisheer?

En av Inisheers huvudattraktioner är fortet Dún Aonghasa, en befäst byggnad från bronsåldern som ligger på en spektakulär klippa med utsikt över Atlanten. Historie- och arkeologientusiaster kommer att bli förtjusta över att upptäcka mysterierna på denna fascinerande historiska plats.

Naturälskare kan besöka Plassey Shipwreck, ett skepp som har strandat på stranden Trá Leatháin sedan 1960. Skeppets rostiga skrov utgör en slående kontrast till kustlandskapet och skapar ett unikt fototillfälle.

För den som föredrar att koppla av är sandstränderna i Inisheer ett riktigt paradis. Njut av det ultimata lugnet när du promenerar längs sanddynerna eller njut av en uppfriskande simtur i Atlantens kristallklara vatten.

Inisheer är lätt att nå med färja från Galway och Doolin på fastlandet. Väl på ön är det vanligaste transportmedlet att gå, eftersom Inisheers storlek gör det lätt att ta sig från en plats till en annan. Du kan också hyra cykel för att utforska ön i din egen takt.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid